SAMSUNG MALAYSIA ELEKTRONIK BEKERJASAMA DENGAN TOONG HENG ELEKTRONIK UNTUK KEDAI CONSUMER ELECTRONIC EXPERIENCE

SAMSUNG MALAYSIA ELEKTRONIK BEKERJASAMA DENGAN TOONG HENG ELEKTRONIK UNTUK KEDAI CONSUMER ELECTRONIC EXPERIENCE

Saiful Naim
0
SAMSUNG MALAYSIA ELEKTRONIK BEKERJASAMA DENGAN TOONG HENG ELEKTRONIK UNTUK KEDAI CONSUMER ELECTRONIC EXPERIENCE

KUALA LUMPUR, 29 OGOS 2022 – Samsung Malaysia Electronics bersama dengan Toong Heng Electronics hari ini mengumumkan pelancaran  kedai "Consumer Electronik Experience" yang terletak di Publika, Kuala Lumpur. 

Pihak pengurusan Samsung dan Toong Heng hadir hari ini untuk meraikan tonggak penting antara kedua-dua syarikat dan pelancaran kedai yang runcit. Koleksi terbaru elektronik pengguna dan perkakas rumah Samsung yang merangkumi barisan utama seperti koleksi BESPOKE, Neo QLED Smart TV dan banyak lagi.

“ Kerjasama kami dengan Toong Heng Electronik berlangsung lebih dari 14 tahun sejak syarikat itu menyertai rangkaian Pengedar Sah kami pada tahun 2008. Ianya, sangat penting bagi kita untuk terus melayan pelanggan dengan produk, perkhidmatan dan pengalaman runcit terkemuka yang melebihi jangkauan mereka, ” kata Jimmy Tan, Ketua Elektronik Pengguna Samsung Malaysia Elektronik.

Pengarah Urusan Toong Heng Electronics, Wilson Yap, yang juga hadir dalam pelancaran tersebut turut berkongsi, “ Kami bangga dengan perkongsian lama kami dengan Samsung, ianya jenama No.1 Elektronik Pengguna selama lebih dari 14 tahun. Seperti yang anda semua ketahui, inovasi Samsung adalah tidak seperti yang lain. Yang paling penting, kami mempunyai semangat bersama untuk menyediakan runcit yang hebat kepada pelanggan kami. Dengan pembukaan kedai "consumer electronic experience" kami di Publika, kami berusaha untuk memberikan perkhidmatan dan maklumat produk yang ideal untuk pelanggan kami dan kami berharap kita dapat terus menawarkan peralatan digital yang inovatif dan hiburan di rumah produk dari Samsung, yang sememangnya akan memperkayakan perjalanan hidup mereka. ”

SAMSUNG MALAYSIA ELEKTRONIK BEKERJASAMA DENGAN TOONG HENG ELEKTRONIK UNTUK KEDAI "CONSUMER ELECTRONIC EXPERIENCE"
Dari kiri ke kanan: Josh Kim (金益賢), Pengarah Perniagaan untuk Unit Perniagaan Peralatan Digital; Jimmy Tan (陳志偉) Ketua Elektronik Pengguna; Edward Han (韩仪泽),  Presiden Samsung Malaysia Electronics.; Wilson Yap (葉炳耀), Pengarah Urusan,; Encik Hew Kah Ming (邱茄銘) Pengarah Toong Heng Electronics dan UEM Sunrise, Cik Sharon Lim (林萬燕), Wakil Pengurus Kanan Leasing UEM Sunrise.

Dengan ruang sekitar 1,200 kaki persegi, pengguna akan dapat menikmati pelbagai jenis Produk Samsung termasuk rangkaian BESPOKE, contohnya seperti BESPOKE Jet TM, peti sejuk BESPOKE,
BESPOKE Cube TM Air Purifier dan bahkan BESPOKE AirDresser  yang bertujuan untuk memperkayakan kehidupan mereka dengan reka bentuk canggih dan ciri serta teknologi yang sempurna. 

Selain daripada itu, pengguna akan dapat merasakan pengalaman dengan tahap perincian tertinggi dan mengagumkan dengan kekayaan warna TV Pintarnya – berkisar dari The Freestyle, The Frame, dan Neo QLED 8K. Bersempena dengan pembukaan kedai, pelanggan akan dapat menikmati potongan harga untuk barang-barang terpilih dan menerima hadiah percuma bernilai hingga RM3,000 dari 26 Ogos hingga 4 September 2022. Tetapi itu bukan semua, pelanggan juga berhak mendapat jaminan eksklusif selama dua tahun semasa pembelian!

SAMSUNG MALAYSIA ELEKTRONIK BEKERJASAMA DENGAN TOONG HENG ELEKTRONIK UNTUK KEDAI "CONSUMER ELECTRONIC EXPERIENCE"


Jangan lupa untuk mengunjungi Publika hari ini di Lot 15, Block C, Level G3, Galeri Beli-belah Publika, Solaris Dutamas 1, No 1, Jalan Dutamas 1, 50480 Kuala Lumpur untuk mengalami produk Samsung yang paling canggih hari ini!

Mengenai Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung memberi inspirasi kepada dunia dan membentuk masa depan dengan idea dan teknologi transformatif. Syarikat ini mentakrifkan semula dunia TV, telefon pintar, peranti yang boleh dipakai, tablet, peralatan digital, sistem rangkaian, dan memori, sistem LSI, pengecoran dan penyelesaian LED. 

Untuk berita terkini, sila lawati laman sesawang di bawah:

https://news.samsung.com

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !