GALAXY UNPACKED 9 FEB 2022 MERAIKAN PENGALAMAN EPIC TELEFON PINTAR DENGAN PIAWAIAN BAHARU

GALAXY UNPACKED 9 FEB 2022 MERAIKAN PENGALAMAN EPIC TELEFON PINTAR DENGAN PIAWAIAN BAHARU

Ruby
0
GALAXY UNPACKED 9 FEB 2022 MERAIKAN PENGALAMAN EPIC TELEFON PINTAR DENGAN PIAWAIAN BAHARU | Assalammualaikum semua! Bagi Samsug-rian, pastinya kita menanti dengan penuh sabar pada setiap tahun untuk Galaxy Unpacked. 

Apa yang anda inginkan kali ini? Pada pendapat Ruby, Ruby rasa semuanya sudah mencukupi. Tetapi, apabila Samsung berkongsi peranti baharu. Mereka berkongsi teknologi baharu. Ternyata ia mengikut peredaran kehendak pelanggan dengan terus berinovsi. Sama ada mengikut kesesuaian urusan harian atau mengikit personaliti seseorang. 

Ruby yakin, pasti ada Samsung yang sesuai untuk anda semua. Teruja? 

GALAXY UNPACKED 9 FEB 2022 MERAIKAN PENGALAMAN EPIC TELEFON PINTAR DENGAN PIAWAIAN BAHARU


Inovasi sebenar bukan sahaja berkembang dengan dunia - ia membantu membentuknya. Untuk mencipta peranti yang mendorong kita ke hadapan, menulis semula masa depan dan membawa cahaya kepada kegelapan, kita mesti terus melanggar peraturan apa yang boleh dilakukan dengan telefon pintar.

Sertai Samsung Electronics pada hari Rabu, 9 Februari 2022, untuk Galaxy Unpacked seterusnya kerana kami menetapkan piawaian baharu yang epik untuk telefon pintar dengan siri S yang paling penting pernah dibuat.

Saksikan acara itu secara langsung di www.samsung.com/my, YouTube Samsung Malaysia, Facebook Samsung Malaysia dan https://news.samsung.com/my/ pada pukul 11 ​​malam (Waktu Malaysia) untuk melihat secara mendalam peranti yang akan membentuk masa depan mudah alih. Unpacked ini kami menjemput anda untuk menggalakkan anda melakukan perkara yang anda boleh lakukan tanpa batasan!
 
Mulai sekarang hingga 9 Februari, daftar minat anda di www.samsung.com/my/unpacked/ untuk menjadi orang yang pertama menerima kemaskini terkini tentang inovasi terbaharu Samsung. Selain itu, anda juga akan nenerima e-baucar Samsung RM200 yang boleh digunakan selepas anda membuat pra-pesanan Galaxy seterusnya!

Jumpa anda semua di Unpacked 2022!

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !