Showing posts from November, 2009

Laksa Utara Sebagai Menu Utama Rumah Terbuka

Laksa Utara Sebagai Menu Utama Rumah Terbuka. Assalammualaikum semua.. Hari ni kat rumah aku ada ja…

Selamat Hari Lahir Saiful Naim - You are getting older!!

.last year picture : birthday celebration and surprise present. hehe. Allah selamatkan kamu, A…

Sambutan Hari Raya Qurban 27 Nov 2009 bersamaan 10 Zulhijjah 1430

Assalammualaikum semua.. Selamat Hari Raya Qurban.. Wah.. Hari ni mesti korang dapat daging Qurban …

Ulasan Filem : New Moon

Ulasan Filem : New Moon. Assallamualaikum and hi.. Auuuuu!!!! Hehehe.. Just now im watching Premier…

ELKEN SPIRULINA - RAJA SPIRULINA

Assalammualaikum dan hi semua.. Entry kali ni mengenai EKLEN SPIRULINA, ELKEN terkenal dengan keb…

Vaseline Intensive Care

Entry kali ni nak bg informasi kat semua pembaca setia.. Siapa diantara anda memiliki Vaseline dida…

Eye Make Up Remover

Assalammualaikum and hi, Hari ni saya nak bercerita sedikit mengenai eye make up remover.. Terdet…

Aerobik at Tasik Titiwangsa.

Wow dah lama tak pergi aerobik  kat tasik titiwangsa tu.. Seingat aku yang terakhir masa aku sekola…

Jogging and exercise kat Tasik Titiwangsa.

Entry kali ni mengisahkan kisah aku yang nak sangat turunkan berat badan.. So, aku rancang berjogg…

Nur Satay Di Studio 5 Ampang Ternyata Sedap

Satay Nur Di Ampang Ternyata Sedap. Assalammualaikum semua, aku nak perkenalkan kat korang satay…

Sambutan Hari Lahir for October Baby!! Hehehe..

Assalammualaikum dan hai semua.. Pada hari ni, office aku telah mengadakan birthday celebration unt…

Load More That is All