DATO' FATHIRI FADZLAH PERKENAL WANGIAN KENDERAAN KAYANGAN BERASASKAN KAYU GAHARU MALAYSIA

DATO' FATHIRI FADZLAH PERKENAL WANGIAN KENDERAAN KAYANGAN BERASASKAN KAYU GAHARU MALAYSIA

Ruby
0
DATO' FATHIRI FADZLAH PERKENAL WANGIAN KENDERAAN KAYANGAN BERASASKAN KAYU GAHARU MALAYSIA | Assalammualaikum semua. Baru-baru ini Ruby berkesempatan mewawancara usahawan perniagaan yang cukup dikenali ramai iaitu Dato' Fathiri Fadzlah. Beliau merupakan mantan pendidik yang gemar berkongsi idea perniagaan. Mencuba pelbagai jenis perniagaan adalah cara beliau menimba pengalaman. 

Pernah melalui fasa jatuh bangun perniagaan pada pandemik Covid-19 kerana perniagaan agensi pelancongan tidak boleh beroperasi.  Membuka perniagaan yang bermanfaat kepada masyarakat adalah keutamaan Dato' Fathiri Fadzlah agar dapat berkongsi rezeki dan peluang perniagaan. 

DATO' FATHIRI FADZLAH PERKENAL WANGIAN KENDERAAN KAYANGAN BERASASKAN KAYU GAHARU MALAYSIA


Kayu Gaharu atau lebih dikenali sebagai Agarwood di peringkat antarabangsa merupakan pengeluaran asli dari Malaysia dan dilindungi oleh Malaysian Timber Industry Board (MITB). Manfaat Kayu Gaharu terlalu banyak untuk kehidupan seharian kita. Malah, ia merupakan permintaan tinggi di negara Timur Tengah dan China. 

Ia sering digunakan sebagai pati wangian, bakhoor di majlis agama dan digunakan untuk membakar kemenyan. Masyarakat Muslims percaya bahawa Gaharu/Oud digunakan bukan sahaja untuk menyembuhkan penyakit tertentu bagi manusia tetapi juga untuk menghubungkan kerohanian. 

Menggunakan Gaharu membantu menghubungkan aspirasi kita dengan tuhan dengan lebih cepat dan merealisasikan hajat. Selain itu, wangian berasaskan Kayu Gaharu digunakan sebagai lambang cinta. Apabila anda mendapat wangian yang sesuai, ia akan membantu menenangkan hari anda dan orang sekeliling anda juga. InsyaAllah.

Dato’ Fathiri Fadzlah adalah seorang individu yang bermotivasi tinggi dan berdedikasi untuk berjaya dalam dunia korporat. Beliau memiliki gabungan unik kemahiran kepimpinan, pemikiran strategik, dan etika kerja yang kuat yang membolehkan beliau cemerlang dalam kerjayanya. 

Sama ada memulakan usaha baharu, mengetuai pasukan atau menyelia syarikat, beliau komited untuk mencapai matlamat mereka dan mencipta nilai untuk organisasinya. 

Dengan gabungan kepintaran, pengalaman dan keazaman, Dato’ Fathiri Fadzlah merupakan seorang ahli perniagaan serba lengkap untuk mengharungi cabaran dan peluang dunia perniagaan, dan memberi impak yang berkekalan kepada industri yang diceburi.

WANGIAN KENDERAAN JENAMA KAYANGAN


KAYANGAN direka khas untuk individu yang ingin menambahkan sentuhan sofisikated kepada pengalaman pemanduan mereka. Wangian ini dirumus menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi, termasuk minyak gaharu yang jarang ditemui, untuk menghasilkan aroma yang kaya dan mewah yang memenuhi kereta dengan suasana keanggunan. 


Minyak gaharu, yang terkenal dengan baunya yang kuat, hangat dan berkayu, sangat dicari dalam dunia minyak wangi dan sering dikaitkan dengan kemewahan dan eksklusif. Wangian KAYANGAN yang mewah bukan sahaja meningkatkan suasana kereta, tetapi juga memberikan aroma tahan lama yang akan memastikan kereta berbau segar dan mengundang.

MANFAAT WANGIAN KENDERAAN KAYANGANWangian kereta KAYANGAN penuh dengan pelbagai manfaat, antaranya termasuklah:

Meningkatkan suasana

Wangian KAYANGAN yang kaya dan mewah mewujudkan suasana hangat dan menarik di dalam kereta, menjadikan pemanduan suatu pengalaman yang lebih menyeronokkan.

Tahan Lama

KAYANGAN terkenal dengan aromanya yang tahan lama, yang boleh memastikan kereta berbau segar dan menarik untuk beberapa hari atau minggu.

Peningkatan Aura Kecanggihan

Penggunaan bahan-bahan berkualiti tinggi dan minyak gabaru yang jarang ditemui memberi kereta anda sentuhan kecanggihan, meningkatkan daya tarikan keseluruhan dan nilai.

Melegakan Tekanan

Aroma wangian KAYANGAN yang menyenangkan boleh membantu mengurangkan tekanan dan meningkatkan mood semasa memandu, menjadikan pengalaman lebih santai dan menyeronokkan.

Serbaguna

KAYANGAN boleh digunakan dalam pelbagai kenderaan, termasuk kereta, trak dan SUV, menjadikannya tambahan serba boleh kepada mana mana kenderaan.

Mudah Digunakan

Reka bentuk padat wangian KAYANGAN menjadikannya mudah untuk digunakan dan disimpan, manakala keperluan penyelenggaraan yang rendah memastikan ia adalah penyelesaian yang mudah untuk memastikan kereta berbau segar.

SISTEM TREASURE TREE 


Treasure Tree merupakan usaha niaga terkini Fathiri Fadzlah Holdings Sdn Bhd berteraskan pemasaran affiliate. Pemasaran affiliate ialah strategi pemasaran berasaskan prestasi di mana ganjaran diberi kepada ahli untuk mempromosikan produk atau perkhidmatan mereka. 


Sebagai ahli, anda memperoleh komisen secara unilevel untuk setiap pemasaran yang dijana melalui pautan rujukan unik anda. Selain itu, Bonus Kereta serta Kondominium Mewah bakal menjadi motivasi bagi mencapai kebebasan kewangan kendiri. 

Rancangan perniagaan yang komprehensif distruktur bagi melancarkan strategi pemasaran yang memanfaatkan potensi besar industri yang menguntungkan ini. Dengan memanfaatkan teknologi terkini, strategi pemasaran yang terbukti, 9dan rangkaian ahli gabungan berbakat untuk memacu hasil dan mencapai kejayaan jangka panjang, kami percaya bahawa dengan kerja keras dan dedikasi, perniagaan pemasaran affiliate ini mampu mencapai kejayaan besar dan menjadi peneraju dalam industri.

MAJLIS PELANCARAN PRODUK KAYANGAN CAR FRAGRANCE


Treasure Tree akan menganjurkan Majlis Pelancaran Produk - KAYANGAN CAR FRAGRANCE eksklusif bagi ahli ahli kami yang berstatus THE FIRST 100 CLUB.

Majlis dijangka akan berlangsung pada Sabtu, 25 Februari 2023 di Mandrin Oriental Hotel. Majlis ini bertujuan untuk memperkenalan secara rasmi produk keluaran Treasure Tree serta meraikan ahli-ahli THE FIRST 100 CLUB kami. Kami yakin produk ini akan merevolusikan industri dan menyediakan ahli kami penyelesaian inovatif yang mereka perlukan untuk berjaya. Kami tidak sabar-sabar untuk melihat anda di sana dan meraikan saat yang menarik ini bersama anda!


Sertai Treasure Tree untuk menjadi ahli THE FIRST 100 CLUB kami serta memperolehi pendapatan, komisyen serta bonus yang lumayan SEKARANG!


إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !