Trailer Samsung Galaxy Unpacked Di Youtube Hits 100M Views!

Trailer Samsung Galaxy Unpacked Di Youtube Hits 100M Views!

Ruby
0

Trailer Samsung Galaxy Unpacked Di Youtube Hits 100M Views! | Assalammualaikum semua! Wahhh pasti ramai teruja ingin melihat apa yang bakal disediakan oleh Samsung untuk acara 11 Ogos 2021 nanti. Ruby sebagai BTS ARMY pun tertanya-tanya, adakah ada persembahan BTS? Adakaj dalam trailer Youtube tu menampilkan BTS dan di dalam sekuel filem Samsung Unpacked? Jeng jeng jeng. Kemudian Millie Bobby Brown juga ada dalam filem Galaxy Unpacked ke ehh? Suka betul tengok Millie Bobby Brown berlakon dalam The Stranger Things, Godzilla dan Enola Holmes. Berdebar-debar Ruby ingin tahu. Jadi, set kalendar kita siap-siap. 11 Ogos gais!!

Trailer Samsung Galaxy Unpacked Di Youtube Hits 100M Views!


Trailer Rasmi Unpacked yang baru dilancarkan pada 28 Julai, memperlihatkan evolusi teknologi mudah alih selama beberapa dekad, menunjukkan bahawa perubahan tidak hanya dapat dielakkan, tetapi biasanya menjadi lebih baik, dan menggarisbawahi fakta bahawa apabila kita mengalami lebih baik, kita tidak akan pernah dapat kembali. The Unpacked Official Trailer berjaya mencapai 100 juta tontonan di YouTube pada 4 Ogos.


Filem ini mencabar status quo, menunjukkan bahawa setelah satu dekad peningkatan tambahan pada telefon pintar, yang semuanya semakin kelihatan dan berfungsi sama, sudah tiba masanya bagi pengguna untuk ‘get ready to unfold’ sesuatu yang lebih baik dengan peranti Galaxy baru yang dilancarkan di Unpacked  .

Unfold Challenge Di TikTok


Sejajar dengan ini, kempen sosial yang melibatkan pengguna, #UnfoldChallenge bermula pada 28 Julai di TikTok.  Bekerjasama dengan BTS, Millie Bobby Brown dan 7 orang yang Influencers berpengaruh global, kempen ini mendorong harapan pengguna dan mendorong penyertaan.  Tayangan video kempen di TikTok adalah 184M pada 4 Ogos.

Samsung Galaxy Unpacked 2021


Bersedia untuk membuka akan disiarkan dalam talian:

Tarikh: 11 Ogos 2021 
Hari: Rabu
Masa: 10:00 malam (Waktu Malaysia)

Jangan lepaskan peluang anda!  Daftarkan minat anda di https://www.samsung.com/my/unpacked/ untuk berhak menebus e-baucar Samsung bernilai RM300 tambahan yang boleh anda gunakan setelah anda membuat pra-pesanan Galaxy seterusnya!

Diharap perkongsian ini bermanfaat.

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !