Era Inovasi Telefon Pintar Samsung Bakal Tiba Pada 11 Ogos 2021

Era Inovasi Telefon Pintar Samsung Bakal Tiba Pada 11 Ogos 2021

Ruby
0
Era Inovasi Telefon Pintar Samsung Bakal Tiba Pada 11 Ogos 2021

Era Inovasi Telefon Pintar Samsung Bakal Tiba Pada 11 Ogos 2021. |  Assalammualaikum semua Samsung-rians! Hehehehe oleh kerana seronok sangat dengan pelbagai berita tentang jenama kegemaran ramai ini. Ruby pun seronok ingin berkongsi sesi wawancara bersama Dr. TM Roh iaitu
Presiden & Ketua Perniagaan Komunikasi Mudah Alih, Samsung Electronics. Walaupun kita berada di dalam keadaan pandemik COVID-19, Samsung terus mengemaskini apa yang sedang mereka lakukan. Dari kemaskini ini, kita sebagai pengguna akan lebih percaya dan menyokong jenama Samsung. Belum lagi bahagian yang Samsung muncul dalam drama Korean kegemaran kita. Seperti drama bersiri Vincenzo dan Voice. Nampak je Galaxy S21, i terus bangga. Hahaha. Okay jom kita teruskan dengan sesi wawancara bersama Dr. TM Roh. 

Era Inovasi Telefon Pintar Samsung Bakal Tiba Pada 11 Ogos 2021

Pada acara Unpacked Ogos yang lalu, saya berkongsi strategi saya untuk membawa teknologi mudah alih yang lebih bertenaga kepada seberapa ramai orang yang mungkin, terutama pada saat mereka sangat memerlukannya. Sekarang, sekitar satu tahun kemudian, dunia kita nampak perlahan tetapi kita bersiap untuk dibuka semula dengan pelbagai cara. Kita semua merindui kebebasan dan berkemungkinan pada dunia baru ini dengan kemajuan teknologi yang ada, kita bersedia menjadikan dunia kita lebih hebat dari sebelumnya.

Tahun lalu, teknologi baru terus membentuk kembali cara hidup kita. Kerjasama kami dengan rakan industri yang dipercayai membolehkan kami memacu pengalaman lancar yang menawarkan lebih banyak keperibadian dan fleksibiliti daripada sebelumnya. Ketika memasuki era baru transformasi tangkas ini, saya percaya bahawa ekosistem terbuka adalah satu-satunya cara untuk mempercepat inovasi dan memberi pengguna lebih banyak kebebasan untuk mencipta pengalaman sendiri dengan gaya hidup mereka.

Samsung Electronics bersiap sedia untuk melancarkan teknologi mudah alih yang berwawasan dan bertujuan untuk dunia yang lebih baik. Dalam beberapa minggu, kami akan melancarkan siri Galaxy Z terbaru dan terhebat untuk membentuk semula kategori telefon pintar dan memberi sepenuhnya pengalaman pengguna kepada anda.

Kehidupan Lebih Bermakna Dengan Galaxy

Hari ini, dunia memerlukan teknologi fleksibel yang memberi ruang kepada pengguna untuk meneroka. Pada Samsung, pengguna berada di tengah-tengah dari segala apa yang kami lakukan. Kami sentiasa mendengar pandangan anda untuk memastikan bahawa ada peranti baru dan pengalaman yang kami hasilkan benar-benar membawa inovasi yang bermakna. Kami mahu memperkayakan kehidupan semua orang, bukan hanya untuk golongan tertentu. Dari kamera epik dan pengalaman menonton yang menarik dan mendalam hingga bateri tahan lama dan sistem keselamatan yang diperkukuhkan, kami sentiasa memberi tumpuan kepada perkara yang sangat penting bagi anda.

Semasa kami meneroka cara baru untuk memperkasakan pengalaman pengguna, kami sering menjelajah ke wilayah yang belum diterokai. Dengan pengalaman itu, kami akhirnya mencipta kategori baru dengan pelancaran Galaxy Fold, dan kami tidak berhenti di situ.

Kami terus meningkatkan kategori dengan Fold generasi kedua kami iaitu Galaxy Z Fold2 dan Galaxy Z Flip, dengan lebih banyak skrin dan lebih banyak ciri terkini yng anda sukai. Saya teruja untuk mengatakan generasi ketiga peranti Fold kami akan membuka keupayaan berbilang tugas yang menakjubkan dan peningkatan daya tahan untuk keselesaan pengguna seluruh dunia.

Samsung Membawa Lebih Ramai Peminat Galaxy Fold 

Ini akan menjadi sangat penting kerana dunia pada masa kini tanpa sempadan penyambungan. Ini menuntut ekosistem terbuka dan pengalaman mudah alih yang lebih dipercayai. Di Samsung, "terbuka" dan "selamat" tidak pernah saling eksklusif. Sebenarnya, kerjasama kami dengan pemimpin industri yang dipercayai seperti Google dan Microsoft adalah asbab kami dapat menyampaikan teknologi mudah alih yang selamat dan dioptimumkan untuk hari ini dengan pantas dunia yang berkembang dan saling berkaitan. Kami sentiasa bekerjasama dengan rakan kongsi utama untuk mencipta kemajuan penyelesaian keselamatan yang menjaga keselamatan peranti dan data anda setiap langkah. Ini membolehkan Samsung mengawal aplikasi, data dan privasi anda, sehingga anda dapat mengatur pengalaman anda sendiri dengan tenang.

Kerjasama membolehkan kami membina pengalaman mudah alih yang menjadikan hidup anda lebih mudah dan lebih baik. Ia mendorong pembangunan platform boleh pakai baru yang disatukan, yang kami bina bersama dengan Google. Di atas aplikasi Galaxy kegemaran anda seperti Samsung Health dan SmartThings, akan ada banyak lagi yang baru di Google Play Store. Tambahan pula, antara muka pengguna One UI Watch kami sangat bersepadu dengan Peranti Galaxy yang lain dan memberikan sambungan konsisten antara Galaxy Watch dan telefon pintar Galaxy.

Kami juga bekerjasama dengan Google untuk memperkayakan ekosistem foldable kami dengan aplikasi dan perkhidmatan yang popular. Untuk telefon pintar Galaxy Z generasi ketiga kami, kami telah menyusun lebih banyak aplikasi rakan kongsi yang menjadikannya kebanyakan fold-out serbaguna. Dari panggilan video bebas tangan yang dioptimumkan dengan Google Duo dan menonton video dalam mod Flex di YouTube untuk melakukan pelbagai tugas di Microsoft Teams, ekosistem kami yang boleh dilipat akan menawarkan banyak pengalaman yang lancar dan dioptimumkan.

Fasa Baru Inovasi Telefon Pintar Telah Tiba

Galaxy Z Fold yang akan datang menggabungkan yang terbaik yang ditawarkan oleh telefon pintar dan tablet dan memberikan cara kerja, penyambungan dan penciptaan yang sama sekali baru, sementara pameran Z Flip akan datang gaya yang lebih halus, dilengkapi dengan bahan yang lebih tahan lama dan lebih mantap. Saya yakin peranti ini akan menjawab permintaan teknologi mudah alih serbaguna yang kita perlukan semasa kita menavigasi jalan terbuka ke hadapan.

Kami berusaha untuk mencapai tahap baru dan membuka dunia pengalaman baru menarik untuk lebih banyak lagi orang. Saya harap anda akan menyertai kami semasa kami mengumumkan keluarga Galaxy Z kami yang seterusnya dan berkongsi beberapa kejutan yang boleh dilipat - termasuk S Pen pertama yang direka khas untuk telefon bimbit yang boleh dilipat. Selain melancarkan telefon pintar yang baru. Ciri Galaxy Note yang disukai ramai akan berada di Peranti Galaxy yang lain. Sementara itu, tandakan kalendar anda dan ikuti acara Unpacked kami pada 11 Ogos 2021 untuk melihat apa yang terungkap.


Era Inovasi Telefon Pintar Samsung Bakal Tiba Pada 11 Ogos 2021

Dr. TM Roh
Presiden & Ketua Perniagaan Komunikasi Mudah Alih, Samsung Electronics

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !