Kembara Gastronomi Ke Itali Bersama Marrybrown Eatalian

Kembara Gastronomi Ke Itali Bersama Marrybrown Eatalian

Ruby
0

Kembara Gastronomi Ke Itali Bersama Marrybrown Eatalian.
| Assalammualaikum semua! Jom ikut Ruby dan Marrybrown mengembara ke seluruh dunia dengan makanan terkenal sesuatu negara. Tidak perlu pergi kemana-mana, kita pesan melalui pesanan online sahaja! Mudah kan? Kita berada di zaman pandemik COVID-19, harus memanfaatkan masa yang ada. Betul tak? Jangan bersedih tidak dapat travel ke Korea, Marrybrown bawa makanan kegemaran terus ke Malaysia. Hebat bukan? Bermula 5 Ogos 2021 yang lalu, Marrybrown meneruskan pengembara mereka ke negara seterusnya iaitu Itali! Fuhhhh sedap ni! Kalau bercerita tentang Itali sememangnya makanan kegemaran dan digemari ramai adalah Pasta, Risotto, Lasagna, Pistachio Panna Cotta dan Bruschetta. Mmmmmm.

Kembara Gastronomi Ke Itali Bersama Marrybrown Eatalian


Mangiamo! Sudah tiba masanya untuk menaiki kapal terbang terbaru Marrybrown pengembaraan gastronomi di seluruh dunia, kali ini ke destinasi kedua yang indah negara Itali! Sejak 40 tahun kebelakangan ini, Marrybrown terkenal menghidangkan ayam rangup, nasi lemak wangi dan menyegarkan hati, pelbagai kebaikan Malaysia dan yang paling penting, selalu memperkenalkan "sesuatu yang berbeza" dalam setiap hidangan. Kali ini mereka memperkenalkan makanan terbaru mereka, perayaan Itali yang boleh menjadikan Godfather yang hebat, Don Vito tersenyum untuk kita sesama rakyat Malaysia menggali dan menikmati.


Dalam meraikan ulang tahun ke-40, Marrybrown (rangkaian makanan segera Halal terbesar di Malaysia) telah meningkatkan ante dengan memastikan bahawa mereka tetap setia pada misi mereka ketika menyediakan sesuatu yang berbeza. Menyemarakkan semangat petualang di Malaysia dengan terbaru mereka di Sekitar Hidangan bertema dunia, Marrybrown Eatalian (tersedia dari 5 Ogos dan seterusnya) membawa daya tarikan rasa kepada penduduk tempatan kita digabungkan dengan perasaan yang berada di luar dunia tetapi dekat dengan rumah dengan setiap orang menggigit.

“Rakyat Malaysia benar-benar unik dalam hal identiti, budaya, tradisi dan tradisi kita yang tidak pernah berakhir suka membuka minda dan selera. Ketika datang untuk melakukan petualangan untuk mencari yang baru keajaiban gastronomi, kita pasti dapat melakukannya - itulah sebabnya Marrybrown sentiasa mahu memastikannya bahawa makanan kami selalu menjadi sesuatu yang dapat dinikmati oleh rakyat Malaysia dengan gembira dan selesa, "kata Dato' Joshua Liew, Ketua Pegawai Eksekutif Marrybrown.

“Sama seperti perasaan yang kita dapat ketika melakukan perjalanan - rasa pelayaran mengendahkan semangat kita ketika kita menyelam ke dalam pengalaman dan makanan baru, kami mahu rakan-rakan rakyat Malaysia menikmati pengembaraan seperti itu lagi. Walaupun kami belum dapat melakukan perjalanan, marilah kita di Marrybrown membuat kembali pengembaraan ini untuk kita sesama rakyat Malaysia dengan makanan yang membawa kita ke seluruh dunia dari keselesaan tempat selamat kita, " tambah Dato ’Joshua.

Menu Marrybrown Eatalian.


Marrybrown Eatalian yang baru benar-benar Chef's Kiss! Dengan Spaghetti MB dimasak dengan sempurna, peminat dapat menikmati makanan yang enak disajikan dengan sos bolognese ayam yang kaya raya dan hebat herba dan keju terbaik. Peminat terbaik kami boleh menikmati spageti kami sendiri atau MB Kombo Spaghetti digandingan dengan Ayam Rangup kebanggaan kami dan secawan Coca-Cola yang menyegarkan bermula dari RM19.90


Tetapi tentu saja, tidak ada makanan Itali yang lengkap dengan spaghetti sahaja. Untuk memastikan sesama rakyat Malaysia menikmati makanan sepenuhnya, Marrybrown memperkenalkan MB Cheesy Rice Bites MB yang dijamin akan dibuat Rakyat Malaysia menggunakan "MMMMM" hanya dengan satu gigitan! Anda boleh menggunakan sentuhan tempatan untuk risotto yang enak rasakan kehangatan dan kegembiraan bahagian dalam MB Italian Cheesy Rice Bites yang dimasak hingga coklat keemasan di bahagian luar. Selain itu, peminat dapat menikmati Sup Cendawan itu sangat sesuai untuk mereka yang mencari starter untuk memulakan selera mereka atau bagi mereka yang mahu nikmati sesudu sup halus dan lembut pada hari yang selesa. Peminat boleh memilih untuk menambah apa-apa di mana-mana menu dari RM2.50 atau nikmati sendiri dari RM3.80.


Bagi rakyat Malaysia yang ingin menikmati keseluruhan pengalaman Eatalian atau untuk berkongsi dengan mereka yang dikasihi, MB Italian Box Meal sangat sesuai! Anda bukan sahaja dapat menikmati MB Spaghetti yang sedap, ia juga dilengkapi dengan Ayam Rangup, MB Italian Cheesy Rice Bites, Chicken Burger dan secawan Coca-Cola untuk menghilangkan dahaga semasa cuaca panas. Harga dari RM27.90.


Marrybrown kini melayani berjuta-juta pelanggan di lebih daripada 500 restoran di 16 negara dengan objektif untuk memberikan standard kualiti, perkhidmatan, kebersihan dan nilai tertinggi pengalaman menjamu selera anda yang sempurna.


Tags

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !