SELAMAT TAHUN BARU 2022

SELAMAT TAHUN BARU 2022

Ruby
2
SELAMAT TAHUN BARU 2022 | Assalammualaikum semua! Kita dah masuk 1 Januari 2022! MasyaAllah semakin menginjak usia dan cabaran pun bakal bertambah. Semoga kita semua istiqomah! 

Tahun 2021 dan sebelumnya banyak memberi pengalaman, pengajaran dan kenangan. Tiada apa yang perlu dikesali. Been there done that! Let's move on!SELAMAT TAHUN BARU 2022


Resolusi tahun baru? Ruby hanya inginkan kehidupan harmoni tanpa banyak perasaan risau, menguruskan cabaran dengan waras, gembira bersama insan tersayang dan menyayangi diri sendiri lebih dari segalanya. 

Semoga tahun baru ini kita lebih matang, fokus dan beri komitmen sepenuhnya. Solat dan berdoa kepada Allah s.w.t agar kehidupan kita diberkati. InsyaAllah. 

Terima kasih semua! Maafkan kami sekeluarga ya jika ada salah dan silap. Tiap malam kami belajar memaafkan semua orang. SELAMAT TAHUN BARU 2022!
Tags

Catat Ulasan

2Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

  1. Selamat Tahun Baru Ruby..
    Moga tahun ini lebih baik dari yang sudah...

    BalasPadam
  2. happy new year kak! adoi lama giler x menyinggah!!!

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !