Mudahnya Operasi Satu Tangan Pada Galaxy Tab A7 Lite!

Mudahnya Operasi Satu Tangan Pada Galaxy Tab A7 Lite!


Mudahnya Operasi Satu Tangan Pada Galaxy Tab A7 Lite! | Assalammualaikum semua! Wah Ruby rasa teruja pula untuk mengetahui keistimewaan peranti Galaxy Tab A7 Lite ni. Fungsi One Hand Operation+ dekat Tab? Seriuslah? Tangan Ruby dah la kecil, selalu mesti pegang dua tangan. Nangis oi kalau Tab terjatuh dari tangan sendiri. Kalau anak pegang sebelah tangan tab pun dah Ruby terus tegur, "pegang dua-dua belah tangan, nanti jatuh tab tu!". Hehehe. Mak mak kan? Begitulah. Risau dia lain macam!

Mudahnya Operasi Satu Tangan Pada Galaxy Tab A7 Lite! 


Jika anda masih ingat lagi artikel Ruby berkenaan Galaxy Tab A7 Lite. Ruby sedang mencari peranti untuk anak Ruby. Ia untuk beri kemudahan dan fokus kepada Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR). Banyak kerja sekolah perlu dilaksanakan dan anak sudah mula belajar tanggungjawab menyiapkan semua tugasan dan muat naik tugasan di Google Classroom. 

Anda pasti pernah mendengar ungkapan "tidak cukup jam dalam sehari", tetapi pernahkah anda menghadapi situasi di mana anda akan pergi "tidak cukup tangan untuk ini"? Percaya atau tidak, anda bukan satu-satunya. Galaxy Tab A7 Lite dilengkapi dengan One Hand Operation+ untuk keadaan yang tepat.

One Hand Operation+ mempunyai lebih dari 40 kombinasi untuk pelbagai ciri pada Galaxy Tab A7 Lite. Melalui kombinasi ini, ia membolehkan anda menavigasi tablet anda dengan satu tangan. Apabila anda sibuk menyalin nota dari kelas dalam talian dengan satu tangan, anda boleh beralih antara aplikasi atau menyesuaikan kecerahan skrin dengan hanya satu isyarat menggunakan yang lain. 

Ia juga berguna semasa anda berada di luar dan membawa beg dalam genggaman anda, dan panggilan video kecemasan berlaku, hanya satu sapu dan anda boleh melalui antara muka peranti anda dengan mudah - satu tangan. Dan jangan risau, gerak isyarat ini semuanya boleh disesuaikan, jadi anda boleh mengubahnya mengikut kehendak anda untuk mengoptimumkan prestasi anda.

Bateri 5100mAh Dan Dolby Atmos


Galaxy Tab A7 Lite hadir dalam bentuk langsing untuk menjadikannya lebih padat dan mudah alih. Peranti yang nipis memberi anda cengkaman yang lebih selesa dalam jangka masa panjang, dan anak-anak akan lebih senang dibawa juga. Sudah tentu, peranti ini juga beratnya hanya 366g, menjadikannya pilihan terbaik bagi orang yang selalu bergerak. Selain itu, badan logamnya yang ramping yang hadir dalam warna Dark Gray atau Silver memberikan rasa yang lebih kukuh sehingga anda dapat berhenti meremas beberapa rumah kasar.

Walaupun ringkas, Galaxy Tab A7 Lite dapat mengekalkan berat badannya dalam prestasi. Layar WXGA + 8,7 inci memberi anda paparan yang luar biasa, dan bezelnya yang lebih nipis memberi makna lebih daripada yang anda sukai di layar! Peranti ini juga mempunyai dua pembesar suara yang menyokong sistem suara Dolby Atmos, yang memberikan pengalaman pendengaran yang kaya dan seimbang ke telinga anda. Bateri 5,100mAh yang dipasang akan bertahan selama berjam-jam antara caj, dan jika anda pengguna tetap, peranti ini juga menyokong Pengecasan Pantas 15W untuk kemudahan yang lebih besar.

Galaxy Tab A7 Lite sesuai untuk semua termasuk anak-anak yang sudah bersekolah seperti anak Ruby yang berada di tahun 1 pada ketika ini. Tahun depan anak kedua Ruby pula akan melalui Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR). Kena siap sedia persekitaran selesa agar mereka seronok belajar. InsyaAllah

Catat Ulasan

0 Ulasan