Beli Donut Kegemaran Anda Dengan ShopeePay

Beli Donut Kegemaran Anda Dengan ShopeePay

Ruby
0
Beli Donut Kegemaran Anda Dengan ShopeePay. | Assalammualaikum semua! Sudahkah anda semua mencuba menggunakan ShopeePay semasa membeli makanan atau membeli-belah di kedai-kedai yang menggunakan pembayaran ShopeePay? Jika belum lagi cuba, anda perlu cuba. Sebab, setiap pembelian pasti ada cashback. Untung sangat berbelanja dengan ShopeePay. Lagi pula, kita mesti sentiasa tambah nilai akaun ShopeePay sebab nak manfaat penghantaran percuma dan boleh guna baucar diskaun semasa membeli di aplikasi Shopee. Kan? High 5! Hehe.

Beli Donut Kegemaran Anda Dengan ShopeePay


Donat dan kopi - sarapan pagi yang penting, teh atau makanan ringan semasa dalam perjalanan yang stereotaip Amerika kerana televisyen. Sekiranya anda memburu snek malam atau mencari makanan manis untuk berbuka puasa, sertai kami di hutan bandar untuk mencari tawaran donat menggunakan dompet mudah alih, ShopeePay.

Rakyat Malaysia kini dapat menikmati makanan manis ini dengan promosi yang menampilkan jenama seperti Krispy Kreme, Big Apple Donuts dan J. Co Donuts.

Krispy Kreme


Krispy Kreme melancarkan semula donat cincin Nutella mereka kerana permintaan ramai, dan baru-baru ini membuka cawangan di Bangsar South.

Tambahkan Iced Hazelnut Latte untuk bersantai pada waktu petang yang panas - dengan perbelanjaan minimum RM10, dapatkan pulangan tunai RM4 semasa menggunakan ShopeePay.

Big Apple Donuts


Tidak ketinggalan, Big Apple Donuts membuka cabang di Bandar Mahkota Cheras, dan juga menawarkan makanan yang penuh dengan Nutella dengan donat Stella Nutella dan Captain Nuts mereka.

Dapatkan wang tunai RM3 dengan perbelanjaan minimum RM15 - kami mengesyorkan kotak 4 untuk berkongsi - atau mungkin tekanan makan, kami tidak akan menilai.

J. Co Donuts

 
Walaupun dua jenama diatas telah menawarkan promosi hebat, J.Co juga tidak kurang hebatnya! Lawati cawangan terdekat anda dan cuba minuan Houjicha lattes, frappes yang baru diperkenalkan dan tentulah donat - yang selalu habis dijual.

Gunakan ShopeePay dan dapatkan pulangan tunai RM4 apabila anda membelanjakan minimum RM10 di cawangan J. Co terdekat. Atau, beli Voucher ShopeePay dengan harga 5 sen pada aplikasi Shopee anda, dan tuntut pulangan tunai 40 peratus sehingga RM4 di kedai terdekat anda, eksklusif semasa anda membayar dengan ShopeePay.

Tags

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !