SAMSUNG DAN SK MAGIC MENAWARKAN PENYELESAIAN DOBI TANPA KERUMITAN DENGAN PELAN SEWAAN PREMIUM DI MALAYSIA

SAMSUNG DAN SK MAGIC MENAWARKAN PENYELESAIAN DOBI TANPA KERUMITAN DENGAN PELAN SEWAAN PREMIUM DI MALAYSIA | Assalammualaikum semua! Berita gembira buat kalian yang ingin memiliki mesin basuh dari Samsung dan SK magic, kini pelan sewaan premium diperkenalkan! Boleh lah anda menikmati kemudahan teknologi berganda semasa mendobi! 

Ruby sangat happy dengan mesin basuh Samsung yang Ruby miliki. Bijak pandai dan ada lagu yang panjang. Rasa tenang setiap hari mendobi. Hehehe.

SAMSUNG DAN SK MAGIC MENAWARKAN PENYELESAIAN DOBI TANPA KERUMITAN DENGAN PELAN SEWAAN PREMIUM DI MALAYSIA 


Membeli mesin basuh atau pengering bukanlah pelaburan kecil, itulah sebabnya ramai di antara kita sering berharap dapat menguji produk yang berpotensi sebelum membuat keputusan untuk membeli. Inilah sebabnya mengapa Samsung Malaysia Electronics dan SK magic Malaysia telah bersatu untuk menawarkan pelan sewaan mampu milik pada peralatan rumah dobi premium Samsung.

Melalui pelan sewa mampu milik SK magic, rakyat Malaysia kini boleh menggunakan mesin basuh dan pengering teratas Samsung - Samsung Front Load Washer with EcoBubble™ and Heat Pump Dryer. Dari serendah RM99 sebulan berserta perkhidmatan eksklusif 5 tahun tanpa kebimbangan dan waranti, rakyat Malaysia kini boleh menyewa kedua-dua mesin basuh dan pengering untuk mengoptimumkan sepenuhnya proses dobi mereka.

Jika anda bimbang tentang penyelenggaraan peralatan yang disewa, maka jangan risau! Jadual penyelenggaraan perkhidmatan biasa SK magic menawarkan perkhidmatan utama dan kecil. Ini termasuk pembasmian kuman dan pembersihan dram dalaman penuh; serta pembersihan luaran yang menyeluruh dalam kitaran 6 bulan dan 18 bulan.

Samsung Front Load Washer with EcoBubble™ and Heat Pump Dryer kini tersedia untuk disewa di semua kedai dan kiosk jenama SK magic. 

Post a Comment

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

أحدث أقدم