ENRICHZ PLATFORM E-DAGANG MEMPERKASA USAHAWAN DI MALAYSIA

ENRICHZ PLATFORM E-DAGANG MEMPERKASA USAHAWAN DI MALAYSIA

Ruby
0
ENRICHZ PLATFORM E-DAGANG MEMPERKASA USAHAWAN DI MALAYSIA | Assalammualaikum semua, pada 21 Mar 2023 telah berlangsung Soft Launch laman web e-dagang Enrichz di Bora Ombak Putrajaya. Enrichz merupakan platform yang menawarkan laman sesawang buat pemilik perniagaan yang mempunyai produk untuk menambah lokasi jualan dalam talian. 

Kebiasaannya kita tahu bahawa setiap jenama usahawan telah ada di laman web rasmi, marketplace media sosial, konsep jualan melalui stokis dan ejen. Apa kata, para pemilik produk menambah lokasi tapak jualan talian melalui Enrichz. 

Di Enrichz, semua sistem di selenggara baik oleh pasukan teknologi maklumat dan pasukan pemasaran hebat. Pemilik perniagaan menjual dengan gembira, Enrichz memberi perkhidmatan sokongan. Manakala pelanggan membeli dengan senyuman. Best kan?

ENRICHZ PLATFORM E-DAGANG MEMPERKASA USAHAWAN DI MALAYSIA


Sama ada anda industri kecil atau industri sederhana. Anda layak untuk meletakkan produk anda di Enrichz. Risau produk sama? Jangan bimbang, asalkan anda pemilik perniagaan, menjual susu kambing sama dengan jenama lain? Usah risau. Ia adalah daei jenama anda. Jadi, jom berniaga secara sihat di Enrichz. Anda usaha promosi, pasti ada hasilnya. Setuju? 

Enrichz yang dimiliki oleh Enrichz Networth Sdn Bhd telah merancang untuk membina laman sesawang e-dagang bagi membantu para usahawan di Malaysia tanpa membataskan sebarang kategori pada sekitar tahun 2020. Pandemik COVID-19 telah memberi idea untuk pasukan Enrichz membantu masyarakat yang terkesan dari wabak yang melanda satu dunia. 

Tahun 2023 adalah titik permulaan laman sesawang e-dagang ini mula beroperasi. Dari hanya beberapa pengguna berdaftar, kini 100 orang pengguna telah mendaftar selepas Soft Launch. Sasaran Enrichz adalah untuk mencapai 100,000 pengguna berdaftar di laman sesawang e-dagang tersebut sehingga hujung tahun 2023 ini. 


Shop, Share dan Smile merupakan slogan Enrichz yang memberi kelainan melalui keuntungan berganda dalam ekosistem yang kondusif, lebih banyak membeli, lebih banyak ganjaran bakal diperolehi. Lebih ramai dikongsi, lebih kerap anda tersenyum sendiri!

Platform perniagaan dalam talian yang menggunakan konsep gabungan E-Dagang dan Rangkaian Pemarasan (Network Marketing) ini mampu menarik ramai pengguna membeli-belah tanpa sebarang kerisauan kerana produk-produk yang dipasarkan terpilih dan terjamin kualitinya. 


Di samping itu, Enrichz menyediakan ekosistem yang memberikan keuntungan secara menang-menang kepada pengguna dan pembekal. Enrichz menawarkan tawaran khusus iaitu Enrichz Earn yang mampu membantu meningkatkan ekonomi diri tanpa mengira latar belakang pendidikan mahupun sosio-ekonomi. 

Pelancaran Enrichz hari ini membuka peluang kepada orang ramai untuk bersama-sama meneroka platform E-Dagang yang akan memberi impak positif terhadap perubahan pada corak pembelian masa kini.


Pengarah Urusan Enrichz, Encik Fadzli Aziz berkata "Enrichz bukannya platform untuk bersaing dengan platform E-Dagang yang lain, tetapi kewujudannya adalah untuk melengkapkan ekosistem pembelian yang memberi ganjaran dengan hanya membeli, berkongsi dan mencadangkan produk-produk di dalam platform kepada rakan-rakan".

Sejurus selepas pelancaran, Enrichz bersedia menerima pelbagai penyertaan daripada pelbagai pihak yang ingin mendaftar sebagai Enrichz member (PRORICHZ). 

SHOP, SHARE, SMILE


SHOP

Alami pengalaman sempoi membeli-belah di Enrichz dengan mudah untuk pelbagai barangan keperluan yang berkualiti terjamin dengan harga yang berpatutan.

Sistem Enrichz memberikan nilai Enrichz Value (EV) kepada setiap pembelian anda bagi melengkapkan pengalaman sempoi, apabila mencapai syarat-syarat Members Level anda.

SHARE

Manfaatkan rangkaian kenalan dan follower anda dengan berkongsikan link PROrichz anda untuk mereka mendaftarkan diri secara percuma! Kini mereka akan lebih terhubung dengan anda dalam satu rangkaian yang tiada had.

Portal Enrichz anda akan merekodkan nilai EV pembelian terkumpul rangkaian anda pada setiap hari! Lagi banyak nilai EV yang terkumpul, lagi tinggi peluang anda dan rakan rangkaian anda mencapai ganjaran-ganjaran Enrichz Earn! Betul-betul sempoi.

SMILE

Pastinya ganjaran memberikan senyuman! Nikmati ganjaran Enrichz Earn apabila anda dan rangkaian anda berbelanja, berkongsi dan bersiaran langsung di media sosial. Semakin banyak ganjaran anda, semakin lebarlah senyuman itu.

KELEBIHAN-KELEBIHAN MENYERTAI ENRICHZEnrichz sentiasa bersedia membantu dan mendidik para usahawan untuk join meletakkan produk anda di laman web ini. Setakat ini, sebanyak 11 kategori tersedia iaitu Fesyen Wanita, Fesyen Lelaki, Kecantikan & Kesihatan, Emas dan Barang Kemas, Baking Supplies, Premium Gift Sets, Barang Dapur, Mobile & Accecories, Computer & Accessories, Digital dan Food & Baverages. 

Buat masa ini, jenama yang menyertai Enrichz adalah Kamya, Munif Hijjaz, 


Jom daftar sekarang bersama Enrichz! Selamat membeli belah!

Tags

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !