Kedai Rasmi Bottoms Lab Kini Di Shopee - RUBY.MY | Best Lifestyle Blog

Kedai Rasmi Bottoms Lab Kini Di Shopee

Kedai Rasmi Bottoms Lab Kini Di Shopee. | Assalammualaikum semua! Hari ini Ruby ingin berkongsi berita gembira tentang jenama seluar kegemaran suami Ruby iaitu Bottoms Lab. Jika anda masih tidak mengenali jenama ini. Jom Ruby perkenalkan. Hehehe. Diantara koleksi kegemaran kami adalah dari seluar panjang seperti Momentum Pants dan Momentum Jogger Pants. Seluar dari Bottoms Lab ni jenis lasak dan kita sedia maklum lelaki akan pakai seluar dan gantung. Kemudian dia pakai balik. Hehehe. Apa yang menarik seluar dari Bottoms Lab terdapat poket berzip yang tersorok dan material memeri yang selesa. Kalau tak pakai tali pinggang pun nampak kemas. Berita paling gembira untuk rakyat Malaysia, Bottoms Lab dah mudah untuk dimiliki melalui kedai rasmi mereka di Shopee! 

Kedai Rasmi Bottoms Lab Kini Di Shopee.


Fans of Bottoms Lab, jenama bebas yang ditubuhkan di Australia, kini telah memperluas kehadiran e-dagang dengan membuka kedai rasmi di Shopee. Bottoms Lab dibuat dengan satu tujuan - untuk menggabungkan keselesaan dengan kualiti dan gaya, meninggalkan dilema untuk memilih antara kelihatan baik dan selesa. Bottoms Lab pertama kali melancarkan kedai dalam taliannya di laman web utama di Malaysia pada bulan November 2019, dan sejak itu telah memperoleh 20,000 pelanggan yang kuat.

"Dengan kemerosotan ekonomi yang disebabkan oleh wabak itu, pengguna Malaysia telah belajar untuk menuju ke arah penyelesaian yang lebih ekonomik dan unik untuk kehendak dan keperluan mereka," kata pengasas bersama Lab Bottoms, Melvin Chee.

"Ini baru-normal yang terjadi oleh reaksi masyarakat terhadap wabak tersebut telah menimbulkan kecenderungan peningkatan dalam dunia e-dagang yang telah memungkinkan peluang yang sempurna untuk Bottoms Lab untuk terus mengembangkan jejaknya di kalangan pengguna Malaysia," tambah Chee.

Shopee Adalah Kedai Rasmi Setelah Laman Web Utama.


 "Ketika kami meneliti saluran penjualan baru, pangkalan pengguna dan kehadirannya di seluruh negara adalah beberapa faktor penting yang kami menilai. Dia menjelaskan bahawa platform e-dagang seperti Shopee telah berjaya membantu jenama PKS untuk memasuki pangkalan pelanggan yang lebih besar di Malaysia. "Sebagai contoh, kami bekerja sama dengan pasukan Shopee untuk memasarkan Momentum Long Pants dan Momentum Shorts kami kepada lebih banyak calon pelanggan melalui kempen bulanan Shopee."

Untuk memperingati pelancaran rasminya di Shopee, Bottoms Lab memperlakukan pelanggannya dengan tawaran hebat dalam Shopee’s 6.6 Awesome Sale yang akan datang. Pelanggan boleh mendapat potongan hingga 30% untuk produk terpilih di bawah Brand Spotlight pada 26 Mei 2021, dan baucar bernilai tambahan 40% dengan perbelanjaan minimum RM100 dari 7 Jun hingga 13 Jun di bawah Style by Shopee.

Shopee’s 6.6 Awesome Sale


Shopee’s 6.6 Awesome Sale menawarkan pengguna penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum RM6, potongan 66% tawaran dan baucar setiap hari dan banyak lagi semasa kempen yang bermula pada 25 Mei.

"Kami yakin bahawa kelihatan baik dan merasa selesa tidak boleh terlalu mahal, jadi kami bekerjasama rapat dengan Shopee untuk mempromosikan produk kami dan menawarkan tawaran hebat kepada pelanggan setia kami," kata Chee.

Pengasas bersama juga menyatakan bahawa mereka akan melancarkan lebih banyak produk baru dalam beberapa minggu akan datang untuk penawaran produk yang lebih luas kepada pelanggan mereka.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk dan promosi terbaru Bottoms Lab di Shopee, lawati https://shopee.com.my/bottomslabmy.os. Untuk pembelian yang lebih lancar, gunakan ShopeePay! 

Mengenai Bottoms Lab


Bottoms Lab adalah jenama bebas Australia yang diasaskan oleh sepasang saudara lelaki yang tinggal di Melbourne. Bottoms Lab dicipta untuk mencabar status quo yang kelihatan baik biasanya dengan harga yang selesa. Reka bentuk pakaian yang kelihatan baik dan selesa, dengan gabungan bahan yang sempurna untuk menghasilkan kawalan terbaik di atas reka bentuk yang hebat.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Bottoms Lab, lawati www.bottomslab.com.

7 ulasan:

  1. First time I heard of Bottom Lab brand. It sounds like a good brand for men. Glad it is now available on shopee. Thank you for sharing this information with me.

    BalasPadam
  2. tak pernah beli brand ni. nanti boleh tunjuk kat husband. kot dia nak boleh beli kat shopee je

    BalasPadam
  3. Ya Allah iklan bottoms lab nie selalu muncul dkt instagram ads. Mmg rasa nak beli sbb nampak selesa betul material dia

    BalasPadam
  4. smart lah design seluar ni suka tengok.. nanti akk nak usha.. nak beli seluar untuk abang.. yang memang kebanyakan seluar dia dah koyak

    BalasPadam
  5. Wow! menarik ni.. boleh la usha kejap lagi prepare untuk checkout on 6.6 sales nanti... suka seluar yang ultra breathable macam ni...

    BalasPadam
  6. Boleh juga ni tengok-tengok, boleh belikan untuk Suami, sebab dia memang suka pakai jenis cotton macam ni.. sekarang senang semua online je kan Ruby..

    BalasPadam
  7. Cutting dia nice dan kemas la tengok. Design pun sesuai nak pakai lelaki ke perempuan. Harga pun standard juga, material dia okay tak?

    BalasPadam

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Dikuasakan oleh Blogger.