Nasi Dulang Bukhari Dari Restoran Grandmama's Menyerikan Iftar Ramadan

Nasi Dulang Bukhari Dari Restoran Grandmama's Menyerikan Iftar Ramadan

Ruby
0

NASI DULANG BUKHARI DARI RESTORAN GRANDMAMAS MENYERIKAN IFTAR RAMADAN | Assalammualaikum semua! Menu set khas yang disediakan untuk rakyat Malaysia pada Ramadan 2021 kembali! Bermula dari 13 April 2021 hingga 12 Jun 2021 anda boleh menikmati hidangan Nasi Dulang Bukhari bersama seisi keluarga. Menu ini sangat lazat dan mengenyangkan. 


Dihidangkan dalam gaya dulang, menu nasi dulang Grandmama sangat sesuai untuk berkongsi antara dua hingga tiga orang. Pengunjung boleh memilih dari Nasi Dulang Set dengan Oven Roasted Boneless Leg of Lamb (RM95), Nasi Dulang Set dengan Spice Mixed Seafood (RM95), Nasi Dulang Set with Roasted Turmeric Chicken (RM65) atau Nasi Dulang Set with Chef's Special Marated Beef Ribs ( RM115). Semua set dulang disertakan dengan nasi bukhari dan sebiji kerabu tomato, kuah kari, acar jelatah, sambal kicap cili dan air asam.


Juga tersedia selama promosi adalah hidangan khas dari Grandmama yang merangkumi asam pedas ekor, udang masak kam heong, tempoyak ikan patin, gulai ikan tenggiri, ayam goreng cili berlada, gulai ayam dan masak lemak nenas cili padi.


Chef Bahar dan pasukannya yang berpengalaman koki memastikan bahawa makanan disediakan dengan menggunakan bahan-bahan segar untuk membuat hidangan asli yang sangat aromatik dan kuat dengan rasa.

Alat tambah juga tersedia untuk kumpulan yang lebih besar apabila anda memesan satu set nasi dulang atau dua set nasi dulang. Untuk tambahan RM99 dengan satu pesanan nasi dulang, pengunjung boleh memilih untuk menambah kombo set A atau kombo set B yang sesuai untuk empat hingga lima orang.

Combo set A terdiri dari udang masak kam heong, gulai ayam dan kai lan ikan masin sementara combo set B terdiri dari panci panas kari kepala ikan, masak lemak nenas cili padi dan ayam goreng cili berlada. Semua set dilengkapi dengan nasi bukhari, buah kurma dan kuih muih percuma.

Untuk kumpulan tujuh hingga sembilan orang, tambahkan RM189 dengan dua pesanan nasi dulang untuk Super Dulang Mewah Set A atau Super Dulang Mewah Set B. Hidangan utama untuk Super Dulang Mewah Set A terdiri daripada udang masak kam heong, gulai ikan tenggiri, ayam manis dan masam, ayam goreng cili berlada dan periuk panas kari sayur, sementara set B dilengkapi dengan udang putih cili tomat buatan sendiri, tempoyak ikan patin, gulai ayam, daging sapi lada hitam dengan kacang mete dan kai lan ikan masin. Semua set dilengkapi dengan nasi bukhari, buah kurma dan kuih muih percuma.

Set promosi hanya terdapat di Grandmama's Pavilion KL dan Intermark Mall. Semua harga dikenakan caj perkhidmatan 10% dan SST 6%.

Mengenai Grandmama's

Grandmama's adalah restoran Malaysia yang meriah dan ramah dalam suasana kontemporari, menyajikan citarasa tradisional Malaysia yang mengembalikan kenangan indah masakan nenek kita. Sejak dimulakan pada tahun 2012, Grandmama telah menggembirakan pelanggan tempatan dan asing dengan makanan tempatan yang terkenal.

Cawangan Grandmama's:

Lot 6.01.02, Level 6, Pavilion KL, Kuala Lumpur, 03-2143 9333 

Lot G-12, Tingkat Bawah, The Intermark Mall, Kuala Lumpur, 03-2181 2839

SATMZ 5, Mezzanine Level, South-Wing, Satellite Building, KL International Airport, Sepang, 03-8776 2357

Tags

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !