PHILO HAIR STUDIO UPTOWN DAMANSARA KINI DI BUKA! JOM DAPATKAN PROMOSI PEMBUKAAN SEHINGGA 50%!

PHILO HAIR STUDIO UPTOWN DAMANSARA KINI DI BUKA! JOM DAPATKAN PROMOSI PEMBUKAAN SEHINGGA 50%!

Ruby
2
PHILO HAIR STUDIO UPTOWN DAMANSARA KINI DI BUKA! JOM DAPATKAN PROMOSI PEMBUKAAN SEHINGGA 50%! | Assalammualaikum semua! Salon kecantikan profesional kini di buka dengan meriah sekali. Dari Johor Philo Hair Studio beroperasi. Kini, mereka membuka lembaran perniagaan di Uptown Damansara, Petaling Jaya, Selangor.

Kini, masyarakat di Selangor boleh mendapatkan perkhidmatan salon bertauliah di Philo Hair Studio pada bila-bila masa. Perkhidmatan yang ditawarkan dari menggunting rambut, menggayakan rambut, mendandan rambut, rawatan kulit kepala, rawatan rambut dan banyak lagi! Sama ada rambut anda panjang atau pendek, pasti ada perkhidmatan untuk anda semua sebab rambut kan mahkota setiap insan. 

PHILO HAIR STUDIO UPTOWN DAMANSARA KINI DI BUKA! JOM DAPATKAN PROMOSI PEMBUKAAN SEHINGGA 50%!


Philo Sdn Bhd ialah Salun Rantaian–Rambut Duta Jenama Antarabangsa, ditubuhkan pada tahun 2010. Mewakili pelbagai jenama antarabangsa dan dilantik sebagai Duta Salon Antarabangsa untuk Shiseido, Kerastase, TIGI, Fiole, GHD dan banyak lagi. Sehingga kini, Philo Hair Studio mempunyai 5 salun rambut di negeri Johor dan di Selangor.

Kumpulan Syarikat Philo telah melancarkan salon dandanan rambut terbarunya, Philo Hair Studio petang tadi. Salon tersebut menawarkan revolusi destinasi kecantikan yang menggabungkan teknologi dandanan terbaharu dengan daya tarikan hiburan waktu malam.


Saat terbenamnya matahari, Philo Hair Studio berubah menjadi pusat hiburan, menawarkan pengunjung pengalaman hiburan waktu malam yang unik. Dengan persembahan DJ secara langsung, malam hiburan bertema, dan acara eksklusif, studio ini mewujudkan suasana dinamik yang lain daripada salon-salon biasa. 

Philo Hair Studio berhasrat untuk melakar semula pengalaman kecantikan di luar kebiasaan, membolehkan pelanggan menikmati khidmat dandanan rambut terbaik sambil menikmati suasana sosial dan hiburan yang rancak dan bertenaga.

Selain itu, standard baru yang diamalkan oleh Philo Hair Studio dalam penataan rambut menampilkan teknologi inovatif, menawarkan pengalaman yang tiada tolok bandingnya kepada pelanggan. Dengan perundingan rambut teliti fizikal dan maya, produk rambut, dan alat penataan moden, Philo Hair Studio menerajui industri kecantikan dengan mengadaptasi teknologi terbaru dalam khidmat yang ditawarkan.


Fyn Hann, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Syarikat Philo, berkata, "Philo Hair Studio komited dalam menawarkan khidmat kecantikan yang menggunakan teknologi terkini kepada setiap pelanggan. Kami percaya bahawa gabungan teknologi, kecantikan, dan hiburan ialah masa depan industri kecantikan. Kami akan sentiasa memberikan perkhidmatan dandanan rambut dan kecantikan yang berinovasi di Damansara Uptown, untuk semua lapisan masyarakat.”

Selain itu, Kumpulan Syarikat Philo bukan hanya berhasrat untuk meningkatkan trafik pejalan kaki di kawasan tersebut tetapi juga untuk menjadi pusat budaya dan sosial bagi komuniti sekitarnya. Inisiatif yang bakal diadakan termasuk bekerjasama dengan perniagaan berdekatan, menyertai acara tempatan, membina program mentor untuk melatih pelapis pendandan rambut, dan berganding bahu dengan badan amal atau tempat perlindungan tempatan untuk menawarkan perkhidmatan dandanan rambut percuma kepada mereka yang memerlukan, pada masa akan datang.


Sebagai tanda rasminya pembukaan pusat dandanan rambut dan hiburan berkenaan, para tetamu di majlis pembukaan disajikan dengan persembahan nyanyian oleh Shatirah Amanda, dan pertunjukan rambut istimewa oleh pakar-pakar tempatan, memperlihatkan bakat dan semangat mereka untuk menghasilkan gaya rambut inovatif.

Philo Hair Studio menjemput seluruh lapisan masyarakat untuk berkunjung ke premisnya untuk menikmati pengalaman unik dengan status pas VVIP istimewa, yang melayakkan mereka untuk menerima diskaun eksklusif 20% bagi perkhidmatan standard dan diskaun 50% untuk perawatan rambut sepanjang bulan pembukaan.

CAWANGAN PHILO HAIR STUDIO


Philo Hair Studio Damansara Uptown, Petaling Jaya, Selangor.
72, Jalan SS 21/39,
Damansara Utama,
47400 Petaling Jaya, Selangor
Tel: +603-7731 7995
WhatsApp: +6010-221 1011

Philo Hair Studio Bukit Indah, Iskandar Puteri, Johor.
No 7, Jalan Indah 15/2,
Taman Bukit Indah,
81200 Iskandar Puteri, Johor
Tel: +607-244 4488

Philo Hair Studio Flora Utama, Batu Pahat, Johor.
25, Jalan Flora Utama 4,
Taman Flora Utama,
83000 Batu Pahat, Johor
Tel: +607-433 3101

Philo Hair Studio Old Street, Batu Pahat, Johor.
No. 27, Jalan Rotan Utama, Taman Sri Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor
Tel: +607-430 0098

TENTANG PHILO HAIR STUDIO


Philo Hair Studio merupakan salun rambut utama Shiseido di Malaysia, memperoleh pengiktirafan yang disegani sebagai Salun Rambut No.1 Shiseido di negara ini. Dengan komitmen terhadap kecemerlangan dan gabungan teknik termaju, Philo Hair Studio mentakrifkan semula seni penggayaan rambut.

Selain mencipta penampilan yang luar biasa, ia bercita-cita untuk mencipta pengalaman yang mengasyikkan di mana kecantikan, inovasi dan kepuasan pelanggan berkumpul.  Temui lambang kemewahan penggayaan rambut di Philo Hair Studio.

Tags

Catat Ulasan

2Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

  1. unik konsep salon rambut dia. lokasi salon pun senang nak cari sebab dekat dengan uptown kota damansara.

    BalasPadam
  2. siapa suka style kan rambut boleh la rekomen datang sini...apa-apa pun congratulation for Philo for the opening

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !