Pencinta Rotiboy Kini Boleh Nikmati RM 2 Pulangan Tunai Melalui ShopeePay

Pencinta Rotiboy Kini Boleh Nikmati RM 2 Pulangan Tunai Melalui ShopeePay

Ruby
0

Pencinta Rotiboy Kini Boleh Nikmati RM 2 Pulangan Tunai Melalui ShopeePay. | Assalammualaikum semua! Disaat menulis artikel ini, terbau-bau aroma Rotiboy. Ruby masih ingat lagi penyebab Ruby suka ke Suria KLCC Mall. Melalui Putra LRT, sebelum masuk ke dalam pintu masuk sudah hidu bau aroma Rotiboy. Dari eskalator dah bau. Ketika itu baru tingkatan 1. Mak bawa ke KLCC sebab nak ke Petrosains. Sekarang Ruby dah berusia 34. Menjadi rutin kepada Ruby pula untuk membeli Rotiboy di cawangan Wangsa Walk. Sebab anak sulung Ruby si Adam Solihin sangat menggemari Rotiboy. Di seorang sahaja boleh makan 3 Rotiboy dalam satu masa. Kadang-kadang nak pujuk dari merajuk dia, Ruby beli Rotiboy aje. InsyaAllah dia akan cool down. Hehehe. 

Pencinta Rotiboy Kini Boleh Nikmati RM 2 Pulangan Tunai Melalui ShopeePay. 

Hampir mustahil untuk menghilangkan bau roti kopi yang baru dipanggang ketika anda berjalan melewati mana-mana gerai Rotiboy, walaupun dengan pelitup muka. Rotiboy khasnya Rotiboybun dengan pengisian mentega yang renyah di bahagian luar dan lembap di bahagian dalam adalah roti bundel yang melambangkan jenama Rotiboy.


Sejak tahun 1998, Rotiboy telah memasak lebih dari 600 juta roti, dan peningkatannya berterusan. Sekiranya anda bukan penggemar kopi, anda boleh memilih ‘terkaya’ dari adik-beradik Rotiboy, Buttermilkboy - diisi dengan susu, topping berperisa vanila, dan taburan cip coklat untuk tekstur.

Segar Dari Ketuhar: Berita Baik Untuk Semua Pencinta Rotiboy!  

Rangkaian kedai roti Malaysia kini menerima ShopeePay sebagai pilihan pembayaran di semua cawangannya di seluruh negara.  Ini bermaksud rakyat Malaysia kini akan menikmati pulangan tunai RM2 dengan perbelanjaan minimum RM5 apabila mereka membeli roti Rotiboy kegemaran mereka dengan ShopeePay mulai sekarang hingga 30 April 2021. Anda boleh tebus sebanyak dua kali sepanjang tempoh kempen.


Selain roti yang terkenal, inilah masanya untuk Rotiboy untuk mempamerkan biskut perayaan mereka. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Tart Nanas, Kacang Kacang, Biskut Almond Nib, dan Biskut Coklat Badam.  Mereka boleh didapati di semua cawangan Rotiboy mulai 20 April 2021 sempena Hari Raya Aidilfitri yang akan datang. Salah satu biskut yang laris di Rotiboy adalah biskut tart nanas yang lembut dan berisi jem nanas berwarna keemasan. Selain itu, biskut kacang pasti menarik perhatian anda. Kedua-duanya boleh didapati dalam 400 gram atau 355 gram masing-masing, pada harga RM34.80 setiap satu. Jika beli dua, anda akan dapat harga RM68.00 dengan tawaran Rotiboy’s Buy 2 Raya Premium deals melalui Shopee. 


Bagi biskut Almond, ia terdapat dalam dua varian - asli dan Coklat.  Ekstrak almond dan serpihan kacang bakar memberi rasa wangi dan kekenyangan dari biskut ini. Terdapat dalam 340 gram atau 390 gram masing masing, biskut ini berharga RM29.80 setiap satu atau dapatkan kedua-duanya pada harga bundle RM58.40 dengan tawaran "Buy 2 Raya Special" Rotiboy. 


Untuk menikmati penjimatan yang lebih banyak, ingatlah untuk menggunakan ShopeePay anda semasa anda membuat pembelian di mana-mana kedai Rotiboy untuk menikmati pulangan tunai RM2 dengan perbelanjaan minimum RM5.

 

Semoga perkongsian ini bermanfaat. Jom kita ke Rotiboy. Terima kasih Rotiboy dan Shopee untuk promosi yang sangat best!
Tags

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !