Infografik Samsung Galaxy Watch4 dan Galaxy Watch4 Classic

Infografik Samsung Galaxy Watch4 dan Galaxy Watch4 Classic

Ruby
0

Infografik Samsung Galaxy Watch4 dan Galaxy Watch4 Classic

Infografik Samsung Galaxy Watch4 dan Galaxy Watch4 Classic | Assalammualaikum semua! Bulan Ogos bakal meninggalkan kita, adakah resolusi tahunan anda sudah lengkap? Resolusi tahunan Ruby bagi tahun 2021 tidak sebanyak sebelum pandemik COVID-19. Sejak 2020, resolusi tahunan Ruby adalah ingin sihat dan mendapat berat badan ideal. Apabila kita sihat, kita mudah untuk melakukan amal ibadah, mudah untuk menguruskan rumahtangga, kesihatan mental terjaga dan paling utama adalah kita lebih bersedia untuk hadapi hari seterusnya walaupun kita hanya selamat duduk di rumah sepanjang pandemik. Jadi, walau terbatas pergerakan. Senaman di rumah 30 minit sehari sudah mencukupi kan? Tapi.... macam susah nak capai target sebab tiada jam kesihatan lagi. Kalau ada jam kesihatan Samsung Galaxy Watch4 Classic, mesti akan ada notifikasi bahawa anda duduk terlalu lama ke, notifikasi jom bersenam dari kawan-kawan ke. Bagus kan?

Infografik Samsung Galaxy Watch4 dan Galaxy Watch4 Classic

Samsung Meningkatkan Pengalaman Smartwatch ke Tahap Berikutnya dengan Galaxy Watch4 dan Galaxy Watch4 Classic. Jam tangan pintar telah menjadi alat yang penting untuk membuat kita terus fokus pada matlamat kecergasan dan mengurus gaya hidup yang sibuk. Dengan Galaxy Watch4 dan Galaxy Watch4 Classic, Samsung mengambil pengambilan jam kesihatan pintar Galaxy ke tahap seterusnya, menetapkan standard baru untuk kategori tersebut.

Direka untuk membolehkan anda hidup lebih sihat setiap hari, siri Galaxy Watch4 menggambarkan apa yang benar pada jam pintar. Ia dilengkapi dengan Wear OS Powered by Samsung yang menarik, serta tambahan baru untuk ciri kesihatan dan kecergasan Samsung, termasuk alat pengukuran Body Composition yang baru. Ia boleh melakukan ukuran peratusan otot rangka dan lemak badan anda tepat di hujung jari anda. Dengan lebih banyak jenis senaman daripada yang pernah ada sebelum ini, serta cabaran kumpulan yang membantu anda berhubung dengan keluarga dan rakan, lebih mudah menjadi yang terbaik setiap hari dengan Galaxy Watch4 dan Galaxy Watch4 Classic.

Infografik Samsung Galaxy Watch4 dan Galaxy Watch4 Classic


Pra-pesanan Galaxy Watch4 Classic atau Galaxy Watch4 versi Bluetooth sebelum 21 September 2021 dan terima e-baucar bernilai sehingga RM250 untuk dibelanjakan di Samsung Malaysia Online Store!

Lihat infografik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jam pintar premium terbaru Samsung.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran pra-pesanan, sila lawati: http://www.samsung.com/my/offer/mobile/galaxy-preorder-2021/

Untuk membuat pra-pesanan siri Galaxy Watch4 terkini, sila lawati pautan masing-masing di bawah:

https://www.samsung.com/my/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-classic-black-bluetooth-sm-r880nzkaxme/buy/

Galaxy Watch4: https://www.samsung.com/my/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-black-bluetooth-sm-r870nzkaxme/buy/


إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !