Samsung Galaxy Tab S7 FE

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Samsung Malaysia Electronics telah mengumumkan Galaxy Tab S7 FE, menyatukan ciri kegemaran peminat termasuk paparan besar untuk hiburan, karya kreatif, dan pelbagai tugas, dengan harga yang berpatutan.


Galaxy Tab S7 FE"Tablet telah menjadi norma rumah tangga bagi orang yang memerlukan alat yang tepat untuk pekerjaan dan hiburan. Samsung berusaha untuk menawarkan peranti yang tepat untuk disesuaikan dengan setiap pengguna di Malaysia keperluan dan dengan Galaxy Tab S7 FE, mereka dapat terus meningkatkan prestasi mereka dengan peranti yang diperbaiki, ”kata Edward Han, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

Galaxy Tab S7 FE 


Galaxy Tab S7 FE adalah untuk memberi pelanggan ciri-ciri yang mereka gemari dengan harga yang berpatutan. Mencerminkan ciri yang paling dikehendaki pelanggan dari semua, Galaxy Tab S7 FE dilengkapi dengan yang besar Paparan 12.4 inci, sesuai untuk hiburan, produktiviti, dan kreativiti ke tahap seterusnya. Diukur secara menyerong sebagai segi empat tepat penuh tanpa memperhitungkan sudut bulat. Kawasan yang dapat dilihat sebenarnya kurang disebabkan oleh sudut bulat.

Apabila tiba masanya untuk kembali bekerja, anda boleh bergantung pada Galaxy Tab S7 FE untuk kekal produktif S Pen disertakan dalam kotak, jadi anda boleh memanfaatkan paparan besar itu dan laksanakan tugas anda dengan kecekapan yang lebih tinggi. Dengan Samsung Notes, anda boleh dengan mudah menukar nota tulisan tangan di skrin anda ke teks. Pastikan nota anda disusun dengan automatik dan gunakan Intelligent Search untuk mencari nota tepat yang anda perlukan dalam sekejap - tidak kira sama ada ditaip atau ditulis tangan.
Galaxy Tab S7 FE
Galaxy Tab S7 FE


Selain itu, jika kertas penyelidikan atau projek kerja meminta anda membuka banyak tab atau aplikasi sekaligus, tidak perlu risau: Galaxy Tab S7 FE menangani pelbagai tugas dengan mudah. Dengan Pelbagai Aktif Tetingkap, anda boleh membuka hingga tiga aplikasi sekaligus. Ini bermaksud anda boleh melayari laman web, ambil nota, dan streaming video - semuanya pada satu skrin. Dengan App Pair, anda juga dapat menyimpan dan cepat lancarkan gabungan aplikasi kegemaran anda bersama-sama di Multi-Active Window.

Berkarya Dengan Galaxy Tab S7 FE 


Bagi pengguna yang mencari lebih banyak kaedah untuk memaksimumkan produktiviti mereka, Galaxy Tab S7 FE adakah anda telah membuat liputan. Dengan Samsung DeX dan Papan Kekunci Penutup Buku, anda boleh menggunakan tablet anda seperti komputer riba, mengubah UI menjadi pengalaman seperti PC semasa anda menggunakan buat senarai. Dan terima kasih kepada skrin Kedua, anda boleh mengubah Galaxy Tab S7 FE anda menjadi paparan tambahan di samping PC anda untuk meluaskan pandangan anda, dan menyelesaikan lebih banyak kerja.

Ketika inspirasi muncul, Galaxy Tab S7 FE mempunyai alat untuk membuat jus kreatif anda mengalir. Clip Studio Paint dan Canva berfungsi dengan S Pen untuk gambar dan reka bentuk yang halus dan tajam. Dengan percubaan 6 bulan percuma untuk pengguna baru Clip Studio Paint, anda boleh menemui bakat baru dan cuba tangan anda dalam seni digital. Untuk pencatat yang gemar, Noteshelf juga disertakan secara percuma, yang membolehkan anda dan Pena anda untuk membuat nota terperinci dan berwarna-warni yang dapat menangkap pemikiran anda dengan tepat. Sekiranya anda memerlukan rehat dari membuat, duduk dan berehat dengan Youtube Premium untuk menonton anda klip kegemaran dengan percubaan 4 bulan percuma.

Bagi mereka yang bimbang bagaimana membuang peranti lama anda, jangan takut! Tablet Samsung mempunyai Program Perisian Pelbagai Peranti di mana anda berhak menukar pelbagai peranti - hingga maksimum lima (5) peranti dalam satu transaksi - untuk setiap pembelian peranti yang memenuhi syarat melalui https://shop.samsung.com/my/trade-in/ atau saluran yang mengambil bahagian.

Skrin Luas Dan Warna Menarik


Galaxy Tab S7 FE


Dengan kemasan logam ramping dan bergaya yang sama pada garis Tab S7, Galaxy Tab S7 FE masuk tiga warna cantik sesuai dengan gaya peribadi anda: Mystic Black, Mystic Silver, dan Mystic Pink.

Walaupun dengan paparan besar, Galaxy Tab S7 FE menawarkan profil tipis dan ringan, dan dilengkapi dengan bateri berkuasa - sehingga anda dapat mengalirkan, bekerja, dan membuat dengan mudah tanpa tekanan untuk mencari kedai berhampiran.

Tawaran Istimewa Galaxy Tab S7 FE 


Galaxy Tab S7 FE (4 + 64GB) tersedia untuk pembelian dengan harga runcit yang disyorkan sebanyak RM1,899, manakala versi (6 + 128GB) dijual pada harga runcit yang disyorkan sebanyak RM2,199Mulai sekarang hingga 31 Oktober 2021, pelanggan akan menerima hadiah PERCUMA apabila mereka membeli Galaxy Tab S7 FE.

  • Untuk Galaxy Tab S7 FE (4 + 64GB), pelanggan akan membawa pulang hadiah percuma - satu (1) Book Cover. 
  • Untuk Galaxy Tab S7 FE (6 + 128GB), pelanggan akan mendapat dua hadiah - satu (1) Book Cover dan satu (1) Smart Keyboard Trio 500.

Ketahui lebih lanjut mengenai penambahan terbaru kami di sini:  https://www.samsung.com/my/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-fe-black-64gb-sm-t733nzkaxme/

Catat Ulasan

0 Ulasan