Koleksi Kreatif Dua Gifts Bantu Muslim Seluruh Dunia Terus Kekal Positif


Koleksif Dua Gifts Bantu Muslim Seluruh Dunia Terus Kekal Positif. Assalammualaikum semua! Ruby tertarik dengan hadiah yang unik, warna-warni dan paling penting berkonsepkan Islamik. Sebab ia lebih dekat dengan Ruby untuk mencari Redha dari Allah s.w.t. Ada perkara kecil akan membuatkan kita tersedar dari leka dan terlalu sibuk dengan duniawi. Diantara cara untuk Ruby tersedar dari itu adalah dengan membaca. Sambil memandu, membaca papan tanda surau. "Solatlah kamu sebelum kamu disolatkan". Ia bukan sahaja bermaksud korang kena Solat tepat selepas masuk waktu Azan sahaja. Ia juga bermaksud jom belajar Solat sekarang sebelum masa disia-siakan. Jadi, Dua Gifts juga memainkan peranan seperti itu juga. Kita tiba-tiba baca Alhamdulillah sebab pencil case kawan kita pakai Dua Gifts punya pencil case. Sebut Insha'Allah lepas nampak buku dari Dua Gifts. Jadi kita pun dapat pahala istighfar dan ingat Allah s.w.t.

Koleksi Kreatif Dua Gifts Bantu Muslim Seluruh Dunia Terus Kekal Positif

Dua Gifts untuk kita semua. Ya untuk kita semua. Zaman sekarang amat banyak dugaan. Bagaimana ingin mengumpul pahala? Nak dekatkan diri dengan Allah s.w.t. tapi dunia kita terlalu moden. Telefon pintar pun penuh dengan "perkara Lagho". Kita boleh ralit berjam-jam lamanya dengan teknologi. Tapi untuk solat, selawat, mengaji dan bersedekah amat sukar. Tambahan waktu Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan. Semua dah tutup muka dengan face mask. Nak dengar orang sesama bagi salam Assalammualaikum apabila bertemu pun dah sangat kurang. Jadi, gunalah cara halus begini dengan memberi Dua Gifts. Setuju tak?

Korang boleh dapatkan koleksi Dua Gifts sebagai kegunaan peribadi atau sebagai hadiah. Sangat bermanfaat, sebab dalam masa kita menggunakan pouch, buku dan key ring. Kita akan baca perkataan tersebut. Semoga pahala kecil ini dapat membantu kita semua untuk ke Syurga. Beli di sini www.duagifts.com okay? Semoga bermanfaat. 

Koleksi Dua Gifts

Key Ring RM 19.90

πŸŽ‰ Sabar
πŸŽ‰ Every Hardship Comes Ease
πŸŽ‰ Good Things Are Going To Happen
πŸŽ‰ Doas Do Come True
πŸŽ‰ Bismillah
πŸŽ‰ Alhamdulilah For Everything
πŸŽ‰ Be The Light
πŸŽ‰ Moroccan
πŸŽ‰ Day Dream
πŸŽ‰ Sweet Moon

Penanda Buku RM 12.90

πŸŽ‰ Sabar 
πŸŽ‰ Every Hardship Comes Ease
πŸŽ‰ Hustle, Be Humble 
πŸŽ‰ Blessed by Allah
πŸŽ‰ Bismillah, I Got This
πŸŽ‰ Alhamdulilah For Everything
πŸŽ‰ Be The Light 
πŸŽ‰ Moroccan
πŸŽ‰ Day Dream
πŸŽ‰ Sweet Moon

Mug RM 32.90

πŸŽ‰ Fueled by Doas & Caffeine
πŸŽ‰ You Had Me at Salam
πŸŽ‰ Doa Is My Superpower

Pencil Case RM 26.90

πŸŽ‰ Be The Light 
πŸŽ‰ Moroccan 
πŸŽ‰ Day Dream
πŸŽ‰ Sweet Moon
πŸŽ‰ Blessed
πŸŽ‰ Bismillah
πŸŽ‰ Keep 
πŸŽ‰ Bismillah I Got This

Pouch RM 36.90

πŸŽ‰ Be The Light 
πŸŽ‰ Moroccan 
πŸŽ‰ Day Dream
πŸŽ‰ Sweet Moon
πŸŽ‰ Insha'Allah
πŸŽ‰ Mashallah
πŸŽ‰ Faith
πŸŽ‰ Alhamdulillah

Sticky Notepads RM 26.90

πŸŽ‰ Be The Light 
πŸŽ‰ Moroccan 
πŸŽ‰ Day Dream
πŸŽ‰ Sweet Moon

Notebook RM 10.90

πŸŽ‰ Be The Light Essential
πŸŽ‰ Moroccan Essential
πŸŽ‰ Day Dream Essential
πŸŽ‰ Sweet Moon Essential

Wire-O A6 Notebook RM 20.90

πŸŽ‰ Be The Light 
πŸŽ‰ Moroccan 
πŸŽ‰ Day Dream
πŸŽ‰ Sweet Moon

Luxe A6 Notebook RM 22.90

πŸŽ‰ Be The Light 
πŸŽ‰ Moroccan 
πŸŽ‰ Day Dream
πŸŽ‰ Sweet Moon

Wire-O A5 Notebook RM 24.90

πŸŽ‰ Be The Light 
πŸŽ‰ Moroccan 
πŸŽ‰ Sweet Moon
πŸŽ‰ Day Dream

Luxe A5 Notebook RM 32.90

πŸŽ‰ Moroccan 
πŸŽ‰ Day Dream
πŸŽ‰ Sweet Moon
πŸŽ‰ Be The Light

Promosi Buy 1 FREE 1 Untuk Semua Koleksi Pencil Case & Pouch

Ada berita istimewa untuk korang, Dua Gifts sedang membuat promosi BUY 1 FREE 1. Korang boleh pilih pencil case dan pouch kegemaran korang! Ada macam-macam rekaan. Promosi dari 1 Julai 2020 hingga 31 Julai 2020. Dapatkan sekarang! 

Mengenai Dua Gifts

Jenama ini dimulakan dengan tujuan untuk memperkenalkan pelbagai hadiah eksklusif Islamik bagi mereka yang mencari koleksi moden, kontemporari dan inspirasi. Walaupun pemberian hadiah berkembang pesat di seluruh dunia, pihak Dua Gifts melihat kekurangan penawaran hadiah khusus untuk masyarakat Muslim. Oleh kerana itu, produk Dua Gifts disusun dengan teliti untuk menyebarkan mesej positif kepada umat Islam di seluruh dunia.

Catat Komen

14 Ulasan

  1. Alaaa cantiknyaa keychain dan mug tu, nak beli laaa...beli online tu kan Ruby..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah kat website dia kak. Senang je. Akak grab buy 1 free 1 pencil case dan pouch juga tau.

      Padam
    2. Akak kat online bleh beli yang promosi. Macam akak di Johor kalau nak tengok-tengok koleksi Dua Gifts. Boleh ke kedai buku ni.

      POPULAR MIDVALLEY SOUTHKEY JB
      S-037, The Mall, Mid Valley Southkey, Persiaran Southkey 1,
      Southkey, 80150 Johor Bahru Johor

      Padam
  2. Cantiknya. Kreatif betul lah. Macam nak beli lah note book dia ni.

    BalasPadam
  3. Betul la ruby cakap. Benda kecik-kecik macam kata-kata kat tu as reminder pada diri kita untuk dekatkan diri dengan Allah. Paling tidak pun memberikan kita aura positif. Design pun moden dan menarik.

    BalasPadam
  4. cantiknya mug dia, berkenan betul tengok. You had me at salam. Kan best kalau ada promo buy 1 free 1 jugak untuk mug kekeke

    BalasPadam
  5. Cantiklah keychain dgn penanda buku tu. Dulu kan suka beli keychain nama yg ada makna. Lepastu lama dah takde jual. Boleh la ena beli kt dua gifts. Berkenan betol warna dan design Islamik. Ada motivasi

    BalasPadam
  6. Banyak juga produk dari dua gift ni ya ... pada mulanya ingat ada dua jr gift rupanya banyak...

    BalasPadam
  7. suka koleksi ini sbb bukan sahaja cantik tapi as reminder juga...nampak sweet jer buku nota tu kan hehehe

    BalasPadam
  8. haritu ada nmpk ni dalam sponsored post, ya allah memang cantik sangat collection dia. mata sedap dipandang. sape lah nk belikan untuk hari ulang kita tahun ni. uhuk uhuk

    BalasPadam
  9. I like all the gifts I see here from Dua Gifts, so nice

    BalasPadam
  10. Alamak.. menarik semuanya ni..
    Berkenan pulak dengan keychain tu.
    Harga semua nya pun okay la.
    Still mampu milik lagi..

    BalasPadam
  11. Banyaknya produk yg menarik dan ada keunikan tersendiri.. Boleh la AM order n jengah website nanti..

    BalasPadam
  12. Bagusnya. Dari segi harga pun bagi emi tak mahal produknya. Memang mampu milik.

    BalasPadam

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.