TikTok #UnfoldChallenge. Siap Sedia!

TikTok #UnfoldChallenge. Siap Sedia!

Ruby
0
TikTok #UnfoldChallenge. Siap Sedia! Wahh meriah betul cabaran yang disediakan oleh Samsung ni. Ikut apa kebolehan anda sahaja! Mudahnya. Jom kita sahut cabaran ni dan muat naik video ke TikTok. Video masakan pun boleh. Hahaha. Ini sebagai tanda kita pun teruja nak Unfold. Betul tak? Jom tengok #UnfoldChallenge yang telah dilakukan oleh Alex, Dini dan Lucas. 

TikTok #UnfoldChallenge. Siap Sedia!


Tidak dapat dinafikan bahawa kita semua merindukan kebebasan dan kemungkinan yang ditawarkan oleh dunia baru yang kita tinggali ini - dan berkat kemajuan teknologi, kita akan menjadikan dunia kita lebih besar daripada sebelumnya tetapi adakah anda pernah bertanya-tanya apakah  baik adakah "baik" cukup?

Melalui #UnfoldChallenge di TikTok, periksa bagaimana artis terkenal Malaysia kami;  Alex (@alexhkf), Dini Schatzmann (@dinischatzmann) dan Lucas Lau (@lucaseelwk) membuka pengalaman baru dan membawa kreativiti ke tahap seterusnya, sama ada perkara yang sudah mereka kenal, atau tidak.

Lucas

@lucaseelwk Guess whose outfit?? Can’t wait to show you! 🥰 Let’s unfold with @samsung #unfoldchallenge #withgalaxy #teamgalaxy #samsungunpacked #fashion #bts ♬ Butter - 방탄소년단(BTS)

Alex


Dini


Dan sekarang, giliran anda untuk menunjukkan kepada anda bagaimana ANDA membuka dunia anda dengan mencabar diri anda dengan kemungkinan baru dan pengalaman baru dengan #UnfoldChallenge - baik itu penampilan baru, kemahiran baru yang anda pilih untuk tinggal di dalam rumah atau rutin harian baru  !

Siap Sedia Untuk Unfold


Cabaran ini adalah untuk memberi inspirasi dan memberi kesan transformasi yang berlaku dalam diri anda seperti bagaimana produk luar biasa kami akan mengubah dan mentakrifkan semula pengalaman mudah alih dalam beberapa hari akan datang.

Tarikh: 11 Ogos 2021 
Hari: Rabu
Masa: 10:00 malam (Waktu Malaysia)

Daftarkan minat anda hari ini di https://www.samsung.com/my/unpacked/ dan jangan lepaskan peluang anda untuk menebus e-baucar Samsung bernilai RM300 tambahan yang boleh anda gunakan setelah anda membuat pra-pesanan Galaxy seterusnya!

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !