Nur Satay Di Studio 5 Ampang Ternyata Sedap - RUBY.MY | Best Lifestyle Blog

Nur Satay Di Studio 5 Ampang Ternyata Sedap


Satay Nur Di Ampang Ternyata Sedap. Assalammualaikum semua, aku nak perkenalkan kat korang satay yang paling best di rantau ini ..Aku memang suka sangat ngan satay daging dan satay ayam.. Tapi, susah nak dapat satay daging yang lembut dan sedap.. Satay Haji Sahmuri or Satay Kajang pun tak sesedap macam ni.. Aku berani suggest kat korang.. Sebab aku dah makan bercucuk-cucuk.. Aku bertanya kepada tokey satay nih kenapa satay daging sentiasa lembut?? Rupa-rupanya beliau menggunakan daging jenis "batang pinang".. Fuh.. best banget.. Walaupun mahal skit satay daging tu, but aku tak menyesal.. Jom pekena Nur Satay!


Lokasi : Studio 5, Ampang.. Berdekatan International School.. Depan 7-Eleven® jer..
Waktu Berniaga : Dari petang sampai malam... Sampai habis satay.. Hehe.. Buat pengetahuan korang, tokey ni jarang cuti.. Setiap sabtu dan ahad memang ada.. Confirmed! Tapi, antara isnin sehingga jumaat, mungkin dia ada cuti sehari.. Tapi selalunya masa aku pergi, memang dia ada.. Hehe. Hari ni hari rabu ada jer.. hehe.. InsyaAllah ada Nur Satay tuh..

Harga :
Satay Daging - RM 0.70 (sekarang RM 1.20)
Satay Ayam  - RM 0.60 (sekarang RM 0.90)
Satay lain ada, tapi aku tak sempat nak take note.. Hehehe..

Kalau korang nak buat tempahan pon boleh.. Takde masalah.. Best punyer..


Hubungi Nur Satay Untuk Tempahan : +60136698043


Tiada ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Dikuasakan oleh Blogger.