Go Glo Instant Glow Face Lotion Brightening Dari Galmour Cosmetics Beri Manfaat All-In-One Kepada Kulit


Go Glo Instant Glow Face Lotion Brightening Dari Galmour Cosmetics Beri Manfaat All-In-One Kepada Kulit | Assalammualaikum hai semua! Hari ini Ruby nak kongsikan tentang produk kecantikan yang menjimatkan masa, sesuai untuk semua jenis kulit dan ada manfaat hebat. Pastinya manusia sekalian alam menyukai produk ini. Ia bukan hanya tertumpu kepada kaum hawa sahaja. Malah si teruna juga boleh memakai produk ini setiap hari. Hehehe. Kesibukan urusan harian sesungguhnya membuatkan kita kadang-kadang memandang remeh tentang penjagaan kulit wajah. Betul tak? Jadi, Ruby nak kongsikan bagaimana korang boleh dapat kulit sihat dengan Go Glo sahaja. Hehehe. 

Go Glo Instant Glow Face Lotion Brightening Dari Galmour Cosmetics Beri Manfaat All-In-One Kepada Kulit 
 
Korang mesti banyak mengeluh sebab cuaca panas, mekap bercapuk, muka kering, moisturizer meleleh, serum lambat serap dan malas nak tunggu step akhir iaitu sunscreen. Fuhhh habis la kulit wajah korang kalau tak dijaga. Waktu sekarang memang tak nampak akibatnya. Nanti bila dah nampak garis halus, liang pori terbuka dan jeragat. Dah sukar untuk merawat kulit tu tau. Jadi, korang kena mula pakai Go Glo Instant Glow Face Lotion Brightening sekarang. 
 
Sebelum ni, korang serabut nak pakai banyak-banyak produk penjagaan wajah kan? Sekarang, nah All in one! Berasaskan air dan tidak berminyak! Kulit korang akan berseri, cerah, lembab dan anjal.

Manfaat Dan Cara Penggunan Go Glo Instant Glow Face Lotion Brightening
 
🎉 Mencerah kulit 
🎉 Kulit jadi berseri
🎉 Melindungi kulit dengan SPF 30
🎉 Melembabkan kulit
🎉 Anti-aging
🎉 Anti-kusam

Go Glo sangat sesuai untuk anda yang mengalami masalah seperti:

😔 Kulit kusam tidak berseri
😔 Kulit lesu dan tidak bermaya
😔 Kulit gelap akibat sinaran UV
😔 Bintik hitam dan garis halus di wajah 

Losyen harian ringan Go Glo membantu kulit anda kembali cerah dengan berkesan dan berseri. Diformulasikan dengan Vitamin C dan Vitamin E untuk membantu mengurangkan bintik-bintik gelap, mencerahkan kulit, dan meningkatkan pengeluaran kolagen. Ia juga melindungi kulit anda dari UVA & UVB dengan tambahan SPF 30.

Cara penggunaan:
Sapukan Go Glo ke wajah anda yang telah dibersihkan. Mudah sangat kan? Hahaha. 

Go Glo Instant Glow Face Lotion Brightening Berdaftar Dan Mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Produk Go Glo adalah buatan Malaysia yang telah berdaftar dan mendapat kelulusan KKM. Korang boleh rujuk nombor NOT200701346K untuk menyemak. Ruby pun ada screenshot informasi tersebut untuk rujukan korang. Barulah yakin nak menggunakan Go Glo setiap hari kan?

Go Glo Instant Glow Face Lotion Brightening RM 59 (30ML)

Setelah mengetahui formulasi, manfaat produk dan kini Ruby ingin kongsikan berapa harga seunit Go Glo. RM 59 je uolsss! Haaaa mampu milik kan? 

Hubungi Galmour Cosmetics HQ, Agen Sah atau whatsapp di nombor 017-911 5001 untuk mendapatkan produk best ni.

Catat Komen

18 Ulasan

  1. Produk bagus kena cuba. Rugi kalau tak try.
    Thanks for sharing ye.

    BalasPadam
  2. nampak mcm travel easy ja product ni kan, then for glowing pulak.. harga pulak tak mahal, maybe atie boleh try...

    Novel atie tulis, baru 5 bab atie tulis... dlm 30 kot, cerita dia light jer.. its base on imagination that i will never get hehe... thank sis ruby sbb sudi baca :)

    https://zieyaweasley.blogspot.com/2017/11/novel-bab-1.html
    https://zieyaweasley.blogspot.com/2017/11/novel-bab-2.html
    https://zieyaweasley.blogspot.com/2017/11/novel-bab-3.html
    https://zieyaweasley.blogspot.com/2017/11/novel-bab-4.html
    https://zieyaweasley.blogspot.com/2017/11/novel-bab-5.html

    BalasPadam
  3. Bagus gila siap tunjuk lesen dia lagi.. Mmg betul. Susah nak cari produk yang btul2 follow benda ni.. Terbaikk!!

    BalasPadam
  4. menarik produk ni. sekarang ni memang trend nak putihkan kulit kan. harga standard la kalau produk2 mcm ni. nice sharing

    BalasPadam
  5. Takdelah mahal sangat ni. Berbaloi juga kalau nak try

    BalasPadam
  6. Tengok packaging terus macam nak try. Harga pun mampu milik. Kebetulan day cream dah makin surut. So bolehla terkam sebutir Go Glow .. hehhe

    BalasPadam
  7. Baguslah produk ada kelulusan, nak guna pun rasa yakin. menarik fungsi skincare ni, boleh lah nak cuba nanti

    BalasPadam
  8. Bagus betul, satu botol kecik tu banyak manfaatnya, takyah lakai banyak produk.. Kadg tak rajin pakai banyak2 ni.. Ada satu yang boleh cantiikna muka secara menyeluruh memg bgus

    BalasPadam
  9. packaging dalam kotak ni nampak sangat esklusif dan menarik. suka tengok...and best effect dia lps akk tgk ruby guna...

    BalasPadam
  10. Comel lotion dia. First time tahu jenama ni. Bolehla survey nanti

    BalasPadam
  11. Saya yakin sikit kalau produk dpt kelulusan kkm ni. Tak was2 nak consume, lagi2 kulit jenis sensitif kan. Boleh riki2 dulu produk yg ni pulak

    BalasPadam
  12. Nasib baik ala kelulusan KKM. Hehe selamat nak gunakan. Harga pon berpatutan

    BalasPadam
  13. suka penulisan kak Ruby.Lengkap semua info. tak ragu2 kalau nak cuba produk nie nanti. plus the price pon quite reasonable. nanti boleh cuba

    BalasPadam
  14. Hehehehe antara produk dan juga barangan yang kena ada kat setiap diri wanita supaya nampak lebih yakin dan juga tampil cantik hehehehehe....

    BalasPadam
  15. Ini rupanya rahsia Ruby ye. Semakin glowing la Ruby selepas nie dah pakai produk nie

    BalasPadam
  16. Macam best je produk ni. Kalau yang anti-aging semua menarik. Hahah. Maklumla dah masuk 30 dh ni. Iza nak jadi mama yg nmpak muda. Hahah

    BalasPadam
  17. Patutla makin berseri2 sekarang.. rupanya produk ini jadi pilihan ruby.. harga pun berpatutan.. boleh la AM cuba juga

    BalasPadam

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.