Tahniah Pemenang Peraduan Malaysia Di Hatiku

Tahniah Pemenang Peraduan Malaysia Di Hatiku

Tahniah Pemenang Peraduan Malaysia Di Hatiku  | Assalammualaikum semua! Masih ingat peraduan yang Ruby blog hari itu? https://www.ruby.my/2021/08/sertai-peraduan-malaysia-di-hatiku-dan-menangi-galaxy-a32.html. Alhamdulillah penyertaan amat memberangsangkan dan Samsung serta Universal Music sudah memilih pemenang! Tahniah!

Ketika kita melepasi Hari Merdeka dan Malaysia, peraduan #MalaysiaDiHatiku Samsung telah berakhir. Sebilangan besar rakyat Malaysia berkongsi video dan mesej mereka untuk menyatakan harapan mereka kepada negara. Diberikan dengan mencurahkan cinta dan sokongan ini, Samsung telah memutuskan untuk memasukkan dua pemenang tambahan, dengan jumlah keseluruhan lima. 

Tahniah Pemenang Peraduan Malaysia Di Hatiku


Tahniah Pemenang Peraduan Malaysia Di Hatiku


Kini empat pemenang  membawa pulang satu Galaxy A32 dan satu pemenang membawa pulang satu Galaxy Buds Pro, agar mereka dapat terus membuat pesanan yang bernas untuk dikongsi dengan sesama rakyat Malaysia.

Kempen ini meminta para peserta untuk berkongsi cinta dan harapan mereka terhadap negara dengan merakam diri mereka sendiri menyanyi bersama artis yang terdapat dalam lagu Di Di Hatiku Malaysia dan meninggalkan mesej harapan platform media sosial, TikTok. Lagu Malaysia Di Hatiku, yang dirilis oleh Universal Music Malaysia bulan lalu, mengumpulkan bakat muzik artis hip-hop Yonnyboii, Tabby dari meningkat kumpulan gadis Dolla dan duo-rapper Kmy Kmo dan Luca Sickta.

Pemenang kempen dipilih berdasarkan kemampuan mereka untuk mewakili semangat #MalaysiaDiHatiku perpaduan dan muhibah. Harapan ini adalah objektif utama kempen yang bertujuan untuk mengingatkan semua orang bahawa, walaupun kita melalui masa yang mencabar dalam sejarah negara, kita tetap kuat bersama dalam semangat Malaysia Boleh!

Pemenangnya adalah:

@kelopark
@azzmeirmusic
@shaharieazhar
@naddyzahari
@ahhoksipehhensem

Untuk menonton video pemenang, dan video dan mesej perpaduan dari peserta lain, kunjungi Platform media sosial TikTok dan cari di bawah kategori Hashtag untuk #MalaysiaDiHatiku dan #SamsungMalaysia.

Sebagai sebahagian daripada akhir kempen, Universal Music Malaysia juga mengeluarkan video muzik Malaysia Di Hatiku. Anda boleh menonton video muzik di sini: https://youtu.be/s9hbCRcY920Untuk maklumat lebih lanjut mengenai kempen #MalaysiaDiHatiku, lawati: https://www.samsung.com/my/malaysiadihatiku/

Catat Ulasan

0 Ulasan