1 Ogos ShopeePay Day!

1 Ogos ShopeePay Day!

Ruby
1

1 Ogos ShopeePay Day! | Assalammualaikum semua! Wahhh ShopeePay pun ada hari istimewa! Bagi pengguna aplikasi membeli-belah dalam talian iaitu Shopee Malaysia, pasti anda sudah tahu apa itu ShopeePay kan? Ia adalah fungsi pembayaran dari Shopee sendiri dengan memudahkan anda berbelanja lancar. Anda hanya perlu tambah nilai ShopeePay e-wallet. Kemudian anda boleh enjoy berbelanja pada bila-bila masa. Manfaat ShopeePay adalah FREE SHIPPING. Apabila anda menggunakan ShopeePay, manfaat ShopeePay dan cashback secara automatik akan tersedia. Best kan? 

1 Ogos ShopeePay Day!

ShopeePay mendorong penggunaan e-wallet sambil memberi lebih banyak cara kepada orang ramai untuk meraih Ringgit mereka 8.8 Brands Festival melalui ShopeePay Day khusus pada 1 Ogos. Pengguna boleh mendapat wang tunai sehingga RM8 apabila mereka membeli Voucher ShopeePay dengan harga hanya 1 sen dari portal Deals Near Me di aplikasi Shopee.

Dengan sekitar 140,000 perniagaan yang menerima ShopeePay di seluruh negara, pengguna dompet mudah alih dapat menantikan tawaran dari farmasi, pembuat roti, peruncit dan tentu saja, kedai kopi yang berlimpah. Berikut adalah beberapa jenama yang akan memberikan tawaran hebat mulai 1 Ogos.

Juicy Fresh Fruit Juice

Jenama Jus nombor 1 Korea yang ditubuhkan pada tahun 2010 bukan sahaja menerima ShopeePay, tetapi juga menawarkan wang tunai RM8 dengan perbelanjaan minimum RM20 apabila anda menebus baucar ini yang tersedia pada 1 Ogos ShopeePay Day!. Sesuai dengan musim tempatan, pergilah ke salah satu daripada 13 gerai mereka dan mencuba susu durian mereka.

Salad Atelier

Dengan orang-orang yang terperangkap di rumah ketika berada dalam keadaan terkurung, ada yang beralih ke diet nabati seminggu sekali dalam usaha untuk tetap sihat. Salad Atelier akan menawarkan baucar tunai RM8 dengan perbelanjaan minimum RM15 apabila anda membayar dengan ShopeePay untuk makanan sihat anda untuk mendorong diet seimbang.

Zus Coffee

Setelah mengaktifkan ShopeePay di aplikasi mudah alih mereka untuk mendorong pelanggan setia mereka untuk terus menikmati kopi kelas dunia dengan harga yang berpatutan, Zus Coffee akan menawarkan pulangan tunai RM6 dengan perbelanjaan minimum RM20 baucar selama Hari ShopeePay ini. Cubalah ais krim Magnum terbaru dengan kopi atau pilih sebotol ais coklat seberat 1 liter di 32 lokasi mereka.

Sekiranya anda peminat jenama - anda juga boleh membeli baucar lain dengan potongan RM3 untuk Latte selepas makan tengah hari.

Boat Noodle

Bagi mereka yang mahukan makanan Thai, Boat Noodle akan menjual baucar 1 sen, menawarkan Diskaun Langsung RM8 dengan perbelanjaan minimum RM20 semasa 1 Ogos ShopeePay Day di semua 33 lokasi di seluruh Malaysia.

MPH

Sebagai jenama terkemuka, MPH terus melayani rakyat Malaysia dengan minat membaca buku dan alat tulis. Bagaimanapun, belajar dan bekerja dari rumah masih melibatkan meletakkan pen ke kertas, dan membaca buku teks sambil terus melakukan kerja di buku latihan. Untuk itu, MPH akan menawarkan pulangan tunai RM8 dengan perbelanjaan minimum RM80 untuk ditebus di mana-mana 11 cawangan mereka di seluruh negara apabila anda menggunakan dompet mudah alih ShopeePay anda.

Multicare Pharmacy

Dengan Malaysia segera dibuka untuk perniagaan, orang juga harus memperhatikan keperluan untuk tetap sihat semasa hidup dengan wabak. Oleh itu, membeli bekalan untuk merawat dan memantau kesihatan anda tetap menjadi keperluan. Untuk ini, Multicare Pharmacy menawarkan pulangan tunai RM8 dengan perbelanjaan minimum RM20 apabila anda membayar dengan ShopeePay, jika anda menggunakan baucar ShopeePay mereka yang dibeli dengan harga hanya 1 sen pada 1 Ogos di salah satu daripada 66 gerai mereka.

Bersedia untuk memanfaatkan potongan baucar pada 1 Ogos ShopeePay Day menggunakan e-wallet anda dan jangan lupa untuk menikmati secawan kopi wajib setiap hari!

Tertaluk kepada terma dan syarat!

Tags

إرسال تعليق

1تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !