Laksa Utara Sebagai Menu Utama Rumah Terbuka - RUBY.MY | Best Lifestyle Blog

Laksa Utara Sebagai Menu Utama Rumah Terbuka

Laksa Utara Sebagai Menu Utama Rumah Terbuka. Assalammualaikum semua.. Hari ni kat rumah aku ada jamuan makan skit-skit.. Untuk org terdekat jer.. Sedara mara dan kawan2 office aku.. Aku buat makan-makan kali ni adalah paling pelik.. Sorang budak office aku pun tak datang.. Luar biasa.. Ajak makan pun taknak datang?? Tolak rezeki.. Kalau tak jemput, cakap apa la plak kan.. Tapi, tak mengapa... Ada aku kesah?? Hahaha.. Aku memang khaskan untuk bebudak office dan saudara mara terdekat.. Malangnya budak2 office aku memang tak datang.. Masa jamuan hari Raya Aidil Fitri hari tu... Cakap tak sempat nak makan semua hidangan la.. tak cukup tmpat la.. Org ramai la.. Kali ni bila kurang jemputan, macam ni plak.. Hah..!! Whatever okay.. Nak kata aku berpuak tak la pulak kan.. Nak datang, datang je la.. Fikiran makin tua, makin macam budak2.. Nak mampos agaknya.. So, aku taknak spoil kan mood aku.. Continue reading.. >>

***********************
Hai pembaca setia, kali ni jamuan makan sempena Raya Aidil Adha.. Dan sambutan hari ini jatuh pula pada hari lahir Saiful Naim.. Hehehe.. So, makan2 ni sekali jalan lah kan.. Hehehe.. Ni aku selitkan gambar2 yang ada.. Aku pun keletihan.. Skit jer gambarnye.. Thanks suraya because bagi pinjam camera.. ehehe..

.meja juadah Ku.



.candid mereka!.



.diantara juadahnyer, ada laksa, nasi tomato (tp dalam camera tak warna kekuningan plak.. pelik), ayam masak merah dan acar.. yurmm.

Terima kasih kepada semua yang hadir... ;)


Tiada ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Dikuasakan oleh Blogger.