New Era Life Opens Up With Galaxy

New Era Life Opens Up With Galaxy

Assalammualaikum semua! Apa khabar Samsung-rians semua! Welcome on board! Sejak pelancaran siri Galaxy Z telefon pintar boleh dilipat iaitu Galaxy Z Fold3 5G dan Galaxy Z Flip3. Banyak maklumbalas positif. Ramai yang sebenarnya menantikan siri telefon terkini Samsung Galaxy, ada juga yang berkata bahawa telefon pintar ini dijual pada harga yang mampu milik. Ada juga yang sudah menabung dari awal demi peranti baharu setelah telefon lama berusia lebih 4 tahun dan ingin tukar sebab sudah norma baharu. Resolusi kehidupan juga baru. Alhamdulillah sambutan yang sangat positif! 

New Era Life Opens Up With Galaxy


Samsung Malaysia Electronics mengadakan racangan televisyen baharu dan menampilkan selebriti popular di Malaysia. Selain itu, terdapat promosi tawaran luar biasa! Bagi anda yang masih survey tentang telefon pintar yang boleh dilipat dari Samsung. Jom lah miliki Galaxy Z Fold3 5G dan Galaxy Z Flip3 5G! Ruby fall in love dengan Galaxy Z Flip3 5G. Anda suka yang mana? Kalau #TeamFlip, naik kening skit! Hehehe.

New Era Life Opens Up With Galaxy


Samsung Malaysia Electronics hari ini memasuki peringkat berikutnya telefon pinta dengan kedatangan Samsung Galaxy Z Fold3 5G dan Galaxy Z Flip3 5G melalui New Era, Life Opens Up with Galaxy. Dihoskan oleh Jin Lim dan Yaya Zahir, rancangan itu memperingati generasi ketiga telefon pintar yang boleh dilipat bersama-sama dengan selebriti tempatan untuk mengulangi kepentingan kolaborasi tempatan semasa tempoh ini. Berikutan ini. pengumuman promosi khas untuk peranti dan aksesori juga akan diadakan mulai pertengahan September hingga akhir November.

"Tahun lalu membawa perubahan yang tidak dijangka kepada dunia dan meletakkan teknologi sebagai satu-satunya jambatan antara banyak individu dan fungsi harian mereka. Sebagai peneraju industri yang mempelopori teknologi telefon pintar yang boleh dilipat, Samsung percaya ketika ini memerlukan pendekatan yang berbeza. Kaedah di mana peranti Samsung berfungsi untuk memperkasakan aktiviti harian melalui ekosistem yang dibina berdasarkan fleksibiliti, keterbukaan, intuisi, dan inovasi.” kata Edward Han, Presiden Samsung Malaysia Elektronik. 


Alami Produktiviti Tidak Seperti Sebelumnya - Alif Satar


Produktiviti adalah salah satu bidang fokus utama dan harapan pengguna Samsung. Dengan Galaxy Z Fold3 5G, Samsung memahami keperluan untuk menyelesaikan lebih banyak. Dalam masa terdekat, dan terus mendorong had inovasi dengan pelbagai ciri baru, termasuk penambahan S Pen pada Galaxy Z Fold3 5G untuk kali pertama. 

New Era Life Opens Up With Galaxy

"Walaupun work from home, jadual pelakon dan pengacara tetap padat dengan perbincangan secara dalam talian untuk masa depan projek saya. Jika dulu, proses mencatat nota menjadi tekanan dengan nota catatan tidak tersusun rapi. Kini ia telah diperkemas berkat kesinambungan dan penekanan aplikasi Galaxy Z Fold3 5G menjadi peranti pintar yang merangkumi semua. Ia menjadi teman pilihan saya untuk melaksanakan tugasan harian." kata Selebriti Alif Satar

Teknologi Yang Meningkatkan Gaya - Daiyan Trisha


Ekspresi diri dan kebebasan untuk terus kreatif sama pentingnya untuk pengguna Samsung. Dalam gema emosi, Samsung telah memperkasakan ekspresi personaliti dan penampilan anggun mereka melalui pilihan warna berani Galaxy Z Flip3 5G.

New Era Life Opens Up With Galaxy

Artis, penyair, dan ikon fesyen kesayangan ramai Daiyan Trisha berkata “Galaxy Z Flip3 5G BOLD & Unik. Ia berasakan telefon ini dicipta untuk saya, saya seorang yang suka bergaya dan fesyen. Telefon pintar ini ringan tetapi penuh dengan fungsi inovatif. Mengambil gambar sangat mudah dengan Flex Mode, membolehkan anda bebas bergambar sambil meneroka lebih banyak sudut!"

Ketahanan Terunggul untuk Ketenangan Fikiran yang Lebih Baik - Dini Schatzmann


Yang terpenting, pengguna Samsung menjangkakan peranti yang dibina dapat bertahan. Itulah sebabnya generasi Siri Galaxy Z 5G ini dibina dengan tiada tandingannya untuk memberikan kepuasan. Buat pertama kalinya dalam sejarah telefon pintar yang boleh dilipat, Galaxy Z Fold3 5G dan Z Flip3 5G dilengkapi dengan kalis air IPX8 standard untuk melindungi dari tumpahan. Samsung juga melengkapkan peranti ini dengan Armor Aluminium dan Corning Gorilla Glass Victus untuk mencipta telefon boleh dilipat paling teguh pasa masa ini.

New Era Life Opens Up With Galaxy

"Jika dulu, memiliki peranti adalah sesuatu yang merisaukan. Saya perlu bersikap lemah lembut dengan mereka. Kini, saya tidak perlu bimbang lagi. Saya boleh membawa telefon saya dalam satu beg yang sama terisi dengan kunci. Menariknya, tidak ada sebarang kesan calar!" kata pelakon Dini Schatzmann yang hadir di rancangan maya.

Promosi Celebratory Galaxy Z Fold3 5G dan Galaxy Z Flip3 5G.


Samsung Malaysia Electronics, sangat gembira dengan ketersediaan Galaxy Z Fold3 5G dan Galaxy Z Flip3 5G  terbaru dan akan melancarkan dengan tawaran harga luar biasa untuk tempoh terhad! Bermula 22 September hingga 31 Oktober 2021, beli Galaxy Z Fold3 5G untuk menerima e-baucar RM500 dan pelan 1 tahun Samsung Care+ bernilai RM799. Manakala, pengguna yang membeli Galaxy Z Flip3 5G semasa tempoh promosi akan menerima e-baucar RM350 dan rancangan Samsung Care+ 1 tahun bernilai RM699.

New Era Life Opens Up With Galaxy
New Era Life Opens Up With Galaxy


Promosi Aksesori Galaxy Z Dengan Setiap Pembelian


Berita gembira! Terdapat banyak lagi promosi istimewa anda akan terima dengan pembelian Galaxy Z Fold3 5G atau Galaxy Z Flip3 5G bermula dari 14 September hingga 30 November 2021, pelanggan akan menerima DISKAUN sehingga 30% dari harga asal. Apa yang menarik, anda boleh membeli sehingga tiga aksesori terpilih. Maka, anda boleh memulakan perjalanan ke Samsung Galaxy ekosistem dengan bergaya!


Rancangan Eksklusif Galaxy Z Di Saluran TV Malaysia


Akhir sekali, bagi peminat yang bersemangat ingin mengetahui lebih lanjut bagaimana masa depan peranti mudah alih akan mempengaruhi kehidupan seharian, Samsung Malaysia, bersama saluran TV terkemuka di Malaysia - Astro RIA dan Astro AEC, dengan bangga mempamerkan rangkaian kandungan yang secara eksklusif menonjolkan Galaxy Z Fold3 5G dan keistimewaan Galaxy Z Flip3 5G yang luar biasa. 

Samsung juga ingin mendekati rakyat Malaysia di seluruh negara melalui rancangan yang menyeronokkan dan menarik dengan pelbagai penampilan selebriti tempatan.

Oleh itu, pastikan anda bersedia untuk menonton rancangan langsung di saluranm tarikh dan masa berikut:

  • Astro RIA (Saluran 124), 17 September, 9:30 malam.
  • Astro AEC (Saluran 346), 19 September, 8:30 malam.
Untuk memiliki Galaxy Z Fold3 5G atau Galaxy Z Flip3 5G, sila lawati:


Untuk maklumat lebih lanjut mengenai siri Galaxy Z, sila lawati:

Bilik Berita Samsung Malaysia: https://news.samsung.com/my/

Catat Ulasan

0 Ulasan