Think Property, Think Maxxan Reality

Think Property, Think Maxxan Reality

Ruby
0

Think Property, Think Maxxan Reality | Assalammualaikum semua! Sekarang ni pelbagai cerita tentang hartanah kita mula ketahui. Dari profession sebagai ejen, pemilik hartanah, penyewaan hartanah dan menjana pendapatan dari memiliki hartanah mahupun membantu memasarkan hartanah. Terlalu banyak projek pembangunan di Malaysia. Dari pelbagai nama syarikat kontraktor bertauliah. Pasti ada peluang dan ruang untun anda untuk membantu pembeli sama ada dari dalam negara atau mereka yang dari luar negara ingin membeli.

Think Property, Think Maxxan Reality


Bagusnya menggunakan perkhidmatan ejen, anda boleh bertanya banyak soalan. Apa dokumen diperlukan dan langkah seterusnya. Cuma kena sediakan RM la kan. Hehehe. Sebab tu anda kena berani bertanya. So ejen boleh uruskan segala pertanyaan anda dengan segera.

Think Property, Think Maxxan Reality

Maxxan Realty Sdn Bhd, agensi hartanah terkini yang progresif adalah menentukan untuk meneguhkan visinya untuk menyediakan penyelesaian hartanah setempat yang berkualiti tinggi kepada pihak berkepentingan di seluruh Malaysia dengan pelancaran besar mereka baru-baru ini, yang juga membuka laluan kepada penyenaraian awam untuk mereka syarikat induk, Maxxan Investment Holdings Limited di Bursa Saham Hong Kong pada tahun ini 2020.

Maxxan Realty mahu memastikan kejayaan para pemegang kepentingan mereka (dirujuk sebagai VIP), dengan membuat mereka berkongsi sebahagian keuntungan Maxxan tanpa memegang kedudukan pemegang saham dan semata-mata untuk perkongsian keuntungan bersih pada peratusan tetap. Menjalankan sentimen positif terhadap permintaan tinggi untuk kegunaan sendiri, Pengasas & Pengarah Urusan Kumpulan, Encik Sam Jee menyebut bahawa sentimen pilihan raya umum mungkin menimbulkan sedikit kebimbangan dengan pelabur tetapi jika lokasi dan lain-lain faktor penentu sifatnya betul, mereka masih akan melabur.

“Kita boleh meramalkan pengukuhan ekonomi Malaysia dengan peningkatan demografi termasuk ekspatriat di mana hartanah di lokasi utama seperti KLCC dan Mont Kiara kekal sebagai termurah setiap kaki persegi, “tambah Encik Jee.

Encik Tee Kiat Siong, juga Pengasas dan Pengarah Urusan Kumpulan Maxxan Realty, menjelaskan perkara itu dengan nilai Ringgit yang lemah, harga pasaran menarik bagi pelabur terutamanya asing pelabur. Walau bagaimanapun, tidak menafikan hakikat bahawa harga hartanah merosot dalam beberapa tahun kebelakangan, kedua-dua Encik Sam Jee dan Encik Tee Kiat Siong meramalkan trend berterusan selepas beberapa pelarasan kecil.

Sasaran Maxxan Reality

Kedua-dua Pengasas dan Pengarah Urusan Kumpulan berkata Maxxan Realty mensasarkan semua orang dan sesiapa sahaja yang mempunyai niat untuk memiliki harta sementara menyediakan pelanggan pilihan yang luas untuk memenuhi keperluan mereka dan bajet, seperti RUMAHW1P yang dijual kepada pelanggan mereka dengan kos RM300, 000 untuk 3- bilik 800sf unit sebagai pilihan yang berpatutan di atas produk mewah dan produk pertengahan.

Percaya bahawa tidak ada satu-ukuran yang sesuai dengan semua dalam pasaran hartanah, Maxxan Realty berada di hadapan permainan dengan mencari produk berkualiti sambil mempelbagaikan pelbagai produk mereka untuk memenuhi keperluan pelanggan dari semua lapisan masyarakat.

“Pada masa ini pasukan kami memberi tumpuan kepada hartanah kediaman, bahagian komersial dan industri ditubuhkan pada 2018. ” Syarikat itu, yang dipimpin oleh veteran industri dan diketuai oleh Pengerusi Kumpulan, Dato ‘Jeremy Chia Pei Chai, adalah bersedia untuk merangkul kejayaan pada tahun 2018, yang bertujuan untuk menjual sekurang kurangnya 2000 unit hartanah pada tahun 2018, yang terdiri daripada Nilai RM1 bilion GDV.

“Walaupun kami adalah syarikat baru, pengurusan mempunyai lebih dari 10 tahun pengalaman dalam industri dan kami sentiasa percaya bahawa pesaing kami adalah diri kami, “kata Encik Jee.

“Kumpulan itu akan terus mencabar diri mereka dengan menaik taraf sokongan untuk pasukan sub-jualan kami membawa lebih banyak projek berkualiti untuk pasukan projek mereka ke pasaran. Saluran pemasaran juga akan menjadi diperluaskan dan diperkuatkan untuk membawa lebih banyak jumlah jualan, “tambah Encik Tee sambil mengulangi perkara yang sama sentimen.

Maxxan Reality ke Pasaran Rantau Asia

Memandangkan persaingan pasaran yang sengit, Kumpulan merancang untuk mengembangkan wilayah perkhidmatan mereka ke rantau Asia pada tahun-tahun akan datang yang bertujuan untuk menarik pembelian dari pelbagai negara.

“Tahun ini akan menjadi tahun asas dan tahun 2018 akan menjadi tahun yang kita stabil dan menembusi Asia Region kerana kami akan membuat perancangan penting untuk mengembangkan perniagaan kami ke China (termasuk Hong Kong), Filipina dan Thailand, “jelas Encik Jee.

Kumpulan ini menyediakan pelbagai perkhidmatan seperti perkhidmatan pengurusan hartanah dan perkhidmatan lain untuk dijadikan ia merupakan pusat perkhidmatan sehenti di mana pelanggan hanya perlu berhubung dengan ejen untuk mempunyai semua proses termasuk sewa, membeli dan undang-undang yang dilakukan tanpa kerumitan sama sekali. Menentang pesaing, Maxxan Realty memperkenalkan program keahlian M Privilege yang memberi manfaat tambahan kepada pelanggan sokongan.

Berkenaan Maxxan Reality Sdn Bhd

Maxxan Realty Sdn Bhd secara rasminya ditubuhkan pada 3 Oktober 2017 oleh veteran industri dengan lebih dari 10 tahun tahun pengalaman dalam jualan hartanah dan pemasaran. Kedua dua Pengarah Urusan, En. Sam Jee dan En. Tee Kiat Siong sebelum ini adalah rakan kongsi cawangan untuk salah satu agensi hartanah terkenal di Malaysia Malaysia.

Pada masa ini, Ibu Pejabat Maxxan terletak di Sunway Giza, Kota Damansara, Selangor dengan yang lain cawangan dan pasukan jualan terletak di Cheras, Klang, USJ, Ampang, Kuchai Lama, Ipoh, Seremban, Johor Bahru, dan Kota Kinabalu.

Maxxan Realty setakat ini mempunyai lebih daripada 400 ejen, meliputi kedua-dua projek & sub-jualan. Pada masa ini, Maxxan Realty bekerja rapat dengan pemaju dan pelanggan yang dihormati iaitu O & C Resources Bhd (OCR), Sime Darby Property Berhad, Protasco Berhad, Acmar Group, Kumpulan VST, Pelali Properties Sdn Bhd, KIP Kumpulan, Zalam Corporation Sdn Bhd, Skyworld Development Sdn Bhd, dan Kumpulan HCK dan lain-lain.

Untuk maklumat lanjut mengenai Maxxan Realty Sdn Bhd, sila layari www.maxxan.com.my.

Tags

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !