OPPO Malaysia Menyumbangkan 3,500 Topeng Wajah Kepada Rakyat Malaysia

OPPO Malaysia Menyumbangkan 3,500 Topeng Wajah Kepada Rakyat Malaysia

Ruby
1

OPPO Malaysia Menyumbangkan 3,500 Topeng Wajah Kepada Rakyat Malaysia. Assalammualaikum semua! Berita baik untuk anda yang tidak mempunyai topeng wajah. Berita penularan jangkitan wabak COVID-19 amat meresahkan kita semua. Sementara pihak pekerja kesihatan dan pihak berkuasa sedang melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan. Kita seharusnya duduk diam-diam di rumah. Tetapi bagi mereka yang perlu ke pasaraya membeli bahan keperluan asas, anda perlu menjaga kebersihan tangan dan sentiasa pakai topeng wajah walau tidak selesa macam mana pun. Ingat!

OPPO Malaysia Menyumbangkan 3,500 Topeng Wajah Kepada Rakyat Malaysia


OPPO Malaysia, jenama telefon pintar utama sedang berusaha untuk memenuhi keperluan orang ramai semasa Perintah Kawalan Pergerakan. Ini kerana penambahan tempoh lanjutan Perintah Kawalan Pergerakan dari pandemik COVID-19, OPPO Malaysia ingin membantu rakyat Malaysia melalui tempoh ini dengan menawarkan 3,500 topeng wajah percuma kepada semua pengguna MY OPPO. Melalui aplikasi MY OPPO, pengguna OPPO akan mempunyai akses kepada penebusan satu kali untuk
10 keping topeng wajah. Bermula dari 1 April hingga 7 April 2020, OPPO Malaysia berharap pemberian topeng wajah percuma akan membantu memenuhi permintaan yang meningkat di negara ini. 50 penebusan yang berjaya dapat menebus topeng setiap hari sepanjang kempen berlangsung. 
MY OPPO tersedia di Google Play Store, ia adalah Aplikasi unik yang didedikasikan untuk pengguna Peranti OPPO, memberikan faedah dan keistimewaan keahlian OPPO yang eksklusif. Pengguna OPPO boleh memuat turun Aplikasi MY OPPO melalui https://play.google.com/store/apps/details?id=plus.H5383211E

Memandangkan negara kita memasuki minggu ketiga Perintah Kawalan Pergerakan, OPPO Malaysia berharap rakyat Malaysia akan kekal selamat berada di rumah sementara petugas barisan hadapan sedang menangani penularan jangkitan wabak COVID-19. OPPO Malaysia mendesak semua orang bersabar dan kekal mengamalkan kehidupan sihat ketika berada di rumah. Keluar rumah jika perlu, jaga jarak sosial diantara satu sama lain.

Mengenai OPPO


OPPO adalah jenama peranti pintar global terkemuka. Sejak melancarkan model yang pertama telefon pintar - "Smiley Face" - pada tahun 2008, OPPO tidak henti-henti mengejar sinergi kepuasan estetika dan teknologi inovatif.

Hari ini, OPPO menyediakan pelanggan dengan pelbagai peranti pintar diterajui oleh siri Find dan Reno, sistem operasi ColorOS, serta layanan internet seperti OPPO Cloud dan OPPO +. OPPO beroperasi di lebih daripada 40 negara dan wilayah, dengan 6 institusi penyelidikan dan 4 pusat R&D di seluruh dunia dan pusat reka bentuk antarabangsa di London, lebih daripada 40,000 pekerja. OPPO didedikasikan untuk mewujudkan kehidupan yang lebih baik untuk pelanggan di seluruh dunia.

www.oppo.com.my
www.facebook.com/malaysiaoppo
www.instagram.com/oppomalaysia

Shopee Malaysia : https://bit.ly/33KYqbT
Lazada Malaysia : https://bit.ly/39j3BAQ
Tags

Catat Ulasan

1Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

  1. alhamdulillah..bagus oppo membantu rakyat Malaysia yang susah nak cari mask sekarang ni...

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !