PRA-PESANAN GALAXY Z FLIP4, GALAXY Z FOLD4, GALAXY WATCH5 SERIES DAN GALAXY BUDS2 PRO SEKARANG

PRA-PESANAN GALAXY Z FLIP4, GALAXY Z FOLD4, GALAXY WATCH5 SERIES DAN GALAXY BUDS2 PRO SEKARANG

Ruby
4
Penantian bagi rakyat Malaysia untuk memiliki peranti Samsung akhirnya membuahkan hasil apabila ia mula menerima pra-pesanan bermula 10 Ogos 2022. Jadilah yang pertama memiliki peranti Galaxy Samsung yang telah dipertingkatkan dengan inovasi terkini serta warna-warna serba baharu.

Samsung Malaysia sangat teruja untuk mengumumkan bahawa Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro dan Galaxy Buds2 Pro tersedia untuk prapesanan bermula 10 Ogos hingga 1 September 2022. Jadi sudah tiba masanya untuk berhenti menggunakan peranti lama yang sama. 

Kebanyakan peranti  yang telah bertahun lama berjasa tidak menyokong keperluan anda pada hari ini. Berkemungkinan kemaskini sistem terkini juga tiada. Di antara sebab utama anda perlu menukar telefon adalah apabila banyak perkara terhad untuk anda lakukan seperti kualiti gambar dan video. Mungkin juga kerana anda memerlukan memori yang bersaiz besar seiring dengan aplikasi yang semakin maju. 

Pelbagai pilihan dari siri Samsunh Galaxy untuk anda pilih, daripada ultra padat dan ikonik Flip ke Fold yang mengasyikkan dan produktif, siri Galaxy Z menyediakan pengalaman pengguna yang disesuaikan di luar dan dalamnya. 

Ditambah dengan siri Galaxy Watch5 dan Galaxy Buds2 Pro untuk ekosistem Galaxy yang lengkap, ini bukan sahaja mengenai teknologi; ia memudahkan bagaimana kita menjalani kehidupan kita. 

Kami mempunyai kuasa dan sekarang kita mempunyai peralatan untuk mencipta apa yang kita mahukan untuk diri kita sendiri mengikut syarat kita sendiri.

PRA-PESANAN GALAXY Z FLIP4, GALAXY Z FOLD4, GALAXY WATCH5 SERIES DAN GALAXY BUDS2 PRO SEKARANG


Pengguna yang membuat pra-pesanan Galaxy Z Flip4 atau Galaxy Z Fold4 akan menikmati ganjaran sehingga RM1,618 dan berhak mendapat tambahan satu tahun jaminan, yang meliputi jumlah 2 tahun perlindungan skrin. 


Untuk mengatasinya, pengguna akan menerima e-baucar Samsung Malaysia Online Store bernilai sehingga RM650, percuma Flap Leather Cover atau Standing Cover dengan Pen apabila anda pra-pesanan peranti Galaxy Z terbaharu!


Bukan itu sahaja! Pra-pesanan Galaxy Watch5 atau Galaxy Watch5 Pro terbaharu untuk terima hadiah percuma bernilai sehingga RM549 dan Galaxy Buds2 Pro percuma bernilai RM99! Rujuk jadual di bawah untuk maklumat lanjut.


Pra-pesanan tersedia di Samsung Experience Stores, Rakan Kongsi Sah Samsung dan Kedai Dalam Talian Samsung Malaysia.

Untuk prapesan peranti Samsung Galaxy terkini, sila lawati Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro dan Galaxy Buds2 Pro.

Catat Ulasan

4Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

  1. wahh banyaknya peranti baru daripada samsung! paling saya suka galaxy z fold4 zflip tu nampak cantik sngt! :)

    BalasPadam
  2. Ini kali berkenan betul dengan Galaxy Flip4 tu laaa... color dia purple tu menarikk sungguh...

    BalasPadam
  3. berkenan betul tengok samsung flip ni. color dia pun cantik :)

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !