BUTTONSCARVES BÈL FLÈ ISTIMEWA UNTUK RAKYAT MALAYSIA

BUTTONSCARVES BÈL FLÈ ISTIMEWA UNTUK RAKYAT MALAYSIA

Ruby
0
BUTTONSCARVES BÈL FLÈ ISTIMEWA UNTUK RAKYAT MALAYSIA | Assalammualaikum semua! Pada 16 Mac 2023 telah berlangsung pelancaran koleksi siri Buttonscarves Bèl Flè yang memberi penghormatan kepada keindahan Kuala Lumpur. Siri Bèl Flè ini adalah eksklusif untuk BS Lady di Malaysia. Corak bagi koleksi ini adalah bunga-bungaan Peony yang hadir dalam dua jenis bentuk iaitu Shawl, Selendang dan Square. 

Terdapat dalam 10 warna iaitu Black Orchid, Marigold, Rose, Bluebell, Tulip, Pampas, Jasmine, Camelia, Hortensia dan Monstera. Untuk Square, material adalah Premium Voile dan untuk Shawl adalah Sutera Satin. Siri Bèl Flè didatangkan dengan cantik di dalam kotaknya sendiri dan hadir bersama Kad Terima Kasih dan Set Pelekat. 

BUTTONSCARVES BÈL FLÈ ISTIMEWA UNTUK RAKYAT MALAYSIA


Buttonscarves menyentuh hati peminat Malaysia, yang dikenali sebagai Komuniti BSLady, dengan siri istimewa yang dilancarkan secara eksklusif di semua cawangan Buttonscarves Malaysia dan laman web sahaja. 

Siri Bèl Flè menampilkan bunga peonies cantik yang meraikan kegembiraan dan kebahagiaan, yang menyerupai tenaga komuniti BSLady Malaysia, digandingkan dengan monogram signature ‘B’ yang membawa DNA jenama. 

“Kami mempunyai siri inspirasi Malaysia pertama kami yang dipanggil The Malaya Series, yang turut menampilkan mercu tanda ikonik di Kuala Lumpur, dan ia ternyata menjadi popular dalam komuniti BSLady kami yang cantik bukan sahaja di Malaysia malah di Indonesia juga! 

Memandangkan bulan Mac ini adalah perayaan Buttonscarves Ulang Tahun ke-7 dan Ramadan akan bermula tidak lama lagi, masa yang tepat untuk mengeluarkan siri eksklusif ini untuk peminat Malaysia kami.” kata Sharifah Itasha Jamalullai, Pengarah Negara untuk Buttonscarves Malaysia.

Setelah membuat kemunculan sejak cawangan antarabangsa pertama mereka di Malaysia pada tahun 2018, Buttonscarves telah tampil dengan cara kreatif untuk mengembangkan komuniti BSLady di Malaysia. Menamakan Elfira Loy, Selebriti Malaysia, sebagai duta pertama Buttonscarves Malaysia, pertemuan intim dengan pengasas, Linda Anggrea, aktiviti mingguan untuk BSLadies, acara pelancaran, peraduan hadiah mingguan di @buttonscarves_my, dan banyak lagi.

Sebagai sebahagian daripada usaha berterusan untuk mengembangkan komuniti BSLady yang sentiasa berkembang, Siri Bèl Flè dilancarkan sebagai hadiah hari jadi Buttonscarves untuk meraikan ulang tahun ke-7 jenama itu pada Mac ini.

“Berharap untuk melihat lebih banyak siri eksklusif Malaysia dan kerjasama daripada Buttonscarves Malaysia dalam 2023 sebagai usaha berterusan #ButtonscarvesGoesGlobal. Saya teruja untuk melihat masa depan untuk jenama ini, dan kami mengharapkan sokongan berterusan anda.” kata Linda Anggrea, Pengasas dan Pengarah Kreatif Buttonscarves.

Siri Bèl Flè didatangkan dalam 10 warna iaitu Black Orchid, Marigold, Rose, Bluebell, Tulip, Pampas, Jasmine, Camelia, Hortensia dan Monstera dengan 3 gaya berbeza, iaitu voile square, satin square, dan selendang satin. Dijual pada harga RM135 setiap satu. 

Setiap Siri Bèl Flè selesa digayakan pada bila-bila masa. Material yang mudah dibentuk dan selesa. Bersesuaian dengan cuaca panas hujan sekarang. Hehehe. Ruby menggayakan warna Marigold dan Rose. Cantik kan?

MARIGOLD


ROSE


BLACK ORCHIDTULIPPAMPASMONSTERAHORTENSIA


CAMELIA


BLUEBELLJASMINE


Peminat boleh melihat dan membeli-belah pilihan penuh warna di kedai rasmi Buttonscarves Malaysia yang terletak di Avenue K, Setia City Mall, 1 Utama Shopping Centre, dan Pusat Beli-belah MyTOWN mulai 17 Mac 2023–dan akan datang tidak lama lagi di Isetan KLCC dan Pavilion Kuala Lumpur. 

Buttonscarves ialah jenama fesyen Indonesia yang ditubuhkan pada 2016 yang berdedikasi untuk menghasilkan potongan bergaya hanya menggunakan bahan terbaik dalam kelas dan reka bentuk yang luar biasa.

Sehingga kini, Buttonscarves telah lebih 40 kedai terletak di seluruh Indonesia dan berkembang pesat di Malaysia, Singapura, dan Brunei Darussalam. Buttonscarves boleh didapati di pusat membeli-belah utama di seluruh Malaysia dan Asia Tenggara melalui penghantaran melalui www.buttonscarves.com.my
Tags

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !