KOLABRASI CONVERSE MALAYSIA DAN MONKIDDO MERAYAKAN KREATIVITI DAN BUDAYA

KOLABRASI CONVERSE MALAYSIA DAN MONKIDDO MERAYAKAN KREATIVITI DAN BUDAYA

Ruby
0
KOLABRASI CONVERSE MALAYSIA DAN MONKIDDO MERAYAKAN KREATIVITI DAN BUDAYA | Assalammualaikum semua! Raya tahun ini, jom dapatkan kasut Converse baharu! Pelbagai promosi menarik sedang berlangsung! Beli 2 pasang kasut Converse, akan dapat potongan diskaun 20% atau beli lebih 3 pasang kasut Converse akan dapat potingan diskaun sebanyak 30% di semua butik Converse. Sedang berlangsung juga di laman web www.converse.my potongan diskaun sebanyak 50%. Seronoknya dapat beraya bersama Converse kan?

KOLABRASI CONVERSE MALAYSIA DAN MONKIDDO MERAYAKAN KREATIVITI DAN BUDAYA


Converse Malaysia dengan bangganya mengumumkan kerjasama dengan Monkiddo, jenama ilustrasi Malaysia yang terkenal dengan ciptaan yang penuh warna dan imaginatif, untuk kempen Raya eksklusif. 

Kerjasama ini bertujuan untuk menyemarakkan musim perayaan dengan gabungan seni dan gaya yang unik, mempamerkan warisan budaya yang kaya dan kreativiti moden Malaysia. Monkiddo, ciptaan Lim Jayee yang berbakat, telah menawan hati para peminat seni dengan ilustrasi monster fantasi dan naratif yang menarik. 

Kolaborasi jenama ini dengan nama-nama terkenal seperti Rhinoshield, Atmos, dan Kejap Food telah mengukuhkan reputasinya sebagai perintis dalam menggabungkan budaya tempatan dengan daya tarikan global.

Raya ini, Converse Malaysia dan Monkiddo menjemput orang ramai untuk merayakan semangat perayaan melalui koleksi edisi khas yang menampilkan ilustrasi khas Monkiddo di kedai Converse yang terpilih. 

Koleksi ini merupakan penghormatan kepada kepelbagaian budaya Malaysia, menawarkan pandangan segar dan kontemporari terhadap motif Raya tradisional. 

"Kami teruja untuk bekerjasama dengan Monkiddo untuk kempen Raya ini," kata Wakil Converse Malaysia. 

"Seni unik mereka dan hubungan mendalam dengan budaya Malaysia menjadikan mereka rakan kolaborasi yang sempurna untuk merayakan musim perayaan ini bersama komuniti kami."

VIDEO: KASUT RAYA CONVERSE


Lim Jayee, pencipta di sebalik Monkiddo, menyatakan keterujaannya untuk kerjasama ini, dengan menyatakan, "Bekerjasama dengan Converse Malaysia adalah impian yang menjadi kenyataan. Ini peluang untuk mempamerkan ilustrasi kami di platform global dan merayakan kepelbagaian budaya Malaysia sempena Raya."

Kempen Raya Converse Malaysia x Monkiddo akan menampilkan filter AR eksklusif di laman media sosial Instagram, acara eksklusif, dan pemasangan interaktif yang mengajak peminat untuk menyelami dunia Monkiddo. 

Pemasangan ini akan tersedia di kedai Converse terpilih dan dalam talian, menawarkan cara unik untuk merayakan Raya dengan gaya.


Sertailah Converse Malaysia dan Monkiddo dalam perayaan kreativiti, budaya, dan komuniti ini. Nantikan maklumat mengenai pelancaran dan bagaimana anda boleh mengalami sebahagian daripada kolaborasi menarik ini.

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !