Semangat Kemerdekaan GOJO Asia Terus Komited Ketika Musim Pandemik COVID-19


Semangat Kemerdekaan GOJO Asia Terus Komited Ketika Musim Pandemik COVID-19 | Assalammualaikum semua! Yahooo ada E-Hailing baru! Kali ini ia adalah dari GOJO Malaysia. GOJO adalah singkatan kepada Good Jouney dan sudah mula beroperasi. Jika korang nak cuba menaiki GOJO atau menjadi pemandu GOJO. Boleh muat turun aplikasi GOJO sekarang! 

Semangat Kemerdekaan GOJO Asia Terus Komited Ketika Musim Pandemik COVID-19  

GOJO ASIA, penyedia e-hailing baru di Malaysia melancarkan kempen Semangat Merdeka menyatukan rakyat Malaysia walaupun kita dalam situasi penjarakan fizikal dan patuh SOP. Kempen ini adalah sebahagian daripada sosio korporat GOJO ASIA iaitu program tanggungjawab untuk mendorong rakyat Malaysia untuk meraikan Hari Kemerdekaan pada 31 Ogos 2020 dengan semangat patriotik walaupun kita sedang melawan Pandemik COVID-19.

Selaras dengan tema Hari Kebangsaan Malaysia 2020, Malaysia Cares atau Malaysia Prihatin, GOJO ASIA telah mengedar pelitup muka percuma dan Jalur Gemilang kepada pemandu GOJO ASlA dan orang ramai. Selain itu. GOJO ASIA juga memberi penghargaan kepada pemandu mereka yang telah mematuhi peraturan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan serta Standard Operating Procedure (SOP) yang telah ditetapkan oleh kerajaan.

Encik Pradeep, Ketua Pegawai Operasi GOJO ASIA mengatakan bahawa GOJO ASIA komited untuk memastikan bahawa semua SOP dipatuhi dengan ketat. "Kami memahami bahawa keselamatan dan kesihatan penumpang dan pemandu kami adalah penting dan kita semua perlu memainkan peranan kita untuk memutuskan rantaian jangkitan Covid-19," katanya. 

Teknologi Aplikasi Mengesan Wajah Pemandu Dan Penumpang

GOJO telah menerapkan semangat Merdeka sejak dilancarkan pada 08 Ogos 2020, bermula dengan pengenalan GOJO Founder Fund, sebuah program pembahagian keuntungan 12 bulan yang dirancang untuk melindungi pemandu sebagai tambahan, pemandu juga mengakses teknologi-teknologi GOJO, yang membolehkan pemandu memilih trip. Melalui ekosistem Marketplace GOJO, tempahan yang mereka mahukan sesuai dengan jadual mereka.

Sebagai bukti komitmen GOJO untuk melindungi penunggang dan pemandu semasa pandemik COVID-19. Penyedia e-hailing melancarkan teknologi pengenalan wajah yang inovatif yang memastikan kepatuhan sepenuhnya terhadap keselamatan kesihatan awam pada setiap perjalanan menggunakan GOJO. Teknologi itu mengesan wajah pemandu dan penumpang agar memakai pelitup wajah sepanjang masa. 

Pengedaran Jalur Gemilang Dan Pelitup Wajah Kepada Pemandu GOJO, Terus Patuh SOP!

Semangat Merdeka menyatukan rakyat Malaysia walaupun kita semua sedang melawan Pandemik COVID-19 dan Patuh SOP Penjarakan Fizikal. Pengangkutan awam terbaru dalam industri e-hailing Malaysia GOJO telah mengubah arah industri e-hailing ke arah yang lebih adil untuk semua. GOJO, bermaksud Good Journey komited sepenuhnya pada misi untuk menjadikan e-hailing mampu milik. Mod pengangkutan yang selesa dan selamat yang boleh diakses oleh semua. Pasukan GOJO terdiri daripada individu yang bersemangat dan bermotivasi untuk memajukan masyarakat tempatan walaupun menghadapi masalah wabak global COVID-19.

Memahami dengan baik bahawa perjalanan yang baik bermula dengan pemandu yang cekap. GOJO komited untuk memastikan pemandu mereka dijaga dengan baik melalui teknologi proprietari dan inisiatif CSR yang dirancang untuk melindungi mata pencarian mereka. Dalam usaha kami untuk mengembalikan kuasa kepada pemandu. GOJO telah membuat ekosistem Marketplace yang membolehkan pemandu memilih tempahan yang diinginkan sesuai dengan jadual mereka.

GOJO Funder's Fund

Berpegang teguh pada komitmen kami terhadap pemandu. GOJO bertujuan untuk melindungi kehidupan pemandu dengan penubuhan Funder's Fund. Inisiatif pembahagian keuntungan selama 12 bulan yang memberikan sebahagian keuntungan kepada pemandu GOJO yang layak. Komitmen GOJO terhadap penumpang termasuk Data Privacy, Bantuan Kecemasan, Pemeriksaan Latar Belakang Pemandu dan Protokol Keselamatan COVID-19.

Muat Turun GOJO, Good Journey

Be a GOJO Driver, Be Your Own Boss.

Jika korang berminat untuk menjana pendapatan bersama GOJO. Korang boleh mendaftar sekarang. Banyak manfaat disediakan oleh GOJO. Tetapi, korang mematuhi undang-undang, peraturan, kebijakan dan panduan yang disediakan oleh GOJO dari masa ke semasa. Hantar permohonan anda sebagai Pemandu GOJO di [email protected]

Mengenai GOJO ASIA

GOJO, perkataan dari Good Journey adalah penyedia e-hailing baru di Malaysia. GOJO komited untuk menjadikan e-hailing mampu milik, mod pengangkutan yang selesa dan selamat. Serta boleh diakses oleh semua dan sedang beroperasi di Klang Valleg. GOJO mendapat sambutan yang baik dengan 1000 perjalanan selesai pada 3 hari pertama mereka dilancarkan.

Untuk sebarang pertanyaan berkaitan dengan GOJO. Sila e-mel kepada [email protected]

Post a Comment

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Previous Post Next Post