Hotel Mercure Jakarta Sabang

Hotel Mercure Jakarta Sabang

Ruby
0

Hotel Mercure Jakarta Sabang adalah hotel antarabangsa bertaraf 4-bintang yang terletak di lokasi strategik di tengah-tengah bandar Jakarta. Berdekatan dengan jalan Thamrin di mana disini banyak institusi korporat, perbankan, pejabat kerajaan dan Sabang Culinary Street hanya beberapa langkah. 5 hingga 15 minit berjalan kaki ke Tugu Negara (Monas), Kedutaan Amerika Syarikat dan stesen kereta api Gambir. 45 minit memandu dari lapangan terbang antarabangsa. Sesuai untuk tujuan perniagaan atau percutian dengan sambungan WIFI percuma. Hotel ini selesa dan penginapan 1 malam ruby sangat tenang.

mercure-sabang-jakarta-hotel mercure-sabang-jakarta-hotel-1 mercure-sabang-jakarta-hotel-4 mercure-sabang-jakarta-hotel-3 mercure-sabang-jakarta-hotel-2

Fasiliti yang disediakan oleh Hotel Mercure Sabang Jakarta adalah seperti kolam renang, menu sarapan pagi yang pelbagai, ruby suka nasi goreng dari Hotel Mercure! Sedap! Ruby tidak berkesempatan meneroka lanjut perkhidmatan yang disediakan oleh hotel. Sebab di dalam bilik dah cukup selesa! Hahaha. Kalau ruby sampai awal, sempat juga nak buat video tutorial. Dekorasi bilik ini lain dari yang lain. Pertama kali ruby masuk hotel macam residensi punya stail. Hahaha. Hotel ada sediakan mandian, bahan-bahan kopi teh, peti sejuk, peti simpanan, selipar, bathrobe, plug elektrik universal, siaran tv yang pelbagai dan tilam yang empuk! Hahaha. Bilik ruby adalah jenis Triple Suite Superior 100 USD satu malam! Wohohoho!

Jl H Agus Salim No 11 – Gambir Jakarta Pusat

10110  JAKARTA – INDONESIA

Tel : (+62)21/3503066 – Fax : (+62)21/3503067

www.mercure.com/gb/hotel-9414-mercure-jakarta-sabang-/index.shtml

www.instagram.com/indtravel

www.twitter.com/indtravel

www.facebook.com/indonesiatravel

www.indonesia.travel/en

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !