Selamat Hari Lahir Saiful Naim - You are getting older!! - RUBY.MY | Best Lifestyle Blog

Selamat Hari Lahir Saiful Naim - You are getting older!!

.last year picture : birthday celebration and surprise present. hehe.

Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu.. Selamat hari lahir yang ke 22.. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dan beriman kepada-Nya.. Amin..

Love,

Tiada ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Dikuasakan oleh Blogger.