PANASONIC BEAUTY LANCAR PENGERING RAMBUT NANOCARE EH-NA0J

PANASONIC BEAUTY LANCAR PENGERING RAMBUT NANOCARE EH-NA0J

Ruby
0
PANASONIC BEAUTY LANCAR PENGERING RAMBUT NANOCARE EH-NA0J | Assalammualaikum semua! Pada 2 Mei 2024, Panasonic Beauty telah melancarkan Pengering Rambut nanocare EH-NA0J yang baharu. Memberi penekanan kepada aspek kecantikan semulajadi menerusi inovasi teknologi nano! Sejajar dengan transformasi penjenamaan Panasonic Beauty, jenama ini menawarkan produk penjagaan luar biasa untuk rambut, kulit dan badan.

Tidak seperti pengering rambut tradisional yang memiliki hanya satu fungsi dan mengalirkan haba yang panas sepanjang masa. Sehinggakan kita akan berasa sakit di kulit kepala. Penggunaan pengering rambut juga amat penting agar kita memiliki rambut dan kulit kepala yang sihat. Semasa pelancaran Pengering Rambut nanocare EH-NA0J, Ruby dapat mempelajari informasi berkenaan teknologi dan inovasi Panasonic Beauty. Saban tahun mereka melakukan R&D untuk mendapatkan kualiti pengering rambut untuk seisi keluarga. 

PANASONIC BEAUTY LANCAR PENGERING RAMBUT NANOCARE EH-NA0J


Pengering rambut Panasonic nanocare EH-NA0J merupakan peranti canggih yang direka untuk meningkatkan rutin penjagaan rambut dengan kelembapan dan teknologi mineral termaju. Berikut ialah beberapa ciri dan faedah utama:

Teknologi Panasonic nanoe™MOISTURE+: Ciri ini meningkatkan kandungan lembapan rambut sehingga 18 kali ganda berbanding model sebelumnya. Ia berfungsi dengan menjana zarah air bersaiz nano yang menembusi dalam helaian rambut, mengurangkan kekeringan dan menghalang elektrik statik. Rambut anda akan ebih licin, mudah diurus dengan kurang kerinting dan lebih berkilau.

Selain itu, produk inovasi Panasonic ini juga melindungi warna rambut daripada pudar (kesan mungkin berbeza bergantung kepada pewarna dan individu) dan membantu memastikan warna rambut anda sentiasa menyerlah lebih lama. Anda boleh menjangkakan rambut yang lebih lembut dan licin dengan setiap penggunaan, kerana teknologi MOISTURE+ nanoe™ dengan serta-merta mengurangkan rambut kerinting, statik dan mengerbang. 

Teknologi Ion Mineral: Teknologi Ion Mineral pula menjadikan kualiti rambut anda lebih baik dengan meningkatkan kelekatan kutikula, seterusnya mengurangkan kerosakan geseran apabila anda menyikat rambut setiap hari. Teknologi ini juga melindungi warna rambut daripada pudar​.

Hot & Cold Alternating Mode, Hair Tip Care Mode, Scalp Care Mode, Skin Care Mode: Pengering rambut ini mempunyai mod khusus untuk bahagian rambut yang berlainan. Mod Penjagaan Kulit Kepala menggunakan aliran udara yang lembut dengan haba yang lebih rendah, menjadikannya sesuai untuk kulit kepala yang sensitif. Mod Penjagaan Petua Rambut memfokuskan pada memberikan kemasan yang lebih licin pada hujung rambut​.

Didatangkan dengan Mod Scalp Care yang menggunakan aliran udara lembut dengan haba lebih rendah, ia menjadikan proses pengeringan lebih baik dan berkesan tanpa menggunakan suhu yang tinggi. Tambahan pula, Mod Hair Tip Care pula mengawal aliran udara untuk kemasan yang lebih lancar hingga ke hujung rambut. Selain menjaga rambut anda, Pengering Rambut nanocare EH-NA0J boleh digunakan dalam Mod Skin Care yang akan menggalakkan zarah wap kecil bersaiz nano untuk melembapkan muka secara mendalam.

Kawalan Haba Pintar: EH-NA0J juga dilengkapi dengan pelbagai mod termasuk Mod Ulang-alik Panas & Sejuk, bagi meregangkan dan melegakan rambut dengan udara panas, sebelum bertukar kepada suhu udara yang lebih sejuk untuk memastikan permukaan rambut kekal licin, seterusnya membolehkan anda mudah mengemaskan rambut dan menetapkan gaya anda.

Sistem Intelligent Sensing EH-NA0J sentiasa dapat mengelakkan haba secara berlebihan dengan mengekalkan suhu udara terbaik untuk mengeringkan rambut, sekali gus menjadi proses pengeringan lebih optimum sambil menjaga kesihatan rambut anda. Dengan teknologi canggih ini, anda boleh menikmati ketenangan fikiran kerana rambut anda sedang dipelihara, lebih lembut, licin dan kelihatan lebih sihat.

Aksesori Serbaguna: EH-NA0J telah dilengkapi dengan Muncung Cepat Kering terbina dalaman, Muncung Penggayaan untuk dihalakan pada bahagian khusus, Peresap serta Muncung Penggalak Udara yang memberi tumpuan kepada aliran udara untuk mencecah hingga ke akar rambut anda. Ia sangat sesuai untuk individu yang memiliki rambut tebal dan akar rambut yang sukar dikeringkan.

Reka Bentuk Ergonomik: Reka bentuk yang memudahkan untuk penyimpanan dan membolehkan pengendalian yang lebih mudah. Aplikasi kelembapan yang lebih dekat pada setiap helaian rambut, meningkatkan pengalaman dan hasil pengeringan. Selain itu, reka bentuk ergonomik baharu EH-NA0J dengan saluran keluar lebih dekat dengan rambut berbanding model sebelumnya, menjadikannya lebih mudah untuk meresapkan aspek kelembapan. 

Secara keseluruhannya, Panasonic Pengering Rambut nanocare EH-NA0J merupakan peranti kecantikan yang wajib dimiliki oleh semua. Ia mampu mengekalkan kelembapan rambut, mengurangkan kekusutan dan melindungi kulit kepala. Menjadikannya alat yang berharga untuk mengekalkan rambut yang sihat dan bertenaga​.


“Panasonic Beauty menjadi satu-satunya jenama perkakas pengguna dari Jepun yang aktif dalam segmen kecantikan di Asia Tenggara. Hari ini, kami teruja untuk memperkenalkan slogan Panasonic Beauty baharu iaitu “Kecantikan Asli. Teknologi Inovatif.”. Ini menandakan transformasi jenama yang mengukuhkan misi asas dalam memperkasakan kecantikan semula jadi menerusi sains dan teknologi termaju, yang digandingkan dengan komitmen yang teguh terhadap kualiti serta kecemerlangan dari Jepun. Fokus yang diperbaharui ini menyerlahkan komitmen Panasonic Beauty dalam menawarkan produk kecantikan semula jadi kepada pelanggan kami,” kata Keisuke Nishida, Pengarah Urusan Panasonic Malaysia.


SPESIFIKASI PENGERING RAMBUT NANOCARE EH-NA0J

PANASONIC BEAUTY LANCAR PENGERING RAMBUT NANOCARE EH-NA0J


Tinggi: 221 mm
Lebar: 148 mm
Kedalaman: 74 mm
Berat: 460 g
nanoe™ MOISTURE+: Yes
Mineral: Yes
Tetapan Mod: Hot & Cold Alternating Mode, Hair Tip Care Mode, Scalp Care Mode, Skin Care Mode
Tetapan Udara: 3 Settings (Fast / Medium / Gentle)
Aksesori: Quick Dry Nozzle (Built-in), Set Nozzle, Air Boost Nozzle, Diffuser
Voltan (V): 220-240
Watt (W): 1300-1600


Selaras dengan transformasi penjenamaan baharunya, Panasonic Beauty memberikan penekanan terhadap peranannya sebagai peneraju dalam menggabungkan prinsip kecantikan tradisional Jepun dengan teknologi canggih. Komitmen ini diserlahkan lagi dengan pencapaiannya apabila Pengering Rambut nanocare EH-NA0J memenangi anugerah di iF DESIGN AWARD yang mengiktiraf kecemerlangan fungsi dan reka bentuknya yang elegan serta mesra pengguna.

PANASONIC BEAUTY PENGERING RAMBUT NANOCARE EH-NA0J ROADSHOW

Panasonic Beauty sedang menganjurkan acara pop-up bagi pelanggan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Pengering Rambut EH-NA0J dan keunikan MOISTURE+ nanoe™ serta Teknologi Mineral. Acara pop-up ini berlangsung dari 30 April 2024 hingga 5 Mei 2024 di Tingkat Bawah, Oval Concourse, 1Utama Shopping Centre.Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !