Inovasi Suis Baru AvatarOn Daripada Schneider Electric

Inovasi Suis Baru AvatarOn Daripada Schneider Electric

Ruby
0

Inovasi Suis Baru AvatarOn Daripada Schneider Electric. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin kongsikan satu lagi peralatan elektrik yang kita sering gunakan, iaitu suis. Setiap hari kita akan hidupkan suis dan matikan suis. Malah ia menjadi rutin keselamatan dan penjimatan elektrik setiap kali kita meninggalkan kediaman atau pejabat. Selain itu, suis juga memainkan peranan untuk memberi perasaan yang baik setiap hari. Jika suis sama warna dengan wallpaper atau warna dinding rumah kita, pasti lebih menarik kan?

Inovasi Suis Baru AvatarOn Daripada Schneider Electric

Schneider Electric, pakar global dalam Transformasi Digital Pengurusan Tenaga dan Automasi di Rumah, Bangunan, Pusat Data, Infrastruktur dan Industri, mengumumkan pelancaran revolusi AvatarOn, suis dengan reka bentuk menarik. Sebagai contoh, komitmen Schneider Electric terhadap inovasi teknologi, pelbagai jenis suis yang boleh diubah suai ini boleh disepadukan dengan mudah ke dalam gaya rekaan dalaman yang tersendiri kerana pelbagai jenis penutup suis termasuk plastik, kayu, logam, marmar, kulit serta penutup DIY yang dapat disesuaikan dan dicetak. Unik, cepat, mudah, dengan alat perlindungan yang boleh digunakan untuk semua suis dan soket menjadikannya salah satu suis paling diinginkan di pasaran.

Suis Baru AvatarOn Daripada Schneider Electric Suis Baru AvatarOn Daripada Schneider Electric Suis Baru AvatarOn Daripada Schneider Electric Suis Baru AvatarOn Daripada Schneider Electric

Pengumuman pada pelancaran itu, Encik Francis Heng, Business VP Retail of Schneider Electric Malaysia berkata:

“Rumah adalah gambaran sebenar diri kita sebagai individu, dan sebagai rakyat Malaysia, kita dipandu oleh gaya unik kita. Di Schneider Electric, kami memahami keperluan rakyat Malaysia untuk mempunyai produk yang inovatif yang boleh diintegrasikan dengan lancar ke dalam gaya hidup. Karya di rumah, digabungkan dengan prestasi cemerlang, kebolehpercayaan, jangka hayat yang baik dan ciri penjimatan tenaga, siri revolusi AvatarOn adalah perpaduan sempurna estetika, fungsi dan praktikal, menjadikannya pilihan mutlak untuk semua reka bentuk rumah dan pejabat “

“Slim Rocker, Sure Click”

Gabungan gaya dan fungsi yang sempurna, AvatarOn dilengkapi dengan teknologi “Slim Rocker, Sure Click”, yang memberikan penipisan kontak secara keseluruhan dan nipis yang lebih cerah, mengurangkan percikan api dan memastikan penggunaan yang selamat dan boleh dipercayai. Reka bentuk penutupan AvatarOn yang bergaya dengan warna putih, kayu lembut, dan bahan bulu emas untuk rupa moden dan keanggunan sejagat.

Di samping itu, pencari LED lembutnya menggabungkan dengan lancar dengan dolly raksasa yang anggun dan pendorong LED pendarfluor rendah dengan pendarfluor lembut dalam kegelapan. Siri AvatarOn adalah cermin-lancar dan dipasangkan dengan kotak pangkalan standard Type 86 yang bersesuaian dengan dinding.

“Kami tahu bahawa trend reka bentuk dan dekorasi rumah terus berkembang, bersama dengan permintaan gaya hidup moden yang sibuk. Oleh itu, kami telah membuat reka bentuk AvatarOn menjadi fleksibel dengan perubahan perlindungan alat yang inovatif dan mudah digunakan untuk memudahkan pelanggan kami. Suis juga termasuk aksesori pelbagai fungsi seperti pemegang kunci dan soket pengecas USB untuk kemudahan sehari-hari, memenuhi keperluan rumah dan perniagaan hari ini, ” tambah Francis.

Suis Baru AvatarOn Daripada Schneider Electric

Cetak di Photobook Malaysia

Schneider Electric Malaysia juga mengumumkan perkongsian strategik utama mereka dengan Photobook Malaysia untuk memperibadikan semua percetakan AvatarOn supaya pengguna boleh mencetak dan memperibadikan reka bentuk yang dikehendaki di suis melalui Photobook Malaysia. Ini adalah yang pertama dalam industri dan Schneider Electric dengan senang hati menjadi perintis.

Suis Baru AvatarOn Daripada Schneider Electric

Pada tahun 2017, AvatarOn diiktiraf dengan iF Design Award – salah satu penghargaan reka bentuk perindustrian yang paling berprestij dan terkenal di dunia. Suis revolusioner boleh dilengkapi dengan pelbagai penutup yang boleh berubah atau liputan yang dapat disesuaikan, yang memberikan AvatarOn fleksibiliti untuk mengintegrasikan dengan mudah dengan gaya hiasan apa pun, memenuhi semua keperluan estetik.

Pertandingan Reka Bentuk Dari 1 Mac Hingga 30 April 2018

Sempena pelancaran AvatarOn, Schneider Electric Malaysia menjalankan pertandingan reka bentuk dari 1 Mac hingga 30 April 2018. Pertandingan ini akan menghendaki para peserta untuk membuat reka bentuk kreatif mereka sendiri pada kanvas 85mm X 85mm. Ia akan dibuka kepada profesional dan bukan profesional, kedua-dua kategori tidak akan mempunyai tema tetap. Reka bentuk terbaik Sepuluh (10) akan dipaparkan semasa Archidex 2018, dan akan dipaparkan di laman Facebook Schneider Electric Malaysia. Kemasukan yang menang akan dimasukkan ke dalam koleksi edisi terhad AvatarOn.

Schneider Electric juga bekerjasama dengan tiga institusi pendidikan utama untuk menggabungkan pertandingan reka bentuk sebagai sebahagian daripada projek kursus mereka – menggalakkan lebih ramai pelajar mengemukakan idea kreatif mereka. Tiga institusi tersebut adalah Universiti Teknologi Malaysia, Kolej Universiti Bandaraya Pertama, dan Universiti Teknologi MARA. Di samping itu, Pusat Seni dan Rekaan INTI dan The One Academy turut mempromosikan pertandingan di kalangan pelajarnya.

Harga Suis Baru AvatarOn Daripada Schneider Electric

Anda boleh mendapatkan suis AvatarOn daripada Schneider Electric melalui pengedar rasmi Schneider Electric yang terpilih, bermula dari RM21. Pada bulan-bulan akan datang, siri ini akan disediakan di semua pengedar mereka.

www.schneider-electric.com.my/avataron
www.facebook.com/SchneiderElectricMY
www.instagram.com/schneiderelectric
www.e-street.my

Tags

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !