Tiga Cara Menunjukkan Semangat Patriotik Anda Dengan Galaxy A22

Tiga Cara Menunjukkan Semangat Patriotik Anda Dengan Galaxy A22

Ruby
0
Tiga Cara Menunjukkan Semangat Patriotik Anda Dengan Galaxy A22

Tiga Cara Menunjukkan Semangat Patriotik Anda Dengan Galaxy A22 | Assalammualaikum semua! Bagaimana anda meraikan hari cuti anda pada Hari Merdeka dan Hari Malaysia? Walaupun anda hanya meluangkan masa di dalam rumah, anda masih boleh berseronok dengan dua sambutan ini.

Tiga Cara Menunjukkan Semangat Patriotik Anda Dengan Galaxy A22

1. Menonton filem tempatan ikonik seperti Puteri Gunung Ledang dan Bujang Lapuk. Apa kata anda tidak turut serta sekali? Sama ada di YouTube atau perkhidmatan penstriman dalam talian, Galaxy A22 bukan sahaja memberi anda pengalaman menonton yang selesa dan mengasyikkan dengan paparan skrin 6.4” FHD+, tetapi juga memberikan kualiti gambar yang lebih jelas dan terang dengan teknologi Super AMOLED 90Hz. Ini bermakna tahap gerakan kabur adalah lebih rendah dan memberikan pengalaman tontonan yang sangat lancar! Sekiranya anda gemar menonton filem tanpa henti, jangan risau. Dilengkapi dengan bateri 5,000mAh yang menyokong pengecasan pantas 15W , ianya sangat sesuai bagi mereka yang menghargai masa dan kemudahan.

2. Pada detik 12 tengah malam, cipta kenangan indah yang berkekalan dengan Galaxy A22 anda. Sama ada anda melihat bunga api di dalam kereta anda atau dari teres rumah anda dengan orang tersayang, teknologi Tetra Binning akan menangkap gambar dengan jelas dan terang, dengan menggabungkan empat piksel menjadi satu walaupun anda berada dalam persekitaran yang gelap. 

3. Sekiranya anda memasak pada waktu siang, gunakan kamera utama 48MP untuk mempamerkan kemahiran masak anda dengan mengambil gambar hidangan tempatan kegemaran anda! Dengan adanya OIS (Optical Image Stabilization), anda tidak perlu lagi risau akan gambar kabur kerana ia dapat menstabilkan gambar dan mengurangkan pergerakan. Anda juga boleh menggunakan Depth Camera 2MP Galaxy A22 untuk menampilkan subjek utama gambar anda dengan lebih jelas dengan kesan bokeh Portrait Mode.

Apa yang menarik tentang peranti ini ialah harganya yang mampu milik. Galaxy A22 boleh didapati dengan harga runcit yang disyorkan iaitu RM899. Dapatkan hari ini dan jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan sarung pelindung Soft Clear bernilai RM39 secara percuma! Promosi berlangsung sehingga esok, 31 Ogos 2021.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Galaxy A22, sila layari:

https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/galaxy-a22-mint-128gb-sm-a225flgrxme/


إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !