Sa Sa Melancarkan Super Brand Day Di Shopee

Sa Sa Melancarkan Super Brand Day Di Shopee

Ruby
0
Sa Sa Melancarkan Super Brand Day Di Shopee. | Assalammualaikum semua! Salam Ramadan! Okay hari ini Ruby ingin kongsikan dengan kalian semua tentang Kedai Rasmi Sa Sa di Shopee akan mengadakan Super Brand Day. Banyak produk penjagaan diri turut serta dan diskaun juga berlipat kali ganda. Sekarang, sudah mudah untuk dapatkan produk dari Sa Sa. Hanya melalui aplikasi Shopee, anda akan dapat produk yang anda inginkan. Best kan? Pastinya kita akan bersiap sedia untuk Raya Aidilfitri yang bakal menjelma. Wajib kita turut serta membeli-belah produk yang sedang buat jualan murah bersempena musim perayaan. Berbaloi-baloi dan lebih menjimatkan. 

Sa Sa Melancarkan Super Brand Day Di Shopee.


Sa Sa menyediakan tawaran eksklusif dengan tawaran hingga 88% kepada semua pengikutnya di Shopee. Kumpulan peruncit kosmetik, penjagaan kulit dan wangian terkemuka Sa Sa akan menganjurkan Super Brand Day (SBD) buat julung kalinya di Shopee Mall.  Selama dua hari, pengikut Kedai Rasmi Sa Sa dapat menikmat potongan harga dan tawaran istimewa untuk jenama kecantikan premium terlaris seperti Estee Lauder, Kiehl's, Laneige, Origins, Sulwhasoo, Suisse Programme dan banyak lagi.


Bersama dengan kempen Raya Bersama Shopee di seluruh platform, Sa Sa SBD akan mengadakan platform ‘pengambilalihan’ dengan tawaran kecantikan yang tidak dapat ditolak sehingga diskaun sehingga 70%.  Berlangsung pada 15 & 16 April, rakyat Malaysia akan mendapatkan tawaran istimewa seperti Origins Mega Mushroom Skin Relief Soothing Treatment Lotion, Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, LANCOME Youth Activator Serum, LANEIGE Water Sleeping Mask, SUISSE PROGRAMME Advanced Cellular Boosting Solution, Kiehl's Dark Spot Solution, SK II Pitera Essentials Facial Treatment Essence, Sulwhasoo Gentle Cleansing Foam EX dan banyak lagi yang ditawarkan dengan harga eksklusif.

Kitty Kwok, Wakil Presiden Pembangunan Perniagaan (eCommerce), Sa Sa International Holdings Limited, mengatakan, "Prestasi dalam talian Sa Sa telah berkembang pesat dengan kehadiran Kedai Rasmi di Shopee Mall selama setahun terakhir, dan menjadi salah satu kedai kecantikan yang terbaik dalam talian kerana sokongan pengikut di Malaysia dan pencinta jenama kecantikan kami. Melalui Super Brand Day di Shopee, kami ingin berkongsi kebahagiaan dengan semua pelanggan kami dengan memberikan potongan harga, baucar dan hadiah istimewa kepada mereka. Ketika kami menghampiri salah satu festival paling terkenal tahun ini untuk pangkalan pelanggan kami di Malaysia, kami berharap mereka juga dapat mengambil kesempatan ini untuk memanjakan diri dengan rawatan kecantikan yang indah ini bersempena Raya yang bakal menjelma. "

Fortune Bags Dan Baucar Istimewa


Dengan lebih dari 1,500 produk kecantikan yang tersenarai di kedai Sa Sa, pasti ada sesuatu untuk semua orang semasa Sa Sa SBD.  Dua jenis Fortune Bags akan ditawarkan pada harga RM133 dan RM93 yang akan mengejutkan pembeli dengan barang misteri di dalam beg tersebut.

Lebih jimat dengan menggunakan baucar Shopee semasa pembayaran:

SASARM6 untuk menikmati potongan RM6 dengan perbelanjaan minimum RM60;

SASARM22 untuk menikmati potongan RM22 dengan perbelanjaan minimum RM220;

SASARM35 untuk menikmati potongan RM35 dengan perbelanjaan minimum RM350 dan

SASARM888 untuk menikmati potongan RM100 dengan perbelanjaan minimum RM888.

Sertai Shopee Live 16 April 8 Malam


Juga, jangan terlepas sesi Shopee Live yang berlaku pada 16 Apr, 8 Malam kerana Sa Sa akan memberikan hadiah khas dan baucar masa terhad.

Nikmati penghantaran PERCUMA apabila anda membeli minimum RM50 di Kedai Rasmi Sa Sa semasa Super Brand Day.  Pergi ke https://shopee.com.my/SaSa.os untuk menikmati tawaran menarik, dan tambahkan produk kegemaran anda ke senarai keinginan anda.  Bayar dengan ShopeePay untuk mendapatkan pengalaman membeli-belah yang mudah semasa Sa Sa Super Brand Day.

Mengenai Sa Sa


Sa Sa, kumpulan peruncit produk kecantikan terkemuka di Asia, mengendalikan kedai khusus kosmetik sehenti yang menjual pelbagai produk berkualiti mulai dari penjagaan kulit, wangian, solekan, penjagaan rambut, produk penjagaan badan, serta produk kesihatan dan kecantikan di bawah lebih dari  700 jenama.  Sa Sa mengendalikan sekitar 260 kedai runcit di Hong Kong dan Macau SAR's, Tanah Besar China, Singapura dan Malaysia, serta memberikan pengalaman membeli-belah kepada pelanggan dengan mudah di pelbagai platform dalam talian.

Sa Sa telah dimasukkan dalam Hang Seng Composite SmallCap Index, FTSE World Index Series dan, MSCI Index Series. Ia telah menjadi ahli konstituensi Indeks Penanda Aras Kelestarian Korporat Hang Seng sejak 2011. Sa Sa juga telah menjadi saham yang layak untuk Shenzhen-Hong Kong Stock Connect sejak 2016.


Tags

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !