Samsung Developer Conference 2021

Samsung Developer Conference 2021

Ruby
0
Sudah tiba masanya tahun ini! Samsung Developer Conference (SDC) secara rasmi kembali. Walaupun SDC21 (Samsung Developer Conference 2021) akan kelihatan sedikit berbeza berbanding peristiwa sebelumnya, anda boleh yakin bahawa seperti setiap SDC, ia akan dipenuhi dengan pengumuman yang tidak akan dilupakan oleh komuniti pemaju.

Dari Bixby dan SmartThings SDK (Software Development Kit), One UI, perkhidmatan TV Pintar dan Infinity Flex Display, SDC telah terkenal kerana melancarkan inovasi yang memberi kuasa kepada pembangun dan pencipta untuk membina perisian dan perkhidmatan pada hari esok.

Samsung Developer Conference 2021

Samsung Developer Conference 2021


Bermula pada 26 Oktober 2021, SDC tahun ini akan menjadi yang pertama diadakan sepenuhnya dalam talian. Lihat video di bawah ini untuk mengetahui apa yang Samsung buat untuk SDC21. Dan jangan lupa untuk memerhatikan Samsung Newsroom dan laman web Samsung Developers untuk maklumat lebih lanjut mengenai acara yang menarik.


Apa yang menarik pada sesi Samsung Developer Conference 2021? Anda boleh bersiap sedia untuk hadir ke semua sesi. Sesi ini adalah PERCUMA dan SECARA LANGSUNG. Boleh juga di tonton pada bila-bila masa. Teruja? Agenda acara adalah seperti berikut:


Keynote


Memperkenalkan perisian, perkhidmatan dan platform Samsung yang membentuk masa depan pengalaman pelanggan. Dengan adanya sambungan yang lebih pintar dan lancar di semua peranti, teknologi ini bertindak sebagai platform untuk memperkenalkan inovasi baru kepada dunia. Cari peluang untuk berkolaborasi dengan kami, memanfaatkan ekosistem yang luas dan memulakan permulaan era baru.


Highlight Session


Lihat lebih mendalam mengenai perisian, perkhidmatan dan platform baru yang diumumkan dalam ucaptama. Setiap sesi memberikan lebih banyak maklumat mengenai inovasi yang memungkinkan pengalaman pelanggan yang lebih pintar pada peranti yang lebih pintar.


Tech Talk


Dengarkan pakar dari Samsung dan dapatkan pandangan yang kuat mengenai industri dan teknologi canggih, sesuai untuk pemaju yang ingin maju atau bagi mereka yang berminat dengan kejayaan terkini.


Digital Tech Hub


Ketahui mengenai teknologi Samsung terkini dengan sumber yang mudah diakses, dari asas hingga aplikasi, dan berhubung dengan yang lain di forum Soal Jawab untuk mengemukakan soalan teknikal.


Code Lab


Tingkatkan kemahiran anda dengan pengalaman pengekodan langsung. Code Lab menyediakan contoh aplikasi untuk menguji senario mudah, dan untuk beberapa kes, menawarkan akses jarak jauh ke peranti canggih seperti lipat untuk menerapkan apa yang telah anda pelajari - jangan ketinggalan.


Jadual


Mulakan pengalaman dengan live streaming utama, dan kemudian pilih untuk melihat sesi secara langsung atau menontonnya kemudian.


Jumpa anda pada 26 Oktober 2021!

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !