Harga Baru Kekal Hebat Untuk Galaxy A32, Galaxy S20 FE Dan Galaxy Note20!

Harga Baru Kekal Hebat Untuk Galaxy A32, Galaxy S20 FE Dan Galaxy Note20!

Ruby
0

Harga Baru Kekal Hebat untuk Galaxy A32, Galaxy S20 dan Galaxy Note20! | Assalammualaikum semua! Yang dinantikan telah tiba! Harga terkini telefon pintar Samsung lebih berbaloi-baloi telah diumumkan. Jadi, buat anda tercari-cari telefon pintar baru untuk kegunaan peribadi, perniagaan atau untuk anak-anak yang sedang PdPR. Inilah masanya untuk mendapatkan telefon dari jenama Samsung. Diharap perkongsian ini bermanfaat. Untuk spesifikasi jelas tentang Galaxy A32, boleh baca di url berikut.

>> https://www.ruby.my/2021/03/samsung-galaxy-a32.html

Harga Baru Kekal Hebat untuk Galaxy A32, Galaxy S20 FE dan Galaxy Note20! 

Perkara terbaik datang dalam tiga selalunya, dari trilogi filem hingga tiga pemenang teratas, dan kini harga baru yang luar biasa untuk tiga peranti Samsung yang menakjubkan. Melalui trilogi ini, anda dapat lihat harga terkini untuk 2 koleksi dari Galaxy S20 dan Galaxy Note20. Seterusnya untuk Galaxy A32. Galaxy A32 yang bernilai RM 999 pastinya menjadi pilihan para ibu bapa. Terdapat dalam warna Awesome Violet, Awesome Black, Awesome Blue dan Awesome White.

Galaxy S20


Harga Baru Kekal Hebat Untuk Galaxy A32, Galaxy S20 FE Dan Galaxy Note20!Space Zoom
Pergi dari orang ramai ke barisan depan. Gabungan Zum Optik 3x * dan Zum Resolusi Super 30x ** membolehkan anda mendapatkan jarak dekat di tempat kejadian tanpa menggerakkan kaki.
* Menyokong zoom optik 3x lebih kurang dengan panjang fokus 76mm.
** Zum Ruang 30X merangkumi zoom digital, yang boleh menyebabkan kemerosotan gambar.

Single Take
Tangkap sekali, dapatkan pelbagai pilihan. Semua diaktifkan oleh AI. Tangkap hingga 15 saat dan biarkan telefon anda melakukan keajaiban dalam membuat pelbagai video, foto dan banyak lagi.*

(*Format dan jumlah hasil Single Take mungkin berbeza berdasarkan tangkapan asal. Pengambilan Tunggal memerlukan minimum 3 saat penggambaran, maksimum 15 saat.)

Mod Malam
Sensor dwi piksel terbesar kami untuk gambar malam yang terang dan jelas. Kamera belakang pada Galaxy S20 FE menyesuaikan diri untuk menarik cahaya walaupun gelap sehingga gambar anda kelihatan terperinci dan berwarna-warni. *

(*Ukuran sensor piksel dual Galaxy S20 FE adalah 1.8μm.)

Super Smooth 120Hz
Dua kali lebih pantas daripada banyak skrin telefon pintar, paparan Super AMOLED disegarkan pada 120Hz yang sangat halus untuk memastikan tindakan tetap jelas dan sentuhan cepat.

Bateri Sepanjang Hari
Bateri 4500mAh (khas) memberikan jus yang diperlukan oleh telefon anda untuk bertahan lama, dan cukup pintar untuk menjimatkan kuasanya ketika anda benar-benar memerlukannya. *

(*Nilai tipikal diuji dalam keadaan makmal pihak ketiga. Nilai tipikal adalah anggaran nilai purata yang mengira penyimpangan dalam kapasiti bateri di antara sampel bateri yang diuji di bawah standard IEC 61960. Kapasiti dinilai (minimum) ialah 4370mAh. Hayat bateri sebenar mungkin berbeza bergantung pada persekitaran rangkaian, corak penggunaan dan faktor lain.)

Pemproses HyperFast
Inovasi chipset S20 terbaru kami dan NPU yang disempurnakan membawa prestasi ke tahap yang baru, jadi beralih dari aplikasi ke aplikasi adalah lancar, streaming langsung hadir dengan jelas, dan anda mempunyai kekuatan yang membolehkan anda meneruskan kemenangan.

Galaxy Note20 5G


Memperkenalkan warna baru untuk Galaxy Note20 5G iaitu Mystic Bronze. Nada neutral premium dengan tekstur satin yang abadi seperti pada trend. Warna mistik yang menakjubkan yang mentakrifkan semula kerja dan permainan. Reka bentuk minimum menampilkan badan logam yang ditingkatkan dengan perincian indah dan warna transenden dan Corning® Gorilla® Glass Victus ™ yang tahan lama - Kaca Gorilla paling sukar yang pernah ada dalam telefon pintar. Setiap Galaxy Note20 5G dilengkapi dengan S Pen yang sepadan.

Harga Baru Kekal Hebat Untuk Galaxy A32, Galaxy S20 FE Dan Galaxy Note20!


Kini, tiga alat canggih dan inovatif boleh menjadi milik anda dengan harga yang berpatutan! Ingin berjimat dengan lebih banyak? Dengan pertukaran Samsung, ia dapat membantu anda menerima rebat dan penjimatan segera apabila anda menyerahkan peranti lama anda sementara Easy Installment Plan kami memberi lebih banyak kawalan kewangan anda tanpa mengenakan faedah! 

Untuk maklumat lebih lanjut tentang Galaxy A32, Galaxy S20 FE dan Galaxy Note20, sila layari:

Galaxy A32: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/galaxy-a32-awesome-violet-128gb-sm-a325flvixme/buy/  

Galaxy S20 FE: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s20/buy/

Galaxy Note20: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-note20/ 

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !