Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

Ruby
0

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu. Assalammualaikum semua! Sihat ke? Hari ini ruby ingin berkongsi tentang kemaskini terkini dari pakaian sukan terbaik iaitu Jonlivia. Jika dulu ia dikenali sebagai Dunia Wanita di Facebook Page, kini Jonlivia berhasrat menukar nama facebook page tersebut kepada Jonlivia Melayu. Jadi ia lebih mudah dicari dan anda boleh dapat kemaskini tentang produk keluaran Jonlivia.

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

Jonlivia Peneraju Pakaian Senaman rakyat Malaysia, kini dalam Bahasa Melayu. Peneraju pakaian senaman rakyat Malaysia, Jonlivia, mengubah nama laman Facebook bahasa Melayu daripada ‘Dunia Wanita’ kepada ‘Jonlivia Melayu’. Tindakan ini berdasarkan kemudahan pelanggan-pelanggan melayu untuk mencari dan membeli melalui Facebook.

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

Sejak penubuhan Jonlivia Sdn Bhd, Jonlivia telah membantu ramai rakyat Malaysia dalam mencapai berat badan dan bentuk badan yang diidami. Dan kami sentiasa bersedia untuk berkhidmat dalam menyediakan pelbagai jenis produk untuk itu. Komunikasi yang terbaik merupakan asas bagi kami di Jonlivia. Untuk lebih membantu dan lebih memahami cabaran dan dugaan bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan lebih efektif tanpa menggunakan apa-apa supplimen yang menghiraukan.

“Kita mahu menjadi peneraju kehidupan aktif rakyat Malaysia yang mengalami masalah berat badan dengan menyediakan sebanyak mungkin produk dan perkhidmatan dalam membantu mereka yang ingin mendapat bentuk badan yang diidami” – Amirul Mu’min, Pengurus Pemasaran Jonlivia

Penjenamaan page Dunia Wanita kepada Jonlivia Melayu telah pun bermula sejak Ogos 2017 sempena hari kebangsaan Malaysia, dan mula beroperasi dan membantu lebih 1000 rakyat Malaysia yang ingin nampak langsing dan cergas.

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

Usaha Jonlivia untuk memberi informasi di dalam bahasa melayu pastinya mendapat sambutan hangat. Ini kerana ramai rakyat Malaysia ingin kurus! Kalau tidak kurus, pasti ingin sihat kan? Produk pakaian sukan dari Jonlivia sentiasa dikemaskini dengan trend terkini. Tambahan dari seleksi Activ Series. Amat mengagumkan! Rasa nak miliki semuanya!

Mengenai Jonlivia

 

Diasaskan pada tahun 2016 oleh mereka yang percaya dalam meningkatkan mutu kualiti pemakaian dalam senaman untuk menghasilkan impak yang lebih berkesan dalam gaya hidup sihat dan aktif.

www.jonlivia.com
www.facebook.com/jonlivia
www.instagram.com/jonlivia

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !