COLLABORATION

COLLABORATION

Selamat datang ke blog comel ruby.my. Menulis kerana minat dan apabila ada rezeki lebih, maka advertorial, iklan dan kerjasama menjadi sumber rezeki bagi saya sebagai penulis blog sepenuh masa. Alhamdulillah.

Tawaran pengiklanan di blog saya murah dan mudah. Tiap penulisan yang saya hasilkan adalah dari sudut pandangan saya sendiri. Sebab itu saya sering menulis perkara yang saya minat dan saya sanggup menggunakan wang sendiri untuk melabur membeli produk, pergi travel dan mencuba makanan untuk dapatkan hasil penulisan yang lebih baik.Trafik blog ini secara purata bulanan adalah 5–6 angka. Dilawati oleh pembaca wanita dan lelaki dari Asia di antara usia 25-45 tahun. Kebanyakan pembaca saya adalah mereka yang mempunyai minat yang sama seperti saya. Mungkin ada yang meminati review makanan, tutorial produk kecantikan, journal percutian, cerita tentang kekeluargaan, pendidikan kesihatan dan mungkin acara-acara yang sedang berlangsung. Ia adalah perkara dalam kehidupan yang sering saya kongsikan dengan pembaca.

Kerjasama

Untuk kerjasama bersama ruby.my sila email saya di [email protected] untuk perbincangan selanjutnya. Sila pastikan “Apakah keperluan dari pihak anda yang perlu ruby.my lakukan” & “Apakah manfaat yang akan diterima oleh ruby.my dari segi bayaran dan lain-lain”.


Jika ada apa-apa pertanyaan atau mungkin anda mempunyai budget tersendiri, sila hubungi saya secara personal di [email protected]

xoxo!

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !