Parti Durian Eksklusif Untuk Ahli Watsons Elite

Parti Durian Eksklusif Untuk Ahli Watsons Elite

Ruby
0

Parti Durian Eksklusif Untuk Ahli Watsons Elite. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin berkongsi tentang acara yang ruby sertai baru-baru ini. Jarang ruby dapat sertai acara yang melibatkan aktiviti dari kad keahlian. Kebanyakan kad keahlian kumpul mata ganjaran dan bila cukup untuk ditebus, kita akan pergi ke kaunter perkhidmatan mereka. Nampak seperti tidak menarik kan? Kad keahlian yang ruby sering bawa sekarang ini adalah dari Watsons, selain dari kad pengenalan, kad bank dan lesen memandu. Kad Watsons ni tidak boleh tertinggal di rumah, sebab setiap kali keluar berjalan,  pasti masuk Watsons. Beli wet tissue adalah wajib, itu pun kalau tiada apa-apa nak beli. Hahaha.

Parti Durian Eksklusif Untuk Ahli Watsons Elite


Parti Durian Eksklusif Untuk Ahli Watsons Elite

Lebih dari 150 ahli Watsons Elite menikmati pesta makanan dan berpesta dengan beberapa selebriti terkemuka Malaysia dalam “hanya dengan jemputan” Parti penghargaan ahli Watsons Elite diadakan di Durian BB Park di Jalan Imbi. Ini pesta telah menjadi salah satu acara eksklusif terbesar bagi ahli Watsons Elite sejak tahun 2005 filem tayangan perdana “Think Big Big” awal tahun ini, dengan bertemu dan menyambut sesi dengan pelakon filem itu.

Keahlian Watsons Elite melancarkan awal ini tahun, membolehkan ahli Watsons ditingkatkan secara automatik sebaik sahaja mereka mempunyai terkumpul sekurang-kurangnya RM1,000 dalam perbelanjaan dalam tempoh setahun yang dikesan di sistem keahlian. Pembelian boleh di mana-mana kedai Watsons di seluruh negara dan Watsons dalam talian untuk mendapatkan keahlian Watsons Elite.

“Di Watsons kami selalu memberi ganjaran kepada pelanggan setia kami lebih banyak yang menghabiskan lebih banyak daripada yang purata pembeli di Watsons. Oleh itu, penciptaan keahlian Watsons Elite. The ganjaran dan faedah untuk ahli Elite terdiri daripada ganjaran ketara dan tidak ketara pengalaman pelanggan. Ahli Watsons Elite boleh berharap dapat memperoleh 5x mata apabila mereka membeli produk berjenama Watsons dan mereka juga boleh mendapat 10x mata apabila mereka membuat pembelian pertama mereka di mana-mana kedai Watsons semasa bulan hari lahir mereka, di perbandingan kepada ahli Watsons yang hanya akan mendapat 5x mata.

Ahli elit akan juga menikmati penghantaran bulanan percuma apabila mereka membeli-belah dalam talian di Watsons apabila mereka pertama kali pembelian dalam talian setiap bulan. Satu kod promo penghantaran percuma yang unik akan dikomunikasikan kepada ahli Elite setiap bulan. Keuntungan lain keahlian termasuk bulanan khas promosi dan tawaran hanya tersedia untuk ahli Elite sahaja dan “money-can’t-buy” pengalaman untuk acara Watsons ‘hanya dengan jemputan’ seperti Parti Durian Eksklusif Untuk Ahli Watsons Elite yang menakjubkan ini! Jadi kami menggalakkan semua ahli Watsons kami untuk membeli lebih banyak untuk dinaikkan ke ‘elit’ statusnya,” kata Caryn Loh, Pengarah Urusan Watsons Malaysia.

Lebih daripada 200 ahli Watsons Elite, ahli media, kawan selebriti Watsons dan pasukan pengurusan menyertai keseronokan di parti yang bertemakan durian, di mana para tetamu disenangi dengan keseronokan tempatan dan tentu saja raja buah-buahan, durian, yang terdiri daripada Musang King dan lain-lain jenis campuran. Para tetamu dinikmati dengan sesi perbincangan durian yang dijalankan oleh Dr Abdul Aziz Zakaria, yang berpengalaman untuk menyelidik pelbagai spesies durian selama 30 tahun yang lalu. Ahli elit juga mendapat untuk melibatkan rakan-rakan selebriti Watsons atas permainan dan aktiviti seperti durian makan cabaran dan menumpukan durian meneka pertandingan. Parti itu berakhir dengan menarik cabutan bertuah untuk semua.

Keistimewaan dan hadiah Watsons Elite hanya terpakai kepada Watsons yang layak ahli yang telah mengaktifkan kad Watsons beliau dengan penuh dan tepat peribadi dan butiran kenalan. Untuk maklumat lanjut mengenai cara menjadi sebahagian daripada keahlian Watsons Elite dan terma dan syarat, sila layari www.watsons.com.my/promo-elite untuk maklumat lanjut.

Bagaimana cara mendaftar sebagai ahli Watsons?

Beli kad Watsons pada RM18.80 di mana-mana Kedai Watsons atau kad maya Watsons pada RM15 secara dalam talian : www.watsons.com.my

Selepas daftar, selamat membeli-belah! Anda boleh menggunakan keahlian Watsons VIP di semua kedai Watsons seluruh Malaysia dengan memberi kad anda. Jika tidak bawa kad, gunakan no telefon anda semasa di kaunter pembayaran. Mudah kan?

3 Cara Mudah Untuk Mengaktifkan Kad Watsons Anda :

1. Laman web: http://www.watsons.com.my/vipregistration
2. App Mudah Alih Watsons Malaysia: Muat turun dengan Google Play Store dan Apple Store
3. Talian Perkhidmatan Pelanggan Watsons Malaysia : 1-300-880-847

Bagaimana Ingin Bergelar Ahli Watsons Elite?

Anda boleh menjadi ahli Watsons Elite dengan membeli di kedai Watsons dengan pembelian bernilai RM 1000 sehingga 31 Disember 2018. Setelah cukup RM 1000, anda akan secara automatik menjadi ahli Watsons Elite pada bulan berikutnya. Sebagai contoh, apabila anda membeli-belah cukup RM 1000 pada 27 Julai 2018. Bulan berikutnya anda boleh menikmati keistimewaan Watsons Elite. Untuk bulan Ogos 2018. anda boleh beli produk berikut dengan kadar istimewa.

Parti Durian Eksklusif Untuk Ahli Watsons Elite adalah diantara keistimewaan keahlian Watsons Elite. Harap-harap pada masa akan datang dapat peluang untuk travel dengan Watsons. Hehehe.

www.watsons.com.my
www.facebook.com/watsonsmalaysia
www.instagram.com/watsonsmy

Tags

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !