Video Hands-on Galaxy Z Fold3 5G

Video Hands-on Galaxy Z Fold3 5G

Ruby
0
Video Hands-on Galaxy Z Fold3 5G

Video Hands-on Galaxy Z Fold3 5G | Assalammualaikum semua! Korang tau kan Ruby Samsung-rians kan. Kali ini Ruby tertarik nak kongsi apa yang Ruby tonton di Samsung Newsroom. Lawa giler Galaxy Z Fold3 5G ni tau. Skrin besar betul, siap dengan S Pen. Tergoda sungguh tengok inovasi terkini Samsung. Jom sama-sama kita cuci mata tengok telefon pintar boleh dilipat Galaxy Z Fold3 5G.

Video Hands-on Galaxy Z Fold3 5G

Menampilkan prestasi tahap seterusnya, Infinity Flex Display 7,6 inci tanpa gangguan dan, dalam lipatan pertama, S Pen yang direka khas, Galaxy Z Fold3 5G telah dirancang untuk menetapkan standard baru untuk mudah alih pengalaman.

Galaxy Z Fold3 bukan sahaja menawarkan pengguna pengalaman menonton multitasking dan menakjubkan, ia juga mempunyai reka bentuk yang lebih ramping dan lebih mudah alih, menjadikannya alat utama untuk bekerja, menangkap, bermain dan lain-lain.

Untuk melihat lebih dekat reka bentuk dan fungsi pelbagai fungsi Galaxy Z Fold3 yang menakjubkan, jadilah pastikan untuk mengunjungi Perpustakaan Media Samsung Newsroom untuk pelbagai gambar produk, dan terus membaca video yang memaparkan pengalaman langsung Galaxy Z Fold3.

Reka Bentuk Mengasyikkan

Video di sini mempamerkan reka bentuk Galaxy Z Fold3 yang canggih, dengan paparannya yang mengasyikkan dan pelbagai pilihan warna - Phantom Black, Phantom Silver dan Phantom Green.


Buka Dunia Anda Dengan Galaxy Z Fold3

Untuk paparan hands-on Galaxy Z Fold3 yang anggun dan tahan lama sambil dilipat dan dibuka dari dekat dan peribadi, lihat video di sini.

Memaksimumkan Produktiviti Anda

Untuk merasai kehidupan anda dikuasakan oleh Galaxy Z Fold3, lihat video ini untuk melihat telefon pintar yang pertama boleh dilipat yang menampilkan S Pen.

Pra-pesanan Galaxy Z Fold3 5G anda sekarang sebelum 21 September 2021, untuk menerima e-baucar bernilai RM850. Berbelanja di Samsung Malaysia Online Store dan kekal bebas daripada jaminan standard dengan perlindungan Samsung Care+ bernilai sehingga RM799, percuma selama setahun!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran pra-pesanan, sila kunjungi: http://www.samsung.com/my/offer/mobile/galaxy-preorder-2021/

Untuk membuat pra-pesanan Galaxy Z Fold3 5G terkini, sila lawati pautan di bawah: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-fold3-5g/buy/

Sumber: https://news.samsung.com/global/video-hands-on-with-galaxy-z-fold3-5g-the-ultimate-device-for-powering-productivity-and-maximizing-every-moment


إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !