Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver

Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver

Ruby
0

Hari ini ruby ingin kongsikan telefon pintar yang pasti membuat anda semua ternganga dengan fungsi dan kelebihan yang dimiliki. Murah, fully metal cover, fungsi hebat, fingerprint sensor, kamera depan belakang ada flash dan nipis hanya sebesar tapak tangan sahaja. Haaaaa pasti anda teruja kan. Harga pula berapa? RM 699! Tapi tapi tapi ada diskaun lagi tau, promosi di Lazada diteruskan dengan ZTE Blade V7 Lite Metallic Gold! Huarggggg!!! Suka suka suka! Ruby suka warna Gold. Tetapi warna Silver pun ruby suka. Haishh sukarnya membuat pilihan. Jom Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver ruby ni. Teruja sangat. Rasa macam dapat smartphone pertama gitu.

Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metal Silver

Promosi yang sedang berlangsung di Lazada. Dapatkan segera!

Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver mempunyai saiz skrin 5 inch HD IPS, bentuk yang kemas dengan perlindungan dari metal sepenuhnya. Tiap penjuru berlengkung dan nipis. Kekemasan begini membuatkan telefon kelas pertengahan ini tampak esklusif dengan caranya yang tersendiri. Jom kita lihat apa yang terdapat di dalam kotak telefon pintar ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver.

Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver

Telefon Pintar ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver, Earphone, Adapter, USB Cable, Pin, User Guide dan Limited Warranty.

Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver

Metallic Body dan Super Slim 7.9mm. Ia direka di Munich, Jerman dengan teknologi menggunakan aloi aluminium untuk seni kraf yang nipis dan badan yang ringan. Saiz skrin 5 inch HD Display Curve Edge Glass.

Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver

Bulatan dibawah kamera adalah lokasi anda akan scan fingerprint. Disitu juga adalah sensor untuk log in. Ruby juga set fingerprint sensor sebagai screenshot. Dua kali scan fingerprint akan jadi screenshot. Mudah kan?

Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver

Dah buka kotak, dah baca manual, dah masukkan sim kad dan memori kad. Tak sabar ruby nak cuba gunakan ZTE Blade V7 Lite ni. Adakah ia indah khabar dari rupa, atau ia sememangnya super awesome? Hehehe.

Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver

Tips untuk set fingerprint adalah fikir cara anda pegang telefon pintar terlebih dahulu, ini kerana fingerprint sensor di belakang kan? Jika anda set ibu jari sebagai fingerprint, jenuh lah nak pusing telefon aje kan. Gunakan jari telunjuk atau jari hantu. Hehehe. Senang skit kan?

Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver

Stail ZTE Blade V7 Lite adalah home screen dan skrin sebelahnya adalah tempat simpan semua aplikasi yang anda download atau aplikasi sedia ada. Anda boleh cipta folder khas untuk kemaskan aplikasi tersebut. Cara begini anda tidak diernuhi dengan aplikasi yang tidak digunakan. Ada sesetengah telefon pintar, belum apa-apa aplikasi anda install, dah ada macam-macam aplikasi. Build in apps yang tidak diperlukan dan ia menggunakan kuasa bateri yang banyak. Tapi jangan risau, ZTE Blade V7 Lite tidak seperti itu. Hehe.

Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver

Fungsi kamera yang sangat ruby bimbangkan, sebab ruby taknak bawa dslr dah. Nak bawa telefon aje kalau boleh. Hahaha. Okay ZTE Blade V7 Lite ada fungsi kamera Pro dan Auto. Bila dah mula guna Pro, hah taknak langsung guna auto dah. Hehehe.Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver Unboxing ZTE Blade V7 Lite Metallic Silver

Contoh gambar guna fungsi Pro. Hehehe. Ada fokus dan bokeh. Ni bunga kertas dekat bawah ofis je. Hahaha.

Cepat dapatkan ZTE Blade V7 Lite sekarang! RM 499 dan warna Metallic Gold di Lazada atau dapatkan di pengedar sah ZTE http://ztedevices.com.my/index.php/where-to-

www.ztedevices.com.my

www.facebook.com/ZTEMalaysia

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !