GUARDIAN BEAUTY AROUND THE WORLD TAWAR TIKET RM 30 UNTUK SOLEKAN DAN DANDANAN, RM 5 DISKAUN APABILA ANDA MENGGUNAKAN KOD PROMO GDNMK896

GUARDIAN BEAUTY AROUND THE WORLD TAWAR TIKET RM 30 UNTUK SOLEKAN DAN DANDANAN, RM 5 DISKAUN APABILA ANDA MENGGUNAKAN KOD PROMO GDNMK896 | Assalammualaikum semua! Berita gembira buat anda semia yang sangat menyukai produk-produk kecantikan antarabangsa dari seluruh dunia. Kali ini, selepas pandemik COVID-19 kita dapat hadir ke acara gilang gemilang ini! 

Bertempat di Sunway Pyramid, Guardian Beauty Around the World (BATW) berlangsung pada 9 November (Rabu) hingga 13 November 2022 (Ahad) di Blue Atrium, LG2, Pusat Membeli-Belah Sunway Pyramid. Dapatkan tiket anda sekarang dengan menggunakan kod GDNMK896 untuk diskaun RM 5Jika beli 1 tiket RM30, beli 2 tiket jimat 20%, beli 3 tiket jimat 30%. 

Setiap tiket melayakkan anda untuk mendapat satu makeover dan dandanan rambut percuma, video 360° percuma dan goodie beg bernilai lebih RM80. Best kan?

GUARDIAN BEAUTY AROUND THE WORLD TAWAR TIKET RM 30 UNTUK SOLEKAN DAN DANDANAN, RM 5 DISKAUN APABILA ANDA MENGGUNAKAN KOD PROMO GDNMK896  Mulai sekarang hingga 28 November 2022, dapatkan pelbagai tawaran menakjubkan daripada ratusan jenama dan produk baru yang menampilkan trend kesihatan dan kecantikan terkini dari seluruh dunia termasuk Jepun, Korea Selatan, Amerika Syarikat, Perancis, Jerman, Sepanyol, Singapura, Malaysia, Thailand dan banyak lagi di ekstravaganza ‘Beauty Around The World’ (BATW) Guardian 2022.

Nikmati potongan harga sehingga 50% untuk produk dan banyak lagi tawaran lain daripada jenama popular termasuk peraduan menarik, hadiah percuma dengan belian, kupon penjagaan kulit percuma dan kalendar 2023 percuma dengan kupon bernilai lebih RM140.

Angela Teo, Ketua Pemasaran, Guardian Health and Beauty Sdn Bhd berkata: “Guardian telah meraih reputasi yang mantap dalam membawa masuk jenama-jenama yang mewakili kecemerlangan teknologi terkini dan trend kecantikan pengguna untuk para pelanggan kami. Reputasi ini diperolehi menerusi kajian dan penyelidikan yang kami lakukan untuk memastikan kami dapat membawa jenama dan produk global terbaik kepada mereka pada nilai yang hebat. 

Ini adalah apa yang diharapkan oleh pelanggan kami dan telah menjadikan Guardian destinasi pilihan untuk produk Kesihatan dan Kecantikan mereka. BATW 2022 membawakan trend kecantikan dunia kepada pelanggan kami.”

Dengan tumpuan khusus pada kecantikan dan penjagaan kulit, ekstravaganza BATW tahun ini telah membawa masuk celak mata dan penjagaan rambut kalis air terkini dari Jepun, produk rambut dan kecantikan terkini Korea Selatan, produk penjagaan kulit dan solekan dari Sepanyol, Amerika Syarikat, Jerman, Perancis, United Kingdom, Indonesia, Singapura dan Malaysia. 

ACARA FIZIKAL BATW DI SUNWAY PYRAMID BERMULA 9 - 13 NOVEMBER 2022


Sebagai hadiah istimewa tahun ini, kami akan mengadakan acara ruang legar Beauty Around the World, Guardian yang bakal dianjurkan pada 9 November hingga 13 November 2022 di Blue Atrium, LG2, Pusat Membeli-Belah Sunway Pyramid di Subang Jaya supaya pelanggan dapat menyaksikan SEMUA jenama dan produk baru itu dan menikmati pelbagai aktiviti menyeronokkan serta menerima hadiah percuma.

Antara aktiviti menarik yang dijadualkan berlangsung termasuk ceramah masterclass oleh pakar-pakar mengenai pelbagai topik menarik seperti; 

  • Kepentingan rutin penjagaan kulit yang baik oleh pakar penjagaan kulit Guardian
  • Kesihatan rambut untuk mereka yang berhijab
  • Mata yang mempesona untuk dirimu yang cantik
  • Mencari wangian terbaik untuk anda
  • Kepentingan hidrasi untuk kulit anda
  • Penjagaan kulit untuk rakyat Malaysia
  • Menjaga kulit yang cenderung kepada ekzema
  • Solekan Jepun lawan solekan Korea
  • Menangani Diabetes oleh Dr Nur Ishani (13 November dari 3.00ptg hingga 3.30ptg)

Pelanggan juga boleh mendapatkan makeover dan dandanan rambut PERCUMA dengan pembelian tiket bernilai RM30 yang boleh dibeli secara dalam talian di saluran E-dagang Guardian dan App Store.

Setiap tiket akan melayakkan pelanggan mendapat satu makeover dan dandanan rambut percuma, video 360° percuma dan beg berisi hadiah bernilai lebih RM80. Gunakan kod promo GDNMK896 semasa pembelian di https://guardian.com.my/promotions/on-makeover.html?page=1 untuk diskaun RM 5! Berbaloi-baloi kan?


Tempah sesi solekan anda dalam talian sebelum 10 November 2022. Selain itu, kami juga menawarkan diskaun 20% untuk setiap pembelian 2 tiket dan 30% untuk setiap pembelian 3 tiket. 

Jadi, kumpulkan rakan-rakan anda untuk temasya hujung minggu, berseronok dan kelihatan cantik bersama-sama.

Makeover itu, walau bagaimanapun, hanya akan berlangsung pada 11 November hingga 13 November 2022 dari 10 pagi hingga 8 malam. Bagi peminat Francisca Lubong, Miss Malaysia 2020 dan Jestinna Kuan, Pencipta Kandungan popular, temui mereka secara langsung pada 12 November untuk sesi temu mesra eksklusif,” jelas Teo.

PERADUAN CABARAN VIDEO TARIAN TIKTOK


Untuk menambahkan lagi kemeriahan, sebuah Apple iPhone 14 ditawarkan sebagai Hadiah Utama dalam Peraduan Cabaran Video Tarian dengan hadiah bernilai RM15,000 untuk dimenangi. Anda boleh menyertai Cabaran Video Tarian ini bermula 4 November hingga 28 November 2022. 

@guardianmy 💃Put on your dancing shoes and stand a chance to win prizes worth more than RM 15,000 by joining our #BeautyAroundTheWorld Dance Challenge that ends on 28th Nov 2022, 11:59pm Upload your dance video while adding in elements from one of the countries (Malaysia, United States, Singapore, Korean, Japan, France)!🌏 Remember to tag @Guardianmy and #BeautyAroundTheWorld and follow us on TikTok and Instagram Most creative video will stand a chance to win: Grand Prize: Apple iPhone 14 (128GB) Second Prize: Marshall Action II Bluetooth Speaker Lucky Winners will stand a chance to win: 15x RM 300 Guardian Vouchers 20x RM 150 Guardian Vouchers 10x Guardian Beauty Accessories Sets #guardianmy ♬ Guardian Beauty Around The World - Guardian Malaysia

Apa yang perlu anda lakukan adalah mencari dan memilih efek skrin hijau pada telefon pintar anda, pilih negara kegemaran sebagai latar belakang dan rakam tarian anda, seterusnya siarkan video anda di IG Reels atau TikTok dan tag @guardianmy beserta tanda pagar #BeautyAroundTheWorld dan #GuardianMY.

“Inilah masa terbaik untuk membeli dan mendapatkan barangan keperluan kesihatan dan kecantikan anda di Guardian kerana kami percaya kami menawarkan produk berkualiti terbaik pada harga terbaik untuk nilai terbaik,” tambah Teo.  

MENGENAI GUARDIAN MALAYSIA

   
Guardian Malaysia bermula sebagai sebuah kedai runcit farmaseutikal berkeluasan 200 kaki persegi, yang menyajikan perkhidmatan kepada komuniti ekspatriat 55 tahun lalu. 

Hari ini, ia merupakan peneraju rangkaian kesihatan, kecantikan dan farmasi runcit di negara ini, dengan lebih 500 buah stor di seluruh negara, menyediakan pelbagai produk kesihatan, kecantikan dan farmaseutikal yang tiada tandingannya. 

Setiap tahun, stor-stor kami menyediakan perkhidmatan kepada lebih 30 juta pelanggan di seluruh negara.

Untuk maklumat lanjut tentang produk kegemaran anda dengan diskaun hebat sepanjang Jualan Beauty Around The World ini, sila layari: 

Post a Comment

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Terbaru Lebih lama