Idea Hadiah Istimewa Buat Insan Tersayang Dengan Peranti Samsung Galaxy

Idea Hadiah Istimewa Buat Insan Tersayang Dengan Peranti Samsung Galaxy | Assalammualaikum semua! Bermula 26 November 2021 hingga 2 Januari 2022, anda boleh mendapatkan hadiah istimewa dengan membeli peranti Samsung Galaxy. Ia pasti memberi senyuman lebar kepada si penerima. 

Samsung juga bersungguh ingin memberi tawaran bermakna kepada semua. Jadi, tibalah masa untuk kita cuci mata dengan tawaran ini. Hadiah, bukan sahaja ketika sambutan perayaan Hari Natal, malah ia juga sesuai diberi pada ulang tahun perkahwinan, ulang tahun hari lahir dan boleh dijadikan hadiah untuk tahun baru. Resolusi tahun baru terlaksana dengan Samsung Galaxy. Mesti best!

Idea Hadiah Istimewa Buat Insan Tersayang Dengan Peranti Samsung Galaxy

Idea Hadiah Istimewa Buat Insan Tersayang Dengan Peranti Samsung Galaxy

Sekarang adalah musim pemberian hadiah, tidak terlalu awal untuk memasuki semangat percutian. Berbulan-bulan berjauhan dengan insan yang anda sayangi, hadiahkan peranti Samsung Galaxy untuk terus berhubung pada musim riang yang meriah ini dan tunjukkan kepada mereka betapa istimewanya mereka dengan hadiah peribadi yang hebat.

Kekal berhubung pada setiap masa dengan #withGalaxy ekosistem kerana ia menyediakan anda dan insan tersayang dengan pengalaman lancar merentas peranti yang diluluskan oleh Santa. Jadi, izinkan kami memperkenalkan anda Bundled Gifts for This Season’s Greetings dengan himpunan Holidays Eco Pack dan beberapa sebab yang sangat bagus mengapa ini adalah hadiah yang sesuai untuk anda dan insan yang tersayang.


Serlahkan Galaxy Anda Dengan Galaxy Z Fold3 5G


Nikmati pengalaman menonton yang tiada tandingan sambil menonton filem percutian kegemaran anda dan siri dengan paparan landskap 7.6 inci yang menakjubkan apabila Galaxy Z Fold3 5G anda dibuka. Musim Perayaan menjadi lebih baik apabila anda meluangkan masa dengan panggilan video yang bermakna bersama keluarga dan rakan. 

Perlu multitasking sambil menerima panggilan itu? Pisahkan aplikasi anda pada skrin besar – terima panggilan, tonton filem atau juga lakaran idea pada masa yang sama dengan S Pen pertama pada peranti yang boleh dilipat. Ia sememangnya peranti muktamad untuk menjana produktiviti dan memaksimumkan setiap saat.


Anda Unik Dengan Galaxy Z Flip3 5G


Ekspresikan dan ungkapkan keperibadian anda dengan Galaxy Z Flip3 5G yang serba baharu. Ia adalah keseimbangan ideal antara gaya dan fungsi dengan reka bentuk yang canggih dan skrin penutup yang berkembang, pengguna kini boleh menyesuaikannya untuk menunjukkan gaya unik mereka sendiri. 

Tersedia dengan pilihan warna yang berani dan aksesori yang bergaya, insan tersayang yang menerima hadiah ini pasti akan menjadi perhatian apabila ke mana sahaja mereka pergi. 

Fitness Bersama Galaxy Watch4


Pepatah biasa New Year New Me, fitness and wellbeing is indeed an important aspect to many.. Jadi, biarkan siri Galaxy Watch4 membantu anda dan orang yang anda sayangi mencapai matlamat kecergasan kerana ia adalah teman senaman terbaik, lengkap dengan senaman yang boleh diperibadikan, penjejakan tidur dan Sensor BioActive untuk minda dan badan yang sihat. 

Kami tahu bahawa anda mengambil berat untuk kesejahteraan insan tersayang dan dengan siri Galaxy Watch4, ia kan membantu mereka mengetahui tentang Komposisi Badan mereka, corak tidur, mencari perkara yang sesuai untuk mereka dan memberi mereka petua untuk membantu mereka berehat dan mengecas semula.

Fa~lalalala Dengan Galaxy Buds2


Dengan Galaxy Buds2 sebagai fon telinga paling ringan dan terkecil dalam siri Galaxy Buds, penerima hadiah ini pasti akan bersenandung sambil menikmati muzik dan podcast kegemaran mereka dengan Dynamic Two-Way Speakers yang memberikan keseimbangan sempurna. 

Bantu mereka masuk ke zon mereka dan elakkan bunyi bising dengan bunyi premium dan nikmati panggilan yang jernih. Direka dengan penyelesaian berasaskan pembelajaran mesin baharu, mod Intelligent ANC (Active Noise Cancelling) akan membantu menapis pelbagai latar belakang yang mengganggu, mengurangkan sehingga 98% hingar yang tidak diingini.

Hadiah Lebih Pintar untuk Promosi Perayaan


Dari 26 November 2021 hingga 2 Januari 2022, Samsung Malaysia Electronics menawarkan Bundled Gifts for this Season’s Greetings ini dengan tawaran Eco Pack yang menakjubkan ini. Walau bagaimanapun, sila ambil perhatian bahawa Eco Pack 1 - 2 hanya tersedia di Samsung Online Store manakala Eco Pack 3 - 15 boleh didapati melalui pembelian melalui Samsung Online Store, Samsung Experience Stores dan selected Samsung Authorised Retailers

Promosi adalah berdasarkan siapa cepat dia dapat dan sementara stok masih ada. Warna setiap Model Penyertaan tertakluk kepada ketersediaan stok di pasaran dan kedai yang mengambil bahagian. Tertakluk kepada terma & syarat. Jadi mula merancang hadiah anda hari ini!Untuk maklumat lanjut tentang kempen Hadiah Percutian Samsung, sila lawati: https://www.samsung.com/my/mobile/galaxygifts/

Untuk maklumat lanjut tentang Promosi Akhir Tahun Samsung, sila layari: https://www.samsung.com/my/offer/smarter-gifts-2122/smartphones/

Post a Comment

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

أحدث أقدم