Diaper Bag Jae Ko Designs Memudahkan Ibu Menyediakan Keperluan Anak-Anak

Diaper Bag Jae Ko Designs Memudahkan Ibu Menyediakan Keperluan Anak-Anak

Ruby
0

Diaper Bag Jae Ko Designs Memudahkan Ibu Menyediakan Keperluan Anak-Anak. | Assalammualaikum semua, hari ini Ruby ingin berkongsi diaper bag yang Ruby sedang pakai. Ia berlainan dari bag-bag sebelum ini. Jika dulu, diaper bag Ruby mesti yang ada permukaan keras, satu stail iaitu bag sandang belakang dan mesti pilihan warna-warna selamat. Hehehe. Kini, zaman inovasi telah menyediakan pelbagai cara untuk memudahkan kita menjaga keluarga. Terutamanya yang mempunyai anak kecil. Betul kan? Walaupun anda mempunyai karier atau ibu yang berada di rumah. Penampilan anda harus dijaga.

Diaper Bag Jae Ko Designs Beri Inspirasi Kehidupan Kepada Ibu Ibu Yang Ingin Bergaya


Kedua-dua anak Ruby adalah lelaki. Mereka aktif seperti Ruby yang suka berjalan, mengembara dan sentiasa bersedia. Kalau bab sentiasa bersedia ni, macam-macam maksudnya. Diantaranya adalah barang keperluan di dalam diaper bag. Di dalam diaper bag atau bag Ruby yang sudah seperti diaper bag walau ditukar dengan bag kecil. Mesti ada diaper dan barang anak-anak.

Jadi, apa yang ada di dalam bag Ruby adalah barang seluruh ahli keluarga Ruby. Dari ayahnya, anak-anak dan Ruby sendiri. Jadi apakah barang-barangnya?

 1. Diaper Merries Alif. Ini memang wajib!
 2. Pakaian tambahan untuk Adam & Alif.
 3. Toys 1 unit untuk tiap seorang.
 4. Koleksi Kad Mata Ganjatan Ibu. Haha
 5. Wallet Ruby
 6. Kunci Rumah & Kereta
 7. Snacks
 8. Minuman
 9. Botol Susu yang sudah berisi air panas suku
 10. Susu Tepung
 11. Tisu Basah & Kering
 12. Makeup Kit Ibu
 13. Libresse Ibu
 14. Nursing Cover
 15. Telefon Pintar
 16. Stationary
 17. Buku Aktiviti

Banyaknya barang kan? Tapi itulah realitinya. Dulu masa tiada anak, bag ruby hanya ada telefon pintar, wallet, makeup kit dan kunci aje. Sekarang, semua kena siap sedia. Anak meraung dekat mall kena ada sesuatu untuk pujuk. Nanti orang sekelilung terganggu dengan tangisan berdesing mereka. Haha

Apa Yang Menarik Tentang Jae Ko Designs Diaper Bag

Rekaan yang lain daripada yang lain, 13 ruang simpanan poket, warna menarik dan pelbagai cara pemakaian. Ruby sangat suka dengan ciri keselamatan ketika bag ini bersama Ruby. Material kulit yang digunakan dan kekemasan jahitan, anda boleh lihat di gambar-gambar berikut untuk lihat betapa teliti setiap perincian bag ini.

Changing Pad

Stroller Straps

Jae Ko Binky Pod seperti Pacifier Mini Bag

Sling Straps

Custom Made My Initials Name Rabiatul Adawiyah

Ini adalah kali pertama Ruby memiliki diaper bag yang bergaya dan muat semua barang tanpa perlu bawa bag tambahan yang lain. Jadi, postur tulang belakang juga baik. Ruby boleh pegang dua-dua tangan anak. Apa yang paling penting adalah Ruby boleh mix and match pakaian Ruby dengan bag Jae Ko Designs.

Harga Jae Ko Designs Diaper Bag

Koleksi bag dari Jae Ko Desgins terdapat dalam 4 warna berbeza iaitu Hitam, Merah Jambu, Kelabu dan Biru. Koleksi Ruby pakai adalah Dawn Diaper Bag – UPGRADED iaitu warna kelabu dan bernilai RM 323.00. Harga tanpa pelapik adalah RM299.00. Bag ini tersedia bersama logo plat logam emas Jae Ko eksklusif. Permukaan kulit vegan yang lembut, ringan dan tahan lama. Ruang dalam bag adalah dari material nilon. Sesuai untuk kita yang membawa susu, snek dan minuman sejuk atau panas dalam botol.

Saiz keseluruhan bag ini adalah 34cm x 30cm x 14cm. Setiap zip adalah berwarna emas dan memberi anda gaya eksklusif. Sebanyak 13 poket terdapat pada bag ini. Ia termasuk poket sisi untuk botol, dan poket berbilang ruang di bahagian depan. Anda boleh pakai diaper bag ini dengan 3 cara, salah satunya pegang pada bahagian atas seperti bag bimbit, pakai secara silang atau memakai secara bag sandang belakang. Menarikkan?

Setiap pembelian diaper bag ini, anda akan dapat tali untuk dipakai silang, 2 tali untuk stroller dan Jae Ko Binky Pod untuk menyimpan pacifier atau barang lain yang lain.

Cara Penjagaan Diaper Bag Jae Ko Designs

Tip penjagaan Jae Ko Bag sangat mudah, anda hanya lap dengan kain lembap untuk memastikannya ia bersih. Dapatkan bag Jae Ko Designs sekarang ok!

www.jaekodesigns.com
www.instagram.com/jaekodesigns
www.facebook.com/jaekodesigns

Tags

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !