Ambil Gambar ‘Awesome’ dengan Galaxy A22 and Galaxy A22 5G

Ambil Gambar ‘Awesome’ dengan Galaxy A22 and Galaxy A22 5G

Ruby
0Ambil Gambar ‘Awesome’ dengan Galaxy A22 and Galaxy A22 5G | Assalammualaikum semua! Mengambil gambar kebelakangan ini sangat mudah. Kamera yang biasa dibawa kemari di dalam beg anda bukan sahaja mengambil ruang, tetapi juga agak berat bergantung kepada jenis kamera yang dibawa. Ringankan beban anda dan gunakan Galaxy A22 dan Galaxy A22 5G! Dengan berat hanya 186g bagi Galaxy A22 dan 203g bagi Galaxy A22 5G, peranti-peranti ringan dan mudah alih ini tidak akan menjadi masalah bagi peminat fotografi.

Ambil Gambar ‘Awesome’ dengan Galaxy A22 and Galaxy A22 5G


Kedua-dua peranti ini dilengkapi dengan kamera utama 48MP dengan F1.8, memberikan anda Depth of Field yang cukup - juga dikenali sebagai bokeh - di latar belakang ketika mengambil gambar subjek. Sekiranya anda suka mengambil gambar pada waktu malam, kamera utama Galaxy A22 dan Galaxy A22 5G tidak akan mengecewakan anda oleh kerana teknologi Tetra Binning yang menggabungkan empat piksel menjadi satu. Dengan OIS (Optical Image Stabilization) pada Galaxy A22, anda dapat mengambil gambar jelas dan merakam video dengan lancar, dan menarik lebih banyak cahaya untuk mencerahkan gambar anda dalam persekitaran gelap.

Sekiranya anda berada dalam ruang yang sempit, kamera Ultra Wide mempunyai sudut pandangan sebanyak 123 darjah bagi Galaxy A22 dan 115 darjah bagi Galaxy A22 5G – serupa dengan penglihatan manusia - akan menangkap gambar dengan sepenuhnya dan memberikan perspektif yang lebih luas untuk gambar anda 1 . Sekiranya anda gemar berswafoto, kamera depan peranti-peranti ini membenarkan anda mengambil gambar dengan adanya efek bokeh. Ia mengaburkan sebarang gangguan di latar belakang dan membuat anda tampil dengan lebih menonjol – sesuai untuk mana-mana content creator kecantikan yang ingin tunjukkan makeup look mereka!

Jadi tunggu apa lagi? Dengan setiap pembelian Galaxy A22 dan Galaxy A22 5G dibuat sehingga 31 Ogos 2021, anda juga akan menerima sarung pelindung Soft Cover bernilai RM39 dengan percuma. Sementara stok masih ada. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari:

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !