Bayar Dengan ShopeePay Di Kedai Serbaneka Kegemaran Anda


Bayar Dengan ShopeePay Di Kedai Serbaneka Kegemaran Anda. | Assalammualaikum semua! Sebelum ini Ruby ada kongsikan pembayaran menggunakan ShopeePay di kedai makan pastri seperti Rotiboy dan anda akan dapat pulangan tunai. Kali ini, Ruby ingin berkongsi berita gembira apabila kedai serbaneka kegemaran anda juga sudah turut serta. Ia memudahkan serta menjimatkan masa. Tambahan pula kita sedang di dalam keadaan PKP. Tidam perlu ke kedai jauh-jauh atau ke pasaraya. Jom kita hentikan penularan wabak COVID-19. Lepas membeli, terus balik rumah tau! Berbelanja mengikut keperluan sahaja. Okay?

Bayar Dengan ShopeePay Di Kedai Serbaneka Kegemaran Anda.

Banyak bergantung pada kedai serbaneka untuk mendapatkan barang sehari-hari kerana lokasinya di setiap kejiranan. Dengan ShopeePay, rakyat Malaysia dapat dengan mudah mengambil gula-gula, minuman, peralatan mandian, makanan ringan dan banyak lagi di kedai serbaneka terdekat sambil menikmati penjimatan persembahan wang tunai.

Untuk mendapatkan tawaran pulangan tunai ini, pergi ke ciri 'Deals Near Me' di aplikasi Shopee laman utama dan cari kedai serbaneka berikut untuk membeli ShopeePay Baucar dengan harga hanya 10 sen atau 1 sen! Sebelum membuat pembayaran di kedai serbaneka yang mengambil bahagian outlet, ingat untuk menebus baucar dan membayar dengan ShopeePay untuk menerima wang tunai untuk pembelian anda.

Berikut adalah beberapa kedai serbaneka yang boleh anda kunjungi untuk menikmati pulangan tunai yang menarik. Sementara stok masih ada! Tertakluk kepada terma dan syarat.

Family Mart


Ingin mendapatkan beberapa sandwic, pastri, dan secawan kopi yang baru diseduh untuk sarapan? Bagaimana dengan makanan bento yang enak dan odeng untuk makan tengah hari atau makanan ringan yang baru dibuat dan juga sofuto teh hijau untuk minum teh? FamilyMart mempunyai semua ini di bawah satu bumbung! Nikmati RM2 pulangan tunai dengan perbelanjaan minimum RM5 untuk makanan, minuman, peralatan mandian dan apa sahaja. FamilyMart tawarkan dengan membeli Voucher ShopeePay. Sah selama 14 hari dari tarikh pembelian,jadi jangan lupa menebus baucar di mana-mana cawangan FamilyMart setelah membeli ia!

URL: https://shp.ee/2fig6n3

myNEWS

Setelah membuka kedai pertamanya, MagBit pada bulan Disember 1996, nama kedai tersebut adalah gabungan perkataan majalah dan titit yang dijual di kedai ketika itu. Dari gerai surat khabar berukuran hanya 200 kaki persegi, ia kemudian dijenamakan semula ke myNEWS selepas pelancaran ketiga mereka outlet pada tahun 1997. Selebihnya adalah sejarah kerana myNEWS kini menjadi kemudahan runcit homegrown terbesar kedai dengan lebih daripada 530 cawangan di Malaysia. Rakyat Malaysia dapat menikmati pulangan tunai RM2 dengan perbelanjaan minimum RM5 dengan baucar ShopeePay yang sah selama 30 hari dari tarikh beli, jadi rebut tawaran ini dengan harga hanya 1 sen sebelum habis!

URL: https://shp.ee/xwpjet3

KK Super Mart


Mana-mana rakyat Malaysia pasti dapat mengenali KK Super Mart dari papan tanda dengan hebat oren, jalur hijau dan ‘K’ berganda berwarna merah. Dengan 540 cawangan di Malaysia, tidak sukar untuk dicari satu outlet KK Super Mart di kawasan kejiranan anda. Menawarkan pelbagai jenis keperluan harian produk, anda dapat mencari apa sahaja yang anda perlukan segera untuk kediaman anda dan menikmati wang tunai RM3 dengan perbelanjaan minimum RM15 dengan membayar dengan ShopeePay.

Orange Convenient Store


Orange Convenient Store tidak asing bagi mereka yang tinggal di Sabah. Berjalan ke mana-mana Orange Convenient Store dan anda akan dapati pelbagai jenis mi segera tempatan dan import, minuman, burger, makanan ringan, produk penjagaan diri dan juga tumbuh-tumbuhan hidup di kedai. Rakyat Sabah, tanpa perbelanjaan minimum, anda dapat menikmati pulangan tunai 40% (terhad pada RM4) untuk wang anda pembelian dengan Baucar ShopeePay. Sah selama 30 hari dari tarikh pembelian, ambil ini berurusan sekarang dan tebus mengikut keselesaan anda di lebih daripada 40 kedai Orange Convenience Store!

Pulangan Tunai 

Pulangan tunai RM2, minima belanja RM5.

Cara Menebus 

1. Buka Aplikasi Shopee

2. Klik Me > Cari My Wallet > Klik ShopeePay

3. Klik Voucher > Klik QR Code

Terma & Syarat

✅ 1 pembelian terhad bagi setiap pengguna

✅ Sah di outlet terpilih yang menerima ShopeePay

✅ Tidak akan ada wang tunai / syiling tambahan dari Kempen ShopeePay Wallet jika Voucher ShopeePay digunakan. Hanya satu ganjaran yang akan berlaku.

✅ Baucar ini tidak dikembalikan / tidak dapat dikembalikan, tidak kira ia ditebus atau tidak

✅ Tidak ada lanjutan penebusan baucar yang telah tamat tempoh.

✅ Tidak sah dengan promosi lain yang sedang berlangsung seperti promosi kad kredit, kod promo, dan promosi gerbang pembayaran, potongan harga, tawaran atau kad hak istimewa kecuali dinyatakan sebaliknya.

✅ Tawaran ini tidak boleh dipindah milik kepada pihak lain atau ditukar dengan wang tunai.

12 Comments

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

  1. bagus betul ni senang sekarang ni betul menjimatkan. Sis pun tak tahu nak guna..hihihi..Thank share sangat-sangat membantu..

    ReplyDelete
  2. wah shopeepay pun dah boleh jadi e-wallet sekarang. sangat mudah sebab ramai yg rajin topup shopeepay :)

    ReplyDelete
  3. Guna shopeepay memang banyak kelebihan. Ada voucher lagi la best. Kalau pakai nie kat satu kedai kopi tu, memang dapat harga sangat menarik!

    ReplyDelete
  4. Owh! Iza tau yang ni tapi tak pernah lagi try kat kedai. Tengok diskaun dia banyak jugak. Teringin nak try tapi tak sempat lagi sebab PKP ni.

    ReplyDelete
  5. Berbaloi dan sangat praktikal. Akk mmg selalu shopping kat family mart. Nanti boleh try

    ReplyDelete
  6. i love using shopee pay for all my payments especially masa beli makanan! the cash backs make it so berbaloi omg!

    ReplyDelete
  7. Now shopeepay Sis ada lbh kurang seratus lebih tu.. menahan nafsu oii 7.7 ni.. hahahaa tapi tak pernah lagi guna di luar untuk cashback tu kan.. tau juga.. nanti nak try laaa..

    ReplyDelete
  8. hurray...this absolutely good news for me as have been practising cashless, can use Shopee Pay now in most of these shops next :D cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  9. Senang betul ada shopee ni. Macam2 boleh beli dengan guna apps shopee

    ReplyDelete
  10. menarik sungguh ni, bayar dengan Shopee Pay jer lah skrg ni. top up banyak2 dalam akaun Shopee Pay, nanti nak guna senang

    ReplyDelete
  11. ShopeePay pun ada banyak benefit sekarang. Bagus untuk physical shopping juga.

    ReplyDelete
  12. Wow I didn't know that Shopeepay can do so much nxt time will try.

    ReplyDelete

Post a Comment

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Previous Post Next Post